Bruxelles de Dambovita ? Va trebui sa-i faca birou pe malul Dambovitei ca nu poate iesi din tara !timer scrie:O zi din viata lui Nea` jiji . La Bruxelles Ora 7.30. Ba baiatule, da’ o brinza de oaie n-ai? (M-au omorit astia cu bufetu’ lor suedez. Hilton, Hilton, mare scofala…) Ma, tu n-auzi? Brinza de oaie ai? Oaie ma, behehe, stii ce-i aia? O hahalera, nu intelege nimic Ora 8.30. Pai asta-i parlament? Astia n-au auzit de Casa Poporului… Un bordei Ora 9.00. Da’ unde-i nebunu’ ala de Vadim? Al dracu’ Tribun, iar se da mare la ziariste ca stie el cite masele stricate avea Mihai Viteazu. M-a lasat ca prostu la intrare. Neaparat sa-mi iau asistenta. Tre’ sa fac selectie de oferte. Mihaela Radulescu ar fi buna, ca stie cu papagalu. Da’i cam a dracu, sa nu ma cert cu ea cum s-a certat Tribunu cu Zavoranca Ora 9.15. Ia uite, ba, ce birou mi-au dat astia. Da’ unul cu balcon n-or fi avind, sa fac si io un gratarel din cind in cind cu Banel si cu Teia? Ora 12.00. A venit o ziarista de la BBC. Ca ce fac eu in Parlament, ca ce fac eu pentru UE, c-o fi, c-o pati… N-a inteles nimic, io aduc crucea crestina in mijlocul paganilor!!! O hahalera! Ora 13.00. Mersi, bonjur, silvuple, m-a omorit servitoru asta cu limba lui raraita. Ba baiatule, baga-ti ba mintile-n cap. Io-s Gigi Becali ba baiatule, tu cu mine sa vorbesti cum zic io, nu cum vrei tu!!! Ora 15.00. A venit azi sefu al mare, Barosu, sa ne intimpine ca noi parlamentari. Baiat finut, stie sa le zica, e de-al nostru. Ora 16.00. Aoleu ce fata are Traian Ungureanu asta! Ba baiatule, esti mai urit ca Argaseala, cum dracu ai ajuns tu linga mine aci? Da-te ma mai incolo, ca mirosi a ziarist. Un bagabont… Ora 18.00 Acu’ mi-a trimis Vadim inca trei carti de poezie cu autograf, prin servitoarea aia din Bulgaria, da n-are poze, m-am plictisit repede Ora 20.00: Seara, ploua la Bruxelles. Table nu le stie nimenea aici. Zaru, os de femei, trebe mangaiat…da n-ai cu cine aici. Beau un vin de cinspe ani singur in hotel. Mi-e dor de palat. Ora 22.00. Astia n-au OTV! Si nu da fotbal. Ia sa-l sun sun pe finu Mirel, sa vad daca a mai injurat vreun arab …nu raspunde nici asta …l-am facut om… i-am dat trei pungi cu valuta… Ora 23.00. Mi-e dor de palat iar… nu ma suna niciun ziarist, auzi, dracu, ce-mi fac astia, sa ajung sa-mi fie dor sa ma sune hahalerele alea_
bancuri (topic nerecomandat copiilor)
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Re: bancuri
Mi-as lua un pat d-asta ,sa ma avertizeze-n cort ,cand trage crapu' al mare...
http://www.liveleak.com/view?i=f8b_1246232990
http://www.liveleak.com/view?i=f8b_1246232990
Tavi,i-al tu,ca mie-mi sarira creierii din cap...tavimai scrie: e bun de tot patul ala !
ps/Mey,i l-as cadorisii lu' Base ,sa traiasca bine...
Nu-i trebuie la ala ca se pare ca deja l-a avut !D-aia-i asa de "scuturat la butoias" !timer scrie:Tavi,i-al tu,ca mie-mi sarira creierii din cap...tavimai scrie: e bun de tot patul ala !
ps/Mey,i l-as cadorisii lu' Base ,sa traiasca bine...
- Qnyx
- Master Admin
Cica dupa proba orala la literatura romana 3 elevi discutau despre examen. Primul dintre ei , tocilarul ....
