nimitz scrie:gogule traitar catargu' sa stii caio nus sumarin cum crede toti ci scaun deala de la magazinu campionilor adica hamiralu nimitz la care mardeiasii imparatului au predatara steagu cu soarele rasare(aviz bubulina) si miam tras numele hasta cas sigur ca de vine orezarii la balta sa ma vada cum evoluez eu cu sculele lor alea laudate cimano,daiha si ceo mai fabrica ei sigur mai dau odata cu basca de pamant sisi calca flamuran picioare ca io invatai sa pescuiesc dapa goagle si cred ca aicea numa incepatorii scrie ca aia meseriasii e demult toti la balta si la concursuri ca e cascavalu gros si le face cu ochiu
ps nu radeti de namele meu ca uite de cand aparui io cu denumirea asta comerciala beton si catapulta aia minunata se cheama katyusa

bre ,ala amiralu il chema chester ca pa fantoma aia mica sia murit da oftica ca pa la 80 da ani nu la mai lasat aia sa conduca portavionu pe la Guadalcanal !

iar la afirmarea ca numai inepatorii scrie aci ,sa-vem pardon rezon blazon daca nu e falsi ca ie criza si la aia, da ei sa da cocosi ,iar io nu vreau sa ma iau in gura cu careva ca sunt al mai tigan in ceru gurii decat e altu pa forum !
pss.
bre ,Katiusha e a treia fata a lu Romel ,bulibasa satului ,care asta ie frate cu Batalion si cu Stalion , si astia primu are si el o fata ,pa Violenta iar asta Stalion a nascut neva-sa da cateva zile 2 gemene ,pa Pandemia si pa Mondiala (da la criza mancatias ,ca astia sunt nebuni la cap si la boase ,ca face numa fete si le da nume da belea ca sa scoata nashu mare cocosheii da aur mai multi cand le marita ,ca cu cat ie mai periculoase paparudili cu atat ie mai scumpe)...numa io stiu cum dam scapat necicumciz la gat ,ca sa sucarise al batran, da noroc ca era nea Jan Constantin la filmare si ia zis lu ala batran ,lasa ba ca ti-l botez io cu Chioru si cu Bibanu .si tata dupa aia a dat la babaroase cum sa ma cheme sia picat Gogu ...ca daca era pa cinstite ma chema Giovani !
pup you oll !