Ace V.M.C.

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
elby_82
membru activ
membru activ

Ace V.M.C.

Mesaj de elby_82 » 07 Mai 2009, 21:43

Are cineva ace V.M.C. ?O parere despre ele?Sunt Frantuzesti cred

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Ace V.M.C.

Mesaj de gor965 » 08 Mai 2009, 01:06

La Dunare ,folosesc de 2-3 ani carlige model VMC Carnassiers 9260 BN (Black Nichel) ...sunt foarte solide ,din toate punctele de vedere ! :D E un carlig versatil (in functie de nr. poate fii folosit la Crap ,Salau ,Somn,etc.) ...de-aia imi si pare cel mai grosolan carlig pe care l-am vazut si folosit in monturile de crap ! >:)
vmc.jpg
VMC Carnassiers 9260 BN
(8.28 KiB) Descărcat de 530 ori
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

shopy
Veteran
Veteran

Mesaj de shopy » 29 Iun 2009, 18:48

elby_82 scrie:Are cineva ace V.M.C. ?O parere despre ele?Sunt Frantuzesti cred
am si folosesc mai multe tipuri de ace si ancore VMC, multe mi le comand de afara, sunt foarte multumit de ele.

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 30 Iun 2009, 23:37

mie nu mi se par grozave, varful nu este suficient de ager si sufera la capitolul finisaj. si eu am carnassierre, cu adevarat grosolan. le folosesc la dunare, de asemenea, cu scoica. le poti gasi la gipo, din cate stiu eu. fa o comparatie cu gamakatsu si mai vornim. intradevar, este si o diferenta de pret, dar daca putem scoate peste mare si cu lansete si mulinete mai ieftine, macar la carlige si fire nu se merita sa faci rabat la calitate
Fishing is life. The rest...just details

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 01 Iul 2009, 09:43

marian_popescu scrie:mie nu mi se par grozave, varful nu este suficient de ager si sufera la capitolul finisaj. si eu am carnassierre, cu adevarat grosolan. le folosesc la dunare, de asemenea, cu scoica. le poti gasi la gipo, din cate stiu eu. fa o comparatie cu gamakatsu si mai vornim. intradevar, este si o diferenta de pret, dar daca putem scoate peste mare si cu lansete si mulinete mai ieftine, macar la carlige si fire nu se merita sa faci rabat la calitate
Nu se pot compara VMC cu Gamakatsu ! Atata doar ca la Dunare cand dai in butuci si pierzi zeci de carlige pe zi , Carnassiers e un ac pe care te poti baza ! Varful are cel mai mare si mai "brutal" contraspin din cate ace am vazut eu pana acum ,dar cum spuneam, nu-i un ac ptr. un pescuit de finete ! Asta cand s-a infipt...ura si la gara ...nu se indoaie ,nu se rupe , nu taie buza la peste ...
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 01 Iul 2009, 14:34

corect
daca varful ar fi fost usor deviat lateral, ar fi fost si mai bune
Fishing is life. The rest...just details

Scrie răspuns

Înapoi la “Fire si carlige”