- Fratilor la mine a fost super ...A fost ca o discutie intre intelectuali.
-Cum asa ???
- Pai ..Profesorii au propus un subiect, eu l-am dezbatut, ei completau , eu argumentam si veneam cu idei noi.A fost bine am luat 10.
Al doilea:
-Mai si la mine a fost bine , am trecut dar a fost ca o discutie normala elev-profesor...Eu ma intrebau , eu incercam sa raspund , ma mai ajutau , eu mai bagam din burta , ei ma aprobau ...am luat 8....
Al treilea :
- BA ..la mine a fost ca inter popi....
-CUm asa ???
- Pai ei au intrebat ceva eu mi-am facut cruce , eu am raspuns ei isi faceau cruce ...
-----------------------------------------------------
Soseste ziua cand un condamnat la moarte trebuie sa fie dus la scaunul electric.
In timp ce era condus pe catre camera de executie este intrebat de preot:
- Fiule care este ultima ta dorinta?
- Sa ma tii de mana cat timp trebuie sa stau pe scaun
- Fratilor la mine a fost super ...A fost ca o discutie intre intelectuali.
-Cum asa ???
- Pai ..Profesorii au propus un subiect, eu l-am dezbatut, ei completau , eu argumentam si veneam cu idei noi.A fost bine am luat 10.
Al doilea:
-Mai si la mine a fost bine , am trecut dar a fost ca o discutie normala elev-profesor...Eu ma intrebau , eu incercam sa raspund , ma mai ajutau , eu mai bagam din burta , ei ma aprobau ...am luat 8....
Al treilea :
- BA ..la mine a fost ca inter popi....
-CUm asa ???
- Pai ei au intrebat ceva eu mi-am facut cruce , eu am raspuns ei isi faceau cruce ...
-----------------------------------------------------
Soseste ziua cand un condamnat la moarte trebuie sa fie dus la scaunul electric.
In timp ce era condus pe catre camera de executie este intrebat de preot:
- Fiule care este ultima ta dorinta?
- Sa ma tii de mana cat timp trebuie sa stau pe scaun
Bacalaureat 2009
• Inima este cel mai important organ genital al omului.
• Inima este împărţită în două atricule şi două testicule…
• Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
• Cu ajutorul câinelui Vitoria Lipan şi-a găsit foarte repede zăcămintele soţului.
• În 1877 trupelor ruseşti li s-a permis să traverseze teritoriul României, împreună cu tancuri şi avioane, iar românii le-au dat mâncare şi cazare contracost.
• Drumeţii veneau la Hanul Ancuţei pentru a mânca şi a bea vin din ulcicile noi că alea vechi erau sparte!
• Şcoala Ardeleană nu a avut propriu-zis sediu, din lipsă de fonduri austro-ungare.
• Poezia “Sburătorul” de Ion Has Rădulescu este un omagiu adus aviatorilor români.
• Mircea cel Bătrân a fost înmormântat la Cozia împreună cu umbra sa.
• Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerată a treia. În “Scrisoarea a treia” se desfăşoară bătălia de la Rovinari.
• Mihai Eminescu şi-a intitulat poezia “Din valurile vremii…” vrând să sugereze vremea şi apoi nu a mai continuat titlul din nu ştiu din ce motiv s-a răzgândit şi a început strofa I.
• Manole a pus-o pe Ana la zid şi a început să o lucreze.
• Poema “Mioriţa” circulă pe bază orală, adică nu a fost scrisă, din motive tehnice. În balada “Mioriţa” este vorba de trei ciobani care complotează împreună să-l omoare pe unul dintre ei. Ciobanul “Mioriţei” a spus ca la cap să-i puie diverse categorii de fluiere.
• Mulţimile de boieri exploatatori îşi ţineau banii numerar în pungi. Haiducii îi atacau şi îi uşurau de bani în toate baladele.
• Balada e o specie a liricii populare inventată de Ciprian Porumbescu.
• Călin ţine de mînă mireasa care are părul lung de fericire. Ea luptă să puna mîna pe dragostea flăcăului.
