momeala ciortan/crap
Moderator: florentiniuga
- pescarusul
- utilizator
momeala ciortan/crap
Buna ziua,vrau sa va impartaesc una din momelile care merge fff bn la ciortan si mai intra si crap,nu m-am gandit niciodata decat sa-l pun in nada,am fost pe Camineasca anul trecut,si am avut porumb dipuit,cu aroma cumparat de la mag de pescuit,insa nici un ciortan un om devreo 5a de ani lua in balamic ciortan 1kg-2kg si ten tot la acelasi gramaj,la ce dadea direct la boae pt consum uan la conserva,surpriza si la undita si la lansete pus direct pe ac......o cutie din acea mare e bonduele-5-ron si aro-2,5 ron,a doua partid acolo am rupt ciortanu,iar pe fundulea 2 a luat o crapoaica de 6 kg ,incercati la bani astia....mie nu-mi lipseste la nici o partida...fir intins
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: momeala ciortan/crap
merge la fel de bine adaugat in mixul cu care nadim
madalin sti cumva daca pe carlig, pun 2-3 boabe bonduelle, cum zice nenea de ma sus, si pun o bucata de spuna floating daia, ca sa il ridice un pic de pe fund o fii bine?, asta fara fir de par, direct pe carlig
- Madalin Dirla
- Veteran
Dane,mecanica monturii nu o sa lucreze la parametri maxim,indicat este sa le pui pe "firul de par" ,altfel va lucra si va arata montura pe substaratdan_palos scrie:madalin sti cumva daca pe carlig, pun 2-3 boabe bonduelle, cum zice nenea de ma sus, si pun o bucata de spuna floating daia, ca sa il ridice un pic de pe fund o fii bine?, asta fara fir de par, direct pe carlig
Salut. Pot sa pun pariu ca cel care prindea peste cu boabe de porumb din conserva punea in carlig boabe identice cu cele pe care le dadea ca nada in apa pentru a fi mancate de crap.Numai asa se explica dece pestele tragea la el iar la altii nu. Deci dati si in apa boabe din conserva identice cu cele pe care le puneti pe carlig sau pe firul de par.Numai bine. Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Mamaaaaaaa bonduel spui ce bine ca neai luminat anparate am sa incerc si eu asa ceva e destul de interesant nici nu stiam ca bonduelul e bun la pescuirpescarusul scrie:Buna ziua,vrau sa va impartaesc una din momelile care merge fff bn la ciortan si mai intra si crap,nu m-am gandit niciodata decat sa-l pun in nada,am fost pe Camineasca anul trecut,si am avut porumb dipuit,cu aroma cumparat de la mag de pescuit,insa nici un ciortan un om devreo 5a de ani lua in balamic ciortan 1kg-2kg si ten tot la acelasi gramaj,la ce dadea direct la boae pt consum uan la conserva,surpriza si la undita si la lansete pus direct pe ac......o cutie din acea mare e bonduele-5-ron si aro-2,5 ron,a doua partid acolo am rupt ciortanu,iar pe fundulea 2 a luat o crapoaica de 6 kg ,incercati la bani astia....mie nu-mi lipseste la nici o partida...fir intins
Tel0762.865.274
- Lucian Nagy
- membru activ
salut.anul treecut am folosit si eu porumb Bonduelle,si am luat un crap(altii i spun ciortan) de 4.5kg,,In plus,,am avut 3 ratati,,pt ca n-am folosit fir textil.Nu are rost sa comentati pe baza ca n-am folosit textil,pt ca la crap sint doar amator,,si pescuiesc doar ocazional(in concediu in Ro).Si,,ca sa nu uit,,l-am pus direct pe cirlig,,cite 3-4 boabe,,si un puffi in loc de spuma flotanta.Nu recomand sa-mi urmati exemplul,,ca sincer sansele sint mai mari la montura ""fir de par".Sper sa va fie de folos ceea ce am scris.Peste 2 sapt voi fi din nou in Ro,,si de data asta o sa schimb tactica,sa vad ce rezultate o sa am.
- Ardelean_Alex
- junior
ceva momeli pt ciortan sau crap ??!?? sa fie eficiente
- PREDA ALEXANDRU
- utilizator
Mai fratilor mai schimbati si vai momeala de crap de exemplu încercati la JELEURI cu gust de capsuni probat la drogoiesti asta toamna am luat peste spre uimirea mea
încercati FIR ÎNTIS
încercati FIR ÎNTIS
Momeala pe care o prefera cioranul, viermusii. Eu momesc cu viermusi primavara ii introduc intr o plasa solubila PVA si ii introduc pe un maggot clips si ca dip folosesc Robin Red.
Robin Red ca dip ???
Si cum il folosesti, ca e praf??
Si cum il folosesti, ca e praf??
- Allen Besnovich
- Veteran
C.S. OLTENIA FISHING
eu n-am inteles cum ii baga in plasa solubila si apoi pe maggot clip
I Fish. Therefore I am.
- Allen Besnovich
- Veteran
Eu cred ca pana la urma ii foloseste (viermusii) ca dip.pharaoh scrie:eu n-am inteles cum ii baga in plasa solubila si apoi pe maggot clip
C.S. OLTENIA FISHING