La taxa care este la acest concurs(300 lei) eu zic ca plata sa se faca integral in avans.cipi9 scrie:Cel mai bine trebuie dat un avans pt.a face cupele si diplomele.asa am si certitudinea ca echipa aceea vine la concurs
Cupa Grivita Editia 1
Moderator: florentiniuga
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Cupa Grivita Editia 1
@ Moshare locul I e al meu de la II e al vostru (asta seamana cu nota 10 este a lui DUMNEZEU, nota 9 a mea (profesorlul), de la 8 in jos .....
Madalin nu vreau ca in ziua concursului sa vina doar jumatate din echipe ! de aceea vreau un avans inainte sau integral cum ai spus si u. treb.sa ma gospodaresc si eu asa cum treb. !
Grigore Cosmin Ciprian
Fair Play Fishing Club Romania
Ok Cipi. Zi cat trebuie dat avans,unde si pana cand...
Avansul trebuie dat cat mai curand ca sa pot face si eu lista corecta cu participanti sa stiu ce cupe fac balta etc.Jumatate din suma eu zic ca este ok.
Grigore Cosmin Ciprian
Cipi fara suparare, dar de obicei cei care organizeaza concursuri au un cont in banca unde se vireaza taxa pt cei care nu au timp sa se intalneasca cu organizatorul, nu?cipi9 scrie:Avansul trebuie dat cat mai curand ca sa pot face si eu lista corecta cu participanti sa stiu ce cupe fac balta etc.Jumatate din suma eu zic ca este ok.
Te intrebasem in postarea mea de mai sus UNDE, CUM SI CAND putem sa platim taxa.....
ps- Ii trecusem pe vrabie si kitanu pe lista, dar NU mai garantez pt nimeni! Daca vor sa participe, sa se inscrie si singuri....
Se poate intra cu masina pana la stand??
Ultima oară modificat 05 Iul 2009, 21:07 de către mosharu, modificat 1 dată în total.
- Madalin Dirla
- Veteran
mosharu scrie:Cipi fara suparare, dar de obicei cei care organizeaza concursuri au un cont in banca unde se vireaza taxa pt cei care nu au timp sa se intalneasca cu organizatorul, nu?cipi9 scrie:Avansul trebuie dat cat mai curand ca sa pot face si eu lista corecta cu participanti sa stiu ce cupe fac balta etc.Jumatate din suma eu zic ca este ok.
Te intrebasem in postarea mea de mai sus UNDE, CUM SI CAND putem sa platim taxa.....
ps- Ii trecusem pe vrabie si kitanu pe lista, dar NU mai garantez pt nimeni! Daca vor sa participe, sa se inscrie si singuri....
Daca le-ai luat banii la "braila" normal ca i-ai pus pe ganduri !!!
numa' lu' kitanu ...vrabie sa pierdut pe drum
oricum si cu bani luati moshsre si tot vin la Grivita! Poate se anvarte roata! Numai ca tot nu am anteles cum e cu banii":?(cand si unde se plateste)
Ce se mai aude cu organizarea??? Daca nu se mai tine, anunta si tu din timp. In aceeasi perioada este un concurs in Timis pe Topolovat si tare ma-si duce sa-i cunosc pe baieti
@Kitanu daca vrei, mai facem o braila intre noi
@Kitanu daca vrei, mai facem o braila intre noi
- Imblanzitorul
- utilizator
ma bag si io.....Dan Biga
dane mai bine schimba lansetele alea sunt paguboasele nu prinzi decat la tancabesti cu alea
- Madalin Dirla
- Veteran
Biga te bagi la o braila iar?
madaline , se aproba
vine si Papi Kitane?
madaline , se aproba
vine si Papi Kitane?
- Imblanzitorul
- utilizator
Moshare vezi ca vin cu macara acum