• Poetul îşi aşteaptă iubita ca împreună să cutremure o barcă.
• Nechifor Lipan a avut fericita ocazie de a nu se mai întoarce acasă fiind jefuit de nişte oameni invidioşi.
• În romanul “Răscoala” personajul principal este poporul şi marea masă a ţăranilor.
• Dimitrie Cantemir a avut un rol însemnat în viaţa sa.
• Nechifor Lipan stătea pe spate cu faţa în jos.
Profa: În ce tip se încadra Otilia Mărculescu?
Eleva: În tipul îngerului a fetei blonde..
Profa: Asta ai citit tu într-o carte?
Eleva: Asta am spus-o eu din proprie iniţiativa.
• Haiducii din doine, balade şi idile erau liberi şi fericiţi ca păsările, animalele şi peştii care zburdă prin codri. De cum venea primăvara, haiducii cei harnici plecau în pădure. Acolo ei cântau suflând din frunză şi lăsându-i pe boieri cu buza umflată.
• Latina clasică este o limbă moartă, care nu se poate vorbi decât în scris. După căderea Imperiului roman, o parte din latina clasică defunctă a devenit bulgară. Limba română are la bază latina bulgară, amestecată cu elemente de dacă şi o groază de cuvinte slabe. În secolul al XV-lea, limba vorbită de popor era considerată vulgară şi n-o vorbea nimeni.
• Nichita Stănescu este un poet care se mira de orice. El se mira şi de faptul că oamenii aud şi au urechi. Păi de ce? El n-a avut urechi? A văzut el vreun om fără urechi? Mă rog, da se zice ca aşa este în poezie, să te miri de toate şi să le pui pe toate unele subt altele, în rânduri scurte, ca să se vadă că sunt versuri.
• Basmul este o poveste mai lungă, poate fi chiar cât o carte groasă, şi are atâtea personaje că nu le mai ţii numărul dar trebuie să fii atent la fabulă că te intâlneşti cu ea şi în final.
• Basmul studiat de noi este Harap Alb şi este un basm cult pentru că este scris de un om cult, Eminescu. Atunci când cel care scrie basmul este incult şi basmul este incult, adică opus basmului cult, dar amândouă basmele sunt frumoase, numai că unul este scris într-un fel şi celălalt în alt fel.
• În cunoscuta baladă Mioriţa, sunt descrise câteva întâmplări în care sunt implicate doi criminali, o oaie turnătoare, şi un cioban care şochează prin prostia lui.
• Toma Alimoş era viteaz pentru că cu o mână conducea calul, cu o mână îşi ţinea maţele şi cu o mână se bătea cu Manea…
• Zoe şi Tipătescu se iubeau pe la spate.
• Împăratul avea o grădină şi în fund un măr.
• Moromete făcea pârtie pe salcâm ca să se dea cu sania.
• Eminescu este trist pentru că nu a reuşit să facă nimic în viaţa lui.
Si altele mai vechi
Marea Neagră este o mare foarte mare care conţine mult petrol de unde îi vine numele de marea neagră deoarece petrolul este negru. În marea neagră trăiesc mulţi peşti precum rechinii delfinii şi căluţii de mare precum şi cel mai important peşte balena renumit pentru grăsimea sa de care se bucură ţara noastra pt că untură de balenă e foarte scumpă şi din ea se face renumitul ulei de balenă cunoscut pe plan mondial.
Autorul descrie oraşele care s-au înălţat în moldova ele s-au construit în timpul nostru. Oraşele din Moldova sunt foarte numeroase la număr, cum este Iaşu şi alte oraşe mari şi frumoase care le plac străinilor foarte mult de frumuseţile din Moldova, Moldova în trecut era o ruina foarte imensă adică mare care în timpul lui Mircea cel Bătrân oamenii ziceau că apără această ruină şi s-au ţinut de cuvânt care şi azi mai există dar mai puţin dar tot mai sunt urme din care se vede că moldoveni au luptat cu atâta eroism pentru pământ unii chiar şi-au jertfit viaţa pentru pământ din cauza aceasta populaţia nu era prea mare dacă în trecut nu ar fi murit atâtea vieţi omeneşti înseamnă că azi Moldova ar fi foarte mare atât de imensă că ar întrece şi oraşul Bucureşti. În Moldova este o veche populaţie ca în trecut. Moldova este foarte veche de sute de ani au fost bătălii aşa de multe încât nu lasă omul să trăiască. La 1848 oameni săraci şi de tot felul în afară de cei care erau bogaţi au strigat (vrem pamânt). Toate comitetele au început să se retragă atunci ca să treacă timpul.
