Mulinete......!
Moderatori: gor965, florentiniuga
Mulinete......!
Ce ati alege dintre 1=synex,2=et long cast 8000 si 3=Excellence vx 8000 ???
Re: Mulinete......!
ET Long Cast 8000
- Driscu Radu
- senior
Eu as merge pe varianta sinex sau ceea de la kkarp,(are si free runner) oricum ceva testat de pescari de pe la noi.Numai bine fir intins.
Synex,fara doar si poate.Celelalte nu se pot compara cu aceasta mulineta.
- marian_popescu
- Veteran
toti iti vor raspunde la fel. sinex se misca cel mai bine. vezi diferenta inca de la prima tura de manivela. la orice gen de pescuit, crap sau somn, balta sau curgatoare, spod etc
Fishing is life. The rest...just details
K-karp fac lucruri bune ,dar Okuma sunt recunoscuti ptr. fiabilitatea si raportul pret/calitate al mulinetelor sale ! Synex este inlocuitorul lui Oryx ,iar echivalentul lui Excellence-vx-8000 este cel de marimea 65 !
salut,
mulineta aia de la K-karp este in mai multe marimi ?
eu am masurat tamburul la una si avea 45 mm, nu este prea mica, comparativ cu attack-ul FR 6000.
am pus si o poza nu este tamburul ei, insa ca idee.
mulineta aia de la K-karp este in mai multe marimi ?
eu am masurat tamburul la una si avea 45 mm, nu este prea mica, comparativ cu attack-ul FR 6000.
am pus si o poza nu este tamburul ei, insa ca idee.
aia de la k-karp stiu ca au si modelul 10000...asta cu care am pus eu poza ii modelul 8000
ok - multumesc, pai si modelul asta 8000 stii cumva dimensiunile tamburului. sau macar daca are corespondent in attack.
scuze, insa iau attack-ul ca si comparatie ptr. ca este singurul pe care am pus mana si am vazut toate cele 4 marimi ale lor.
as vrea si eu un K-karp din ala insa nu stiu de unde sa-l cumpar (imi poti spune in PM).
totodata o intrebare, o mulineta cu un tambur de 60 se poate considera o mulineta long cast.
multumesc,
scuze, insa iau attack-ul ca si comparatie ptr. ca este singurul pe care am pus mana si am vazut toate cele 4 marimi ale lor.
as vrea si eu un K-karp din ala insa nu stiu de unde sa-l cumpar (imi poti spune in PM).
totodata o intrebare, o mulineta cu un tambur de 60 se poate considera o mulineta long cast.
multumesc,
- stefanflorin
- Veteran
pai depinde de forma tamburului, si long castul asta e relativ in zilele astea, ce era inainte long cast acum e pt distanta mica-medie ca a aparut moda asta cu tamburul supra-marit si cam asta e long-cast acum, tambur larg, capacitate mare=> long cast si totusi unele mulinete pastreaza vechea forma si anume aceea conica care era clasicul long-cast vezi mulinete de la shimano (XTE-A, Aero, etc), unele daiwa (linear), unele okuma (epix, travertine etc), etc. precum si un fel de hibrizi intre tambur supra-marit si tambur long-cast vezi daiwa basia precum si nenumaratele copii care apar pe piata ca de ex ET din poze
Work is for people who can't fish!
multumesc de raspuns,
am atasat o poza cu dimensiunile unui tambur, are cineva ceva asemanator, se poate considera long cast.
cat credeti ca se poate arunca cu o asa mulineta, stiu ca sunt mai multi factori, insa ma refer la un aruncator bun.
ma intereseaza daca ma duce in pragul de 80 m.
cotele sunt de la mulineta Spro LCS 460.
multumiri anticipate
am atasat o poza cu dimensiunile unui tambur, are cineva ceva asemanator, se poate considera long cast.
cat credeti ca se poate arunca cu o asa mulineta, stiu ca sunt mai multi factori, insa ma refer la un aruncator bun.
ma intereseaza daca ma duce in pragul de 80 m.
cotele sunt de la mulineta Spro LCS 460.
multumiri anticipate
- Fişiere ataşate
-
- spro_super_longacast_lcs.jpg
- (54.37 KiB) Descărcat de 825 ori
-
- tambur.JPG
- (28 KiB) Descărcat de 822 ori
- stefanflorin
- Veteran
daca esti aruncator bun si ai fir si lanseta adecvata dai peste 100 de voie e big pit ce ai tu acolo
eu am dat peste 80 cu travertine 55 nu vad de ce nu ar merge si cea din poza pt mai mult
eu am dat peste 80 cu travertine 55 nu vad de ce nu ar merge si cea din poza pt mai mult
Work is for people who can't fish!
Treci de 100 m fara probleme ! Mulineta Spro LC460 are tamburul aproape la fel ca Powerliner (diferenta de 2 mm)...iar asta arunca peste 100 m fara a excela in asezarea firului si nici nu-i trebuie inel de 50 la plecare !
OK - am sa-mi cumpar o bucata sa o probez pe balta si daca sunt multumit raman pe spro.
chestia este ca asta de la spro are 3+1 rulmenti si sora ei de la k-karp are 8, cat de bine este nu mai stiu.
chestia este ca asta de la spro are 3+1 rulmenti si sora ei de la k-karp are 8, cat de bine este nu mai stiu.