Am si eu o intrebare.
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Am si eu o intrebare.
De la ce varsta poate cineva sa devina Runner intr-o echipa de pescari ? si sa imi psuneti va rog in mare in ce consta aceasta"meserie"
Stiu doar ca un runner nu se ocupa in concurs deloc de pescuit . dar ce face ?
Stiu doar ca un runner nu se ocupa in concurs deloc de pescuit . dar ce face ?
Re: Am si eu o intrebare.
4 vizualizari si nici un raspuns
- stefanflorin
- Veteran
baga rama in carlig acum serios vorbind din cate stiu eu cam orice in afara de a arunca lanseta si de a scoate pestele
Work is for people who can't fish!
- Ion Mironov
- Partener
varsta nu cred ca conteaza.....numai sa nu fie in scutece
ca intrebuintari ar fi facutul cafelei ,mancare,bagat crapii la sac....scos sacii pt cantarire....nada intretinerea celui care pescuieste oferindui maxim de confort incat sa il pastreze apt pt dril ....si aici intra adus tot ce cere la botu calului si tinerea de vorba ca sa nu adoarma cel care e de "garda".si binenteles bagarea la cap a tot ce poate stoarce de la cel care probabil e mai experimentat decat tine.....
ps:baga la cap tot ce poti si fii ascultator la ceea ce se face si la ceea ce se spune cel de langa tine.....
ca intrebuintari ar fi facutul cafelei ,mancare,bagat crapii la sac....scos sacii pt cantarire....nada intretinerea celui care pescuieste oferindui maxim de confort incat sa il pastreze apt pt dril ....si aici intra adus tot ce cere la botu calului si tinerea de vorba ca sa nu adoarma cel care e de "garda".si binenteles bagarea la cap a tot ce poate stoarce de la cel care probabil e mai experimentat decat tine.....
ps:baga la cap tot ce poti si fii ascultator la ceea ce se face si la ceea ce se spune cel de langa tine.....
Este un fel de ajutor de bagator de seama Sau spus altfel pescar in devenire,ucenic,calfa,etc. Numai bine. Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
- MadaPescar
- membru activ
Ahaaaaaa deci de aia sa maritat nevasta-mea cu mine ca sa fac in casa cam ce fac baietii astia pe balta nu?jonny_23 scrie:varsta nu cred ca conteaza.....numai sa nu fie in scutece
Buuuuuun trebuie sa am o sedinta de familie.
- stefanflorin
- Veteran
chiar asa, runneritze ai voie? 2 la nr, blonde fulloption, alea clar ti-ar mentine atentia si vigilenta toata noaptea
Work is for people who can't fish!
Io zic p-asta:stefanflorin scrie:chiar asa, runneritze ai voie? 2 la nr, blonde fulloption, alea clar ti-ar mentine atentia si vigilenta toata noaptea
http://2.bp.blogspot.com/_hEuprtRpLKs/S ... arita1.jpg
ca p-asta o foloseste Gogu,deja..
http://1.bp.blogspot.com/_hEuprtRpLKs/S ... carita.jpg
Alea deja nu mai sunt runneritze ca sunt direct participante in cazul in acre se afla intr-un concurs.
PS : multumesc pt. raspunsuri
am trs concluzia ca runner = sluga glumesc dar intr-un fel asa este. Dar se invarte roata si runneru ajunge participant si apoi la randu lui are si el runner
am trs concluzia ca runner = sluga glumesc dar intr-un fel asa este. Dar se invarte roata si runneru ajunge participant si apoi la randu lui are si el runner
maryus scrie:Alea deja nu mai sunt runneritze ca sunt direct participante in cazul in acre se afla intr-un concurs.
Pasarea "malai viteaza "!
Cam asa ceva
da nu se stie niciodata
da nu se stie niciodata
Am avut si eu parte de unul duminica trecuta si sincer a fost "misto" !Sa ai cine-ti face cafeluta,sa-ti pregateasca nada,sa-ti dea apa rece la nevoie,sa puna masa adica sa-ti dea totul la mana (mura-n gura! nu altceva !).Boierie nene!Da facui falci raspunzand la intrebari !
- stefanflorin
- Veteran
Gogule,m-auzi?Ce viatza la don Tavi....Pe cand si Bubulinka sa te-alinte asa?Instruieste-o,ca nu-i timpul pierdul..Maine, poimaine te vad in lotul national de crapisti...
Nuuuuu ! Un prieten care-i medic veterinar sau cum ii zic unii -"medic inuman",asa ca am avut si... asistenta sanitara !I-am "esplicat" de dimineata care-i treaba cu "runeritu asta" si s-a conformat omu constiincios dovedind indemanare !stefanflorin scrie:sotia?
Mai spre seara a ajuns sa ma intrebe cat costa si cum se obtine permisul de pescuit !CONTAGIOS FRATE PESCUITUL ASTA !Data viitoare va trebui sa-l tin cat mai departe de scule ca am observat ca-l "manca din ce in ce mai tare " !Asta-i politica ! Dupa "prima gustare" il ingradesti ca sa-l obligi sa treaca la fapte si sa se apuce serios "pe picioarele lui " !Ca dupa aia nu se mai "vindeca " ! Nu-i primul si sigur nici ultimul !