Poetul cântă satul de care nu te mai poţi despărţi odată ce l-ai părăsit.
O pădure virgină este o pădure în care mâna omului n-a pus niciodată piciorul.
Dupa moartea părinţiilor săi, Creangă şi-a trăit viaţa în continuare până în ultimii ani ai vieţii lui.
Toma Alimoş se răzbună pe boierul Manea care l-a rănit mortal pe la spate cu ajutorul laşităţii.
Caragiale este autorul schiţelor şi nuvelelor sale, ca să nu mai vorbim de teatru.
În poezia lui Topîrceanu gâzele, gândacii şi insectele, cum e coţofana, stau de vorba: ”Ce ne facem fetelor ?”
Poema “Mioriţa” circulă pe bază orală, adică nu a fost scrisă din motive tehnice.
În fabulă autorul descrie relaţiile sexuale întreţinute de oameni. Însă el foloseşte animăluţe în descriere. În fabula bivolul şi coţofana el arată cum o păsărică şi un bivol făceau sex, iar un câine pofticios din fire vrea şi el dar bivolul nu era homosexual aşa că nu acceptă, iar căţelul se oftică… (scrisă la simulare 2006)
Ştefan cel mare era un bărbat bine îmbrăcat la costum venea de la un război cu o mână în ghips pt că căzuse de pe cal.
Profesoara: Să scrieţi cu majuscule.
Eleva: Dacă nu avem majuscule putem să scriem cu pixu’…?
… în timpul războiului secular care a durat 30 de ani…
personaje Toma Alimoş:
Toma Alimoş – personaj principal
Manea – personaj secundar
calul (murgul) – personaj animalic
• Inima este cel mai important organ genital al omului.
• Inima este împărţită în două atricule şi două testicule…
• Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
• Cu ajutorul câinelui Vitoria Lipan şi-a găsit foarte repede zăcămintele soţului.
• În 1877 trupelor ruseşti li s-a permis să traverseze teritoriul României, împreună cu tancuri şi avioane, iar românii le-au dat mâncare şi cazare contracost.
• Drumeţii veneau la Hanul Ancuţei pentru a mânca şi a bea vin din ulcicile noi că alea vechi erau sparte!
• Şcoala Ardeleană nu a avut propriu-zis sediu, din lipsă de fonduri austro-ungare.
• Poezia “Sburătorul” de Ion Has Rădulescu este un omagiu adus aviatorilor români.
• Mircea cel Bătrân a fost înmormântat la Cozia împreună cu umbra sa.
• Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerată a treia. În “Scrisoarea a treia” se desfăşoară bătălia de la Rovinari.
• Mihai Eminescu şi-a intitulat poezia “Din valurile vremii…” vrând să sugereze vremea şi apoi nu a mai continuat titlul din nu ştiu din ce motiv s-a răzgândit şi a început strofa I.
• Manole a pus-o pe Ana la zid şi a început să o lucreze.
• Poema “Mioriţa” circulă pe bază orală, adică nu a fost scrisă, din motive tehnice. În balada “Mioriţa” este vorba de trei ciobani care complotează împreună să-l omoare pe unul dintre ei. Ciobanul “Mioriţei” a spus ca la cap să-i puie diverse categorii de fluiere.
• Mulţimile de boieri exploatatori îşi ţineau banii numerar în pungi. Haiducii îi atacau şi îi uşurau de bani în toate baladele.
• Balada e o specie a liricii populare inventată de Ciprian Porumbescu.
• Călin ţine de mînă mireasa care are părul lung de fericire. Ea luptă să puna mîna pe dragostea flăcăului.
• Poetul îşi aşteaptă iubita ca împreună să cutremure o barcă.
