informatie
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
informatie
stie careva o balta buna cu caras?, sa mearga si la undita, poate si la lanseta, demult vreau sa fac o partida de unditarit si nu stiu unde sa ma duc, orice informatie e bine venita, , daca am deschis postul gresit, rog moderatorii sa il mute, multumesc si fir intins
-
- Veteran
Re: informatie
Dute la luica si te saturi de caras .
mai multe informatii se poate? ms
nimeni nu ma poate ajuta?
-
- Veteran
Tot ce stiu despre Luica este ca mergi spre Oltenita . Banuiesc ca vei avea indicator . Poate te ajuta Nana , daca ai auzit de ea . Balta este 50 de lei 12 ore , iar daca le plantezi , mai platesti 50 lei pt. plantat. Au si foarte mult ciortan la 2-3 kg si cel mai mult mananca la viermusi si porumb uscat. Fir Intins .
- voicu ionut
- utilizator
eu iti recomand chiroiu 4 e plin de caras......
si cat e taxa pe chiroiu 4?, sa nu imi zici ca1 milion ca ma duc la primul suermarket si cumpar 10kg de caras
haide-ti fratilor, nici o informatie, nimik?
- george-alexandru
- Veteran
Pe chiroiu-4 taxa este de 50 ron.mai multe informatii la http://www.chiroiu4greenlake.ro/
ms de info, cum se ajunge acolo , ca nu stiu, cred ca trebuie sa sun innainte , ceva cu rezervare am inteles, si cam la ce pune botul acolo carasul?
george dc vin si platesc bon pt c &r si mai platesc 20 ron pt ca sa iau 5 kg caras insotitorul poate da cu undita langa mine ???
pina luni nu mai raspunde este la calificari
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE