Naluci "prinzatoare"...la avat
Naluci "prinzatoare"...la avat
Sunt curios sa aflu care sunt nalucile care v-au oferit cele mai mari satisfactii la pescuirea avatului si tot odata specificati si zonele(ma refer la rauri,repezisuri,apa adanca,curent slab,etc.).Ar fi interesant de aflat si in ce perioade ale anului ati avut capturi mai dese .
Cu certitudinea ,ca a destainui astfel de secrete nu reprezinta un pacat,va multumesc anticipat
Fir intins ! tuturor.
Cu certitudinea ,ca a destainui astfel de secrete nu reprezinta un pacat,va multumesc anticipat
Fir intins ! tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
Re: Naluci "prinzatoare"...la avat
OOPS ! :oops:
Scuze,intrebarea a mai fost pusa in topicul "Pescuit la avat" a lui stefanflorin.
Fir intins ! tuturor.
Scuze,intrebarea a mai fost pusa in topicul "Pescuit la avat" a lui stefanflorin.
Fir intins ! tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
OK. roby...hai sa continuam,poate se baga si alti.
Special conceput pt avat...thril-ul de la salmo(sunt 3 patern-uri)
Ai sanse cu o simgura conditie....sa-l recuperezi foarte repede !
Fir intins ! tuturor.
Special conceput pt avat...thril-ul de la salmo(sunt 3 patern-uri)
Ai sanse cu o simgura conditie....sa-l recuperezi foarte repede !
Fir intins ! tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
Nu sunt eu profesionist dar cred ca asa ceva sar potrivi!
Daca pescuit nu e,nimic nu e!!!
Un twister speciale pentru (biban,salau si stiuca)
Skitter Pop 7cm ,7g
Datorita buzei truchiate,unul dintre cele mai importante elemente ale unui wooblwr de suprafata-Skitter Pop poate fi folosit intr-o varietate larga de technici de pescuit, mai ales cand pestii se hranesc in straturile superioare ale apei.
SSP12 este un proiect proiectat initial pentru pescuitul in ape sarate,iar prin intermediul sferelor interioare , interesul rapitorilor este mai starnit.
SSP12 este un proiect proiectat initial pentru pescuitul in ape sarate,iar prin intermediul sferelor interioare , interesul rapitorilor este mai starnit.
@ roby,prietene...impresionant arsenalul tau,dar amical vreau sa-ti atrag atentia asupra titlului acestui topic.
Hai sa ramanem totusi la avat ,aici si daca vrei poti sa deschizi un alt topic sau mai multe ,unde sa postezi articole si sa atasezi foto cu naluci ce vizeaza speciile respective.
...no offence !...
Fir intins ! tuturor.
Hai sa ramanem totusi la avat ,aici si daca vrei poti sa deschizi un alt topic sau mai multe ,unde sa postezi articole si sa atasezi foto cu naluci ce vizeaza speciile respective.
...no offence !...
Fir intins ! tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
ma intereseaza si pe mine twiterul alb cu rosu; cat de elastic este, cat are paleta de mare ? Este chinezism sau vreo firma anume ? nu ca nu as da si cu chinezisme dar de obicei twisterele facute de ei nu vibreaza deloc.
Modelul de alături unul mai mic dar de aceiasi culoare. Recuperat repede şi la suprafaţă.Mircea
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
DragaRoby daca ai pus şi fotografiile spune măcar şi cum se numesc şi ce mărimi au . Mulţumesc anticipat.Mircea
Dragă old-radu. Eu îţi recomand de la Rapala - Mini Fast Rap MFR03 S şi Original Floater F03 şi F05 S.
Este adevărat costa mai mult dar merită banii. Poţi alege si alte culori in afara celor indicate de mine,eu prefere modelele care se apropie de natural.Daca ştii să lucrezi cu ele succesul este garantat. Mircea
Este adevărat costa mai mult dar merită banii. Poţi alege si alte culori in afara celor indicate de mine,eu prefere modelele care se apropie de natural.Daca ştii să lucrezi cu ele succesul este garantat. Mircea