lanseta ATTACK COMPETITION

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
Incepator
Veteran
Veteran

lanseta ATTACK COMPETITION

Mesaj de Incepator » 30 Iun 2009, 13:41

ce parere aveti despre lanseta attack competition 3,9 m/3,5lbs/ 2 buc

Incepator
Veteran
Veteran

Re: lanseta ATTACK COMPETITION

Mesaj de Incepator » 30 Iun 2009, 14:19

nimeni nu ma sfatuieste

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 30 Iun 2009, 21:10

GRELE
mi-am luat si eu doua, dar varianta de 3,60, tot cu 3,5 lbs. la cat costa, mi s-a parut o afacere buna. probabil ca in weekend le voi testa (pe uscat, nu am nici timp si nici bani sa plec la pescuit momentan). par destul de bine inchegate, eu folosesc naditori masivi si saculeti, imi plac lansetele mai tzepene...iar astea chiar sunt. sufera la capitolul detalii, mandrina nu mi se pare prea de calitate, manerul este dintr-un burete destul de ieftin, iar noi suntem prea pretentiosi
concluzie>>>lanseta practica, nepretentioasa, puternica, ieftinuta, probabil fara probleme si la pesti mari
PS>ai dat bine lansetele alea
Fishing is life. The rest...just details

Incepator
Veteran
Veteran

Mesaj de Incepator » 30 Iun 2009, 22:22

merci :D
da cred ca le-am dat bine o:-)

Incepator
Veteran
Veteran

Mesaj de Incepator » 30 Iun 2009, 22:25

marian_popescu scrie:GRELE
mi-am luat si eu doua, dar varianta de 3,60, tot cu 3,5 lbs. la cat costa, mi s-a parut o afacere buna. probabil ca in weekend le voi testa (pe uscat, nu am nici timp si nici bani sa plec la pescuit momentan). par destul de bine inchegate, eu folosesc naditori masivi si saculeti, imi plac lansetele mai tzepene...iar astea chiar sunt. sufera la capitolul detalii, mandrina nu mi se pare prea de calitate, manerul este dintr-un burete destul de ieftin, iar noi suntem prea pretentiosi
concluzie>>>lanseta practica, nepretentioasa, puternica, ieftinuta, probabil fara probleme si la pesti mari
PS>ai dat bine lansetele alea
eu le-am gasit pe cele de 3,9 la 170 lei(noi)
cat au costat cele de de 3,6?

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 30 Iun 2009, 23:19

pai din moment ce le-am luat din acelasi loc...intreaba-l pe jupanu de la magazin
nu am vazut insa la el betele de 3,90
ia grija sa incerci mandrina inainte. mie abia imi incape okuma powerliner pe ea, trebuie sa fortez. s-ar putea sa mai decupez putin din maneru acela de burete de sub mandrina sa permita filetului o cursa mai lunga. daca ai ceva gen helicon, sigur nu incap

maryn_vs
membru activ
membru activ

Mesaj de maryn_vs » 06 Iul 2009, 15:08

vad ca vb de lansete attack.dar telescopice nu sint?vreun site care comercializeaza lansete attack telescopice stie careva?si as vrea sa stiu cum au actiunea de virf sau parabolica ca mie imi plac lan mai tapene..va multumesc si astept rasp.o zi buna si sa v-o traga la fund... :D

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 06 Iul 2009, 21:28

am vazut telescopice attak de ,36 cu 3,5 lbs. si mie imi plac astea mai tzepene, dar telescoapele astea sunt mai aproape de spod decat de lanseta. sunt cam prea rigide, dupa parerea mea

maryn_vs
membru activ
membru activ

Mesaj de maryn_vs » 07 Iul 2009, 08:23

marian_popescu scrie:am vazut telescopice attak de ,36 cu 3,5 lbs. si mie imi plac astea mai tzepene, dar telescoapele astea sunt mai aproape de spod decat de lanseta. sunt cam prea rigide, dupa parerea mea
dar am vazut la un magazin de aici din vs lanseta attack teles. 3.60m si actiunea 3lbs. dar avea un pret cam piperat dupa parerea mea 195 lei. la acel mag unde ai vazut-o u la ce pret era? si acel mag nu are si site ? ms mult.

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 07 Iul 2009, 20:43

nu mai stiu, oricum, era pret de gipo. de o vreme incoace, mai ales daca iei mai multe, incearca sa te targuiesti. sau mergi la un alt magazin care aduce produse gipo si roaga-l sa-ti faca o oferta

mihi78
senior
senior

Mesaj de mihi78 » 15 Dec 2009, 21:40

am vazut si eu azi un model de la Attack parea destul de solid si era evident la "promotie"!
batul avea 3.5 lb varianta 3,90 si parea destul de solid insa mi s-a parut cam scump la 200 bucata avand in vedere ca inelul de plecare era de 40!
ce parere aveti in general de betele lor?a forjat cineva intensiv betele acestei firme astfel incat sa aiba o parere sa ma poata lamuri ce si cum?
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”