Amurul
Moderator: gor965
Re: Amurul
nu ne dai si noua niste detali despre blta asta de la DIOSIG ca sunt din satu mare dar nu prea am auzit de acesta balta,apropo daca esti din bihor si daca esti pescar catch releasa iti recomand balta de la valea vinului iti dau linkul(balta e la noi la judet)
- ladau_alex
- membru activ
imi poate spune cineva va rog frumos o balta privata unde sa print mult crap,caras,amur etc. :X:X:X ca vreu sa merg azi sau maine undeva sa ma distrez
- ladau_alex
- membru activ
in judetul arad:D
Dinspre oradea mergi in directia Valea Lui Mihai dar cand intri in Diosig pe stanga ai o trecere de cale ferata ,o treci si tii drumul tot drept pana la iesire din sat cand o sa-ti apara pe stanga niste ceapeuri ,treci de ele si al treilea drum faci stanga si o tii tot in fata cam 2km si i-ti apare balta .Se pescuieste cu 2 bete cu max.2 carlige, taxa nu exista tra sa fii membru ajvps. E cea mai buna balta a ajvps si se populeaza in fecare am cu crap si amur , dar soul il faci cu batranii baltii adica cu amurii. Peste existent in balta... amur foarte mare ,crap , caras mare ,recordul meu fiind de 1,600 kg, babusca si la o,500gr si somn pitic foarte mult. Atentie daca ploua nu mai poti iesi cu masina.TAMAS scrie:nu ne dai si noua niste detali despre blta asta de la DIOSIG ca sunt din satu mare dar nu prea am auzit de acesta balta,apropo daca esti din bihor si daca esti pescar catch releasa iti recomand balta de la valea vinului iti dau linkul(balta e la noi la judet)
- ladau_alex
- membru activ
kamasan? imi zici pls in ce zona a crisului i-ai prins sau unde mi-ai recomanda sa merg la pescuit de amur pe crisul alb
mersiBoBo1981 scrie:Dinspre oradea mergi in directia Valea Lui Mihai dar cand intri in Diosig pe stanga ai o trecere de cale ferata ,o treci si tii drumul tot drept pana la iesire din sat cand o sa-ti apara pe stanga niste ceapeuri ,treci de ele si al treilea drum faci stanga si o tii tot in fata cam 2km si i-ti apare balta .Se pescuieste cu 2 bete cu max.2 carlige, taxa nu exista tra sa fii membru ajvps. E cea mai buna balta a ajvps si se populeaza in fecare am cu crap si amur , dar soul il faci cu batranii baltii adica cu amurii. Peste existent in balta... amur foarte mare ,crap , caras mare ,recordul meu fiind de 1,600 kg, babusca si la o,500gr si somn pitic foarte mult. Atentie daca ploua nu mai poti iesi cu masina.TAMAS scrie:nu ne dai si noua niste detali despre blta asta de la DIOSIG ca sunt din satu mare dar nu prea am auzit de acesta balta,apropo daca esti din bihor si daca esti pescar catch releasa iti recomand balta de la valea vinului iti dau linkul(balta e la noi la judet)
La ce adancime sta tenul cel mai bine ? prefera malul sau locurile mai tari ?
Adyi scrie:La ce adancime sta tenul cel mai bine ? prefera malul sau locurile mai tari ?
locurile cu substratul tare
Dan Serban
Am fost la o partida de pescuit de 48 de ore numai dupa ten...dar probabil din cauza ca a plouat cred ca 35 de ore din 48 si a crescut apa din balta f mult,nu am reusit sa prind nici un ten . Poate data viitoare. Fir Intins !
- babi_albi
- utilizator
..............
Post Editat -> Gor965
Fara suparare dar de cateva zile tot intalnesc postul asta pe mai multe forumuri ! Vi-i se pare ca orice topic ce contine cuvantul Ten sufera de dorul sit-ului dvs. ...si daca nu aveam rubrica speciala ptr. RECLAMA ,mai intelegeam ,dar asa...
Post Editat -> Gor965
Fara suparare dar de cateva zile tot intalnesc postul asta pe mai multe forumuri ! Vi-i se pare ca orice topic ce contine cuvantul Ten sufera de dorul sit-ului dvs. ...si daca nu aveam rubrica speciala ptr. RECLAMA ,mai intelegeam ,dar asa...
LA amurii Albi http://youtube.com/watch?v=w-GHSk3-MSg
Re: Re:
Din cite stiu eu culoarea rosie este intensificata atunci cind pestele se hraneste cu pureci de balta (Daphnia pulex)Salut am prins si eu o data carasi rosii si iam bagat acasa in bazin dupa o perioada s-au decolorat (apa din bazin o schimb cu apa de la robinet) oare de la clorul din apa s-au decolorat?
Cind tu i-ai pus in bazin banuiesc ca nu i-ai hranit cu asa ceva. Cam asta ar fi explicatia
- zfcristian
- senior
Vezi ca in magazinele specializate pe acvaristica se gaseste mancare speciala pentru ciprinide si care mentin culoarea pestilor.
Ps: Pestii isi mai pierd culoarea in caz de stres si in caz de boala.
Pentru a tine carasi mari ai nevoie de un acvariu care sa aba minim 50 litri de apa pentru fiecare peste in parte si de asemenea o filtrare superioara, grija mare de asemenea si in privinta temperaturii apei, prefera apa mai rece!
Ps: Pestii isi mai pierd culoarea in caz de stres si in caz de boala.
Pentru a tine carasi mari ai nevoie de un acvariu care sa aba minim 50 litri de apa pentru fiecare peste in parte si de asemenea o filtrare superioara, grija mare de asemenea si in privinta temperaturii apei, prefera apa mai rece!
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
- Spartanul94
- junior
Zicetimi si mie o nada si o momeala numai pentru amur deci special facuta pentru amur.
Pentru balta adancime medie 80 cm fara vegetatie la fund .
Multumesc anticipat!!!
Pentru balta adancime medie 80 cm fara vegetatie la fund .
Multumesc anticipat!!!