Cupa Canadian Carp Club
Moderator: vali003
Cupa Canadian Carp Club
Simbata 11 iulie are loc un concurs individual de pescuit la crap in zona Long Sault , pe fluviul St. Lawrence , se acorda premii locurilor 1 , 2 ,plus captura , cei interesati pot gasi mai multe informatii pe site www. canadiancarpclub.on.ca . Am sa va tin la curent cu desfasurarea acestui concurs.
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Cupa Canadian Carp Club
spor la treaba Vali,daca gasesc bilete low cost dau si eu o fuga ..............si cu ocazia asta iti aduc si bilele !
Toate cele bune !
Toate cele bune !
- misu_sipanu
- Veteran
Fire intinse Vali
ps.Mada vine cu low cost,eu poate vin la bagajerie pe blat
ps.Mada vine cu low cost,eu poate vin la bagajerie pe blat
Cupa Canadian Carp Club , sa desfasurat pe o vreme deosebita , a plouat cum nu am vazut de multe ori , adevarate ruperi de nori , fulgere , furtuna , tot ce un pescar nu i-si doreste , cu toate astea nimeni nu a abandonat si sa prins si ceva peste , mult mai putin ca de obicei , dar in conditiile date a fost multumitor , am cistigat primul loc cu 11 crapi , cantitate totala de 240 lb. , locul doi a prins 5 crapi , 97 lb. , iar restul concurentilor cite 3-4 pesti . Concursul s-a incheiat cu o masa festiva oferita de organizator , petrecerea continuind pina spre miezul noptii .
Multumesc prietenilor si colegilor din club pentru incurajari , nu v-am facut de ris . Re: Cupa Canadian Carp Club
Bravo Vali !
Felicitari...si la mai mare (multe) !!!
Felicitari...si la mai mare (multe) !!!
- Lucian Nagy
- membru activ
........11 crapi= 240lb(cam 110kg.nu??)..........frumosi,,ce sa zic.stii cumva care e fost captura concursului>??sa avem si noi o idee macar.mersi
- florentiniuga
- Master Admin
Super!!! Bravo Vali, felicitari!
Ceva informatii? La ce s-a prins, detalii montura, distante de pescuit, curent de apa, structura solului, etc. sa ne facem o idee despre ce ne asteapta la Campionatul Mondial. Pls, nu fi zgarcit.
Ceva informatii? La ce s-a prins, detalii montura, distante de pescuit, curent de apa, structura solului, etc. sa ne facem o idee despre ce ne asteapta la Campionatul Mondial. Pls, nu fi zgarcit.
Ok . hai sa o luam cu inceputul , luna iulie , aici este de departe cea mai dificila , dupa depunerea icrelor , crapii nu prea au chef de mincare , trasaturile lor sint anemice , nu au hotarirea din lunile de primavara , deci trebuie facut mai mult un pescuit de finete , cirlige mai mici , momeli mai mici . Momeala de baza a fost porumbul , inmuiat si fiert , cu aroma scopex , am nadit si cu un mix cu foarte multa cinepa , toti pestii au intrat la porumb , am incercat si cu boilies , dar nu a dat randament . La tragerea la sorti am avut mare noroc , cazind pe un loc pe care il cunosteam foarte bine si care si tine peste cam tot timpul , este un golf cu apa linistita , pare un lac , apa nu curge , dupa 1 ora de pescuit fara nici o prezentare , am schimbat metoda , folosind un pescuit cu pluta culisanta, la 15-20 m . in acest fel nadirea fiind foarte precisa ,neeavind nevoie sa nadesc foarte mult . acesta este set-up la care am pescuit
Acest concurs a fost individual , pe o perioada de 8 ore , imaginativa , un concurs de 4-5 zile , trebuie sa ai o conditie fizica de sportiv de performanta ,iar echipa trebuie sa fie foarte bine organizata , dar asta este alta poveste .
Marea problema aici este diferenta dintre locurile pe care poti sa cazi , unde am dat eu apa are 2-3 m. , si nu curge , pe alte locuri poti sa ai curent puternic , unde va fi foarte greu de nadit , este plin de stinci acoperite de scoici , deci ai nevoie de un textil de cel putin 50-60 lb. rezistenta , altfel nu faci nimic , adincimea variaza de la 2 m . si poate ajunge la 10-15 m . , imaginativa Dunarea la noi , dar cam de 4-5 ori mai mare , la o distanta de 100 m , ai alt fel de loc , deci trebuie sa fii pregatit pentru orice . Vorbind si cu ceilalti concurenti , pot sa va spun ca in prop. de 70 la suta pestele a intrat la porumb , foarte putin la boilies , cu toate , ca in mod normal se prinde foarte bine si la boilies , in special pestii mari intra pe bile . Cel mai mare peste din concurs a fost de 25 lb. , cel mai mare al meu 24 lb. , dar nu poti sa le ai pe toate .Acest concurs a fost individual , pe o perioada de 8 ore , imaginativa , un concurs de 4-5 zile , trebuie sa ai o conditie fizica de sportiv de performanta ,iar echipa trebuie sa fie foarte bine organizata , dar asta este alta poveste .
Multumesc Florentin , pentru cind ai sa vii la Campionatul Mondial , vei avea toata informatia posibila , cu adincimi pt. toate standurile ( harti batimetrice ) , nu trebuie sa te cari cu echipament , doar ceva bile , si pregatirea fizica adegvata .florentiniuga scrie:Super!!! Bravo Vali, felicitari!
Campionatul mondial din ce an, Vali? Stiu ca anu' asta-i in Franta ...
http://www.carptournamentseries.com/news/?p=975 Ai aici ceva informatii , va fi in 2011 in New York state , pe fluviul StLawrence . Dar sa fim sanatosi pina atunci
Bravo Vali, felicitari tie si respectele mele tuturor participantiilor care au reusit sa reziste pina la sfirsit pe asa o vreme.
Diferenta dintre pescari o fac pestii....(prinsi) !
Ms. Vali, citisem eu ceva pe undeva dar V. Oana mi-a spus, pe alt site, ca ma insel, ca de fapt este vorba de Cupa Mondiala. Astfel, deabia astept sa vad manse de calificare pe portiuni de Dunare!! Daca vor dori, as putea sa le recomand ceva zone unde s-ar putea face ceva manse.
Vali ,ce gramaj are pluta aia trecuta pe ea ?...cine o produce si cat costa o pluta de genul ala ? Ma tot gandesc sa folosesc si eu sistemul ca sa tin firul pe deasupra pietrelor cu scoici din primii metri de la mal !
- Madalin Dirla
- Veteran