cred ca depinde si de pretul de depozit la care au fost achizitionate. cel mai bine e sa iei pe oferte, iar gipo a facut unele misto in ultimii ani. am mai vazut mulinete tica, nu numai de crap, care cam bat okuma la funduletu gol, raportandu-ne la pret. intradevar, in ultima vreme, gipo le-a matrashit si pe astea. le recunosti usor daca ai apucat sa vezi modelul original. am vazut sportera veche si modelul nou. diferenta clara, cea noua e mult mai slaba, nu trebuie sa faci cine stie ce teste. am mai vazut si dolphin se 9000 model nou. mulineta era la inceput tot vreo 6 milioane, bijuterie...cu adaos de gipo, dar era misto. nu am putut sa-l conving pe vanzator ca e alta mulineta pana nu ne-am uitat la raportul de recuperare. originalul avea 4,2 (o vroiam eu pt somn), asta noua avea 5,1, era mai usoara si mai lipsita de forta. finisaje frumusele. daca negociezi cu vanzatorii de la gipo, te scoti, se descurca ei intre atatea oferte, le combina, le imbarliga ei, iti fac un pret care sa te avantajeaza si pe tine, si lor le iese ceva
Fishing is life. The rest...just details