Incearca Sert ,daca te intereseaza cunosc pe cineva care are 4 buc 3,60 3 lb (sert karaks) si pe motiv ca sunt cam moi vrea sa le schimbe.
Fir intins !
Lansete mai elastice ( si mai moi) de CRAP 3.9m
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Lansete mai elastice ( si mai moi) de CRAP 3.9m
@remi
cei care ma cunosc stiu ca am foarte mare grija cu sculele mele de pescuit.la ambele aruncari am folosit plumb de 90 de grame,folosesc o aruncare normala,nu avea cum sa se agate carligul de pamant,nu a facut nod la varf,iar ambele s-au rupt in aruncare de la spigot la partea de sus,la segmentul cel mai usor intre 2 inele.nu am magazin de pescuit,nu am interese ascunse,dar pe mine produsele cormoran m-au cam dezamagit
cei care ma cunosc stiu ca am foarte mare grija cu sculele mele de pescuit.la ambele aruncari am folosit plumb de 90 de grame,folosesc o aruncare normala,nu avea cum sa se agate carligul de pamant,nu a facut nod la varf,iar ambele s-au rupt in aruncare de la spigot la partea de sus,la segmentul cel mai usor intre 2 inele.nu am magazin de pescuit,nu am interese ascunse,dar pe mine produsele cormoran m-au cam dezamagit
Re: Lansete mai elastice ( si mai moi) de CRAP 3.9m
Off topic->Da,e adevarat ca au multe produse proaste dar nici preturile nu sunt exagerate.Divizia de crap de la Cormoran nu sta chiar foarte bine in schimb la capitolul stationar si rapitor Cormoran e mai mult decat ok.
On topic:O lanseta moale e Shimano Alivio.E ieftina si buna...si daca se rupe nu plangi dupa ea 2 saptamani .
On topic:O lanseta moale e Shimano Alivio.E ieftina si buna...si daca se rupe nu plangi dupa ea 2 saptamani .