Taut
Moderatori: Sebastian, pharaoh
Taut
Iarna a venit, dar asta nu ma tine in casa!
10.11.07
16.11.07
17.11.07
10.11.07
16.11.07
17.11.07
...cosmin.muntean ......
- stefanflorin
- Veteran
- gabi neamtu
- senior
lacuri de acumulare
frumoase capturi , te invidiez din toats inima
Ne spui si noua la ce ai dat? Cu ce echipament?
Eu am fost acum o luna -jumate in Arad(la unchiu) si am pescuit la feeder la scobar pe Mures in spate la caminul de fete .
Am numarat pe o linie de vre-o 30-50 metri in jur de 40 de pescari mai ceva ca la competitii . Capturi destul de mari (600gr).... dar rare...
Ce am observat la Arad ii pretul destul de mare la viermi fata de alte locuri..
Numai bine!
Eu am fost acum o luna -jumate in Arad(la unchiu) si am pescuit la feeder la scobar pe Mures in spate la caminul de fete .
Am numarat pe o linie de vre-o 30-50 metri in jur de 40 de pescari mai ceva ca la competitii . Capturi destul de mari (600gr).... dar rare...
Numai bine!
Fir intins!
Echipamentul: Bolo trabucco exxon 6m, mulineta shimano catana 2500RA, fir trabucco t force 0.12 fara terminal(pe direct), pluta triana 4g , plumbaj etalat.Gabriel scrie:Ne spui si noua la ce ai dat? Cu ce echipament?
Numai bine!
Momeala am avut...viermi. La inceputul partidei, am nadit cu 1.5-2kg nada de babusca, iar in timpul partidei, 15-20 viermi la 3-5 minute.
Intradevar, pe mures sint "locuri fierbinti" in sezonul rece, iar acestea devin suparator de aglomerate. Si la taut s-a intimplat acelasi lucru.
Cit despre viermi...depinde de unde ii cumperi. Daca mergi duminica in piata, ii iei ffffffffoooooaaaarrrrttteee scumpi. Eu iau din piata de la fortuna, de la Tavi, ca , cu 10 ron imi umple caserola (o vezi in poza).Plus ca are viermi proaspeti si fara prea mult talaj.
...cosmin.muntean ......
- stefanflorin
- Veteran
Eu cred ca in toata Romania sunt extrem de scumpi :shock: tin minte ca luam inainte de la tigani o cutie (de margarina) plina de viermi la un pret ff mic acum te duci si de 1.5 Lei iei un paharutz si ii poti numara pe degete (viermii). Aici de 1.5 Lire iau aprox 400-500g de viermi (half a pint) care sunt mai mult decat suficienti pt stilul meu de pescuit. Oare englezii au mai multe mortaciuni sau care e explicatia
Work is for people who can't fish!
Salutare!
Mersi pentru pontu cu viermii,eu deobicei pescuiesc mai mult pe la Oradea acolo litru ii 12-15 lei parca nu mai stiu asa exact dar is mult mai ieftini(desi la ei mai mult arpacasu se foloseste), la Cluj nu prea se vind la litru/kg aici cutiuta mica ii 0,7-1 leu si cea mare ii 2,5-3lei depinde de unde iei
P.S Cit timp ti-o luat sa-i curati?
Mersi pentru pontu cu viermii,eu deobicei pescuiesc mai mult pe la Oradea acolo litru ii 12-15 lei parca nu mai stiu asa exact dar is mult mai ieftini(desi la ei mai mult arpacasu se foloseste), la Cluj nu prea se vind la litru/kg aici cutiuta mica ii 0,7-1 leu si cea mare ii 2,5-3lei depinde de unde iei
P.S Cit timp ti-o luat sa-i curati?
Fir intins!
- Adrian Butuza
- utilizator
- Lucian Nagy
- membru activ