Salutare si respect la toata lumea!!!
Cunoaste cineva acest tip de lanseta telescopica??? Energoteam President Universal 70-150gr. 3.60m
Stie cineva daca se mai gaseste in vreun magazin din Romania ?
energoteam president universal 70-150gr. 3.60m
Moderatori: gor965, florentiniuga
energoteam president universal 70-150gr. 3.60m
Diferenta dintre pescari o fac pestii....(prinsi) !
- Driscu Radu
- senior
Re: energoteam president universal 70-150gr. 3.60m
De ce nu ei un prezident de 3,6/3lbs din 3 buc. banuiesc ca "suferi" cu transportul, de vrei sa-ti ei telescopice, sau cauta altceva de exemplu de la linia effe sau sert tot din 3 care sa se incadreze in banii pe care dispui.Numai bine fir intins.
Ma intereseaza si pe mine lanseta asta de la Energoteam.Se mai gaseste?La ce pret?
@Driscu Radu=>Exista persoane care nu-si cumpara telescopice din lipsa de spatiu ci,pur si simplu,le prefera.Eu folosesc lansete telescopice in proportie de 70% si nu am reusit sa distrug vre-una...bine,exceptand pe cele din piata,cele de 20lei.
@Driscu Radu=>Exista persoane care nu-si cumpara telescopice din lipsa de spatiu ci,pur si simplu,le prefera.Eu folosesc lansete telescopice in proportie de 70% si nu am reusit sa distrug vre-una...bine,exceptand pe cele din piata,cele de 20lei.
- Driscu Radu
- senior
Salut Neamtule problema este urmatoarea, o lanseta telescopica lucreaza pe tronsoane(fiecare tronson este supus diferit la incovoire fata de restul tronsoanelor), pe cand una din 2-3 buc. lucreaza la fel sau aproape la fel pe intreaga lungime.Asta este diferenta si pentru acest lucru sunt mai bune mai fiabile.
Mersi mult pt. sfaturi Radule, ai dreptate si cu teoria pro pt. betele di 2 sau 3 piese, eu sincer folosesc dor din 2 atunci cind ies la o partida planificata, dar acest telescopic il aveam in ''trusa universala'' cea care o am mai tot timpul in portbagaj si am avut partide excelente, nu doar de crap,cu toate ca am scos si crapi mari cu ea si se comporta excelent in drill, nimic de comentat, si asa cum ii spune numele este universala ,din pacate a suferit un banal accident si cum ma gindeam ca nu o sa gasesc daor un tronson, de aceea intrebam daca cumva o mai gasesc pe undeva ?
Diferenta dintre pescari o fac pestii....(prinsi) !