• Nechifor Lipan a avut fericita ocazie de a nu se mai întoarce acasă fiind jefuit de nişte oameni invidioşi.
• În romanul “Răscoala” personajul principal este poporul şi marea masă a ţăranilor.
• Dimitrie Cantemir a avut un rol însemnat în viaţa sa.
• Nechifor Lipan stătea pe spate cu faţa în jos.
Profa: În ce tip se încadra Otilia Mărculescu?
Eleva: În tipul îngerului a fetei blonde..
Profa: Asta ai citit tu într-o carte?
Eleva: Asta am spus-o eu din proprie iniţiativa.
• Haiducii din doine, balade şi idile erau liberi şi fericiţi ca păsările, animalele şi peştii care zburdă prin codri. De cum venea primăvara, haiducii cei harnici plecau în pădure. Acolo ei cântau suflând din frunză şi lăsându-i pe boieri cu buza umflată.
• Latina clasică este o limbă moartă, care nu se poate vorbi decât în scris. După căderea Imperiului roman, o parte din latina clasică defunctă a devenit bulgară. Limba română are la bază latina bulgară, amestecată cu elemente de dacă şi o groază de cuvinte slabe. În secolul al XV-lea, limba vorbită de popor era considerată vulgară şi n-o vorbea nimeni.
• Nichita Stănescu este un poet care se mira de orice. El se mira şi de faptul că oamenii aud şi au urechi. Păi de ce? El n-a avut urechi? A văzut el vreun om fără urechi? Mă rog, da se zice ca aşa este în poezie, să te miri de toate şi să le pui pe toate unele subt altele, în rânduri scurte, ca să se vadă că sunt versuri.
• Basmul este o poveste mai lungă, poate fi chiar cât o carte groasă, şi are atâtea personaje că nu le mai ţii numărul dar trebuie să fii atent la fabulă că te intâlneşti cu ea şi în final.
• Basmul studiat de noi este Harap Alb şi este un basm cult pentru că este scris de un om cult, Eminescu. Atunci când cel care scrie basmul este incult şi basmul este incult, adică opus basmului cult, dar amândouă basmele sunt frumoase, numai că unul este scris într-un fel şi celălalt în alt fel.
• În cunoscuta baladă Mioriţa, sunt descrise câteva întâmplări în care sunt implicate doi criminali, o oaie turnătoare, şi un cioban care şochează prin prostia lui.
• Toma Alimoş era viteaz pentru că cu o mână conducea calul, cu o mână îşi ţinea maţele şi cu o mână se bătea cu Manea…
• Zoe şi Tipătescu se iubeau pe la spate.
• Împăratul avea o grădină şi în fund un măr.
• Moromete făcea pârtie pe salcâm ca să se dea cu sania.
• Eminescu este trist pentru că nu a reuşit să facă nimic în viaţa lui.
Si altele mai vechi
Marea Neagră este o mare foarte mare care conţine mult petrol de unde îi vine numele de marea neagră deoarece petrolul este negru. În marea neagră trăiesc mulţi peşti precum rechinii delfinii şi căluţii de mare precum şi cel mai important peşte balena renumit pentru grăsimea sa de care se bucură ţara noastra pt că untură de balenă e foarte scumpă şi din ea se face renumitul ulei de balenă cunoscut pe plan mondial.
Autorul descrie oraşele care s-au înălţat în moldova ele s-au construit în timpul nostru. Oraşele din Moldova sunt foarte numeroase la număr, cum este Iaşu şi alte oraşe mari şi frumoase care le plac străinilor foarte mult de frumuseţile din Moldova, Moldova în trecut era o ruina foarte imensă adică mare care în timpul lui Mircea cel Bătrân oamenii ziceau că apără această ruină şi s-au ţinut de cuvânt care şi azi mai există dar mai puţin dar tot mai sunt urme din care se vede că moldoveni au luptat cu atâta eroism pentru pământ unii chiar şi-au jertfit viaţa pentru pământ din cauza aceasta populaţia nu era prea mare dacă în trecut nu ar fi murit atâtea vieţi omeneşti înseamnă că azi Moldova ar fi foarte mare atât de imensă că ar întrece şi oraşul Bucureşti. În Moldova este o veche populaţie ca în trecut. Moldova este foarte veche de sute de ani au fost bătălii aşa de multe încât nu lasă omul să trăiască. La 1848 oameni săraci şi de tot felul în afară de cei care erau bogaţi au strigat (vrem pamânt). Toate comitetele au început să se retragă atunci ca să treacă timpul.
Poetul cântă satul de care nu te mai poţi despărţi odată ce l-ai părăsit.
O pădure virgină este o pădure în care mâna omului n-a pus niciodată piciorul.
Dupa moartea părinţiilor săi, Creangă şi-a trăit viaţa în continuare până în ultimii ani ai vieţii lui.
Toma Alimoş se răzbună pe boierul Manea care l-a rănit mortal pe la spate cu ajutorul laşităţii.
Caragiale este autorul schiţelor şi nuvelelor sale, ca să nu mai vorbim de teatru.
În poezia lui Topîrceanu gâzele, gândacii şi insectele, cum e coţofana, stau de vorba: ”Ce ne facem fetelor ?”
Poema “Mioriţa” circulă pe bază orală, adică nu a fost scrisă din motive tehnice.
În fabulă autorul descrie relaţiile sexuale întreţinute de oameni. Însă el foloseşte animăluţe în descriere. În fabula bivolul şi coţofana el arată cum o păsărică şi un bivol făceau sex, iar un câine pofticios din fire vrea şi el dar bivolul nu era homosexual aşa că nu acceptă, iar căţelul se oftică… (scrisă la simulare 2006)
Ştefan cel mare era un bărbat bine îmbrăcat la costum venea de la un război cu o mână în ghips pt că căzuse de pe cal.
Profesoara: Să scrieţi cu majuscule.
Eleva: Dacă nu avem majuscule putem să scriem cu pixu’…?
… în timpul războiului secular care a durat 30 de ani…
personaje Toma Alimoş:
Toma Alimoş – personaj principal
Manea – personaj secundar
calul (murgul) – personaj animalic
- stefanflorin
- Veteran
stefanflorin scrie:sincer e trist ce scriu copiii aia...
Mda !..."inlocuitori nevinovati" pentru Dem Radulescu,Toma Caragiu,etc.! "Cinste profesorilor care i-au educat"!!! -LULELEEEEE !
-
- VIP+++
hai bre ca astia e vrajala . ca in fiecare an astia scrie aceleasi lucru da parca tot copii aia da bacu da 10 ani la rand ! e buleala da la profesori ca vrea sa denigreze pa guvern ca nu le da bani si ei nu le da interesu si sa faca copii prosti multa meditatie ca alfel : we ar in deeep shit ! ... cum zice nemtii cand viziteaza parisu' !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Aci si tu cam ai nitica dreptate !Da asta nu-i o scuza pentru profesori !gogu steriade scrie:hai bre ca astia e vrajala . ca in fiecare an astia scrie aceleasi lucru da parca tot copii aia da bacu da 10 ani la rand ! e buleala da la profesori ca vrea sa denigreze pa guvern ca nu le da bani si ei nu le da interesu si sa faca copii prosti multa meditatie ca alfel : we ar in deeep shit ! ... cum zice nemtii cand viziteaza parisu' !
- stefanflorin
- Veteran
vrajeala nu e, tata a fost la asistat la bac, capacitate, etc si pe langa faptul ca sunt platiti sa asiste au parte si de amuzament. Profesorii oare sa aiba vina ca aia sunt batuti in cap? eu sincer nu stiu cum au ajuns copilasii aia sa dea examenele (cred ca aici e vina profesorilor).
Work is for people who can't fish!
Caricaturi de elevi scoliti de caricaturi de profesori !
- Qnyx
- Master Admin
Apropos de chestii reale, la bacul de anu asta nevasta'mea a fost sefa comisiei intr-o scoala si totodata examinatoare la limba engleza; intrebare pentru candidat: da-mi exemplu te rog de o personalitate marcanta a vietii cotidiene care a influentat secolul XXI..........raspuns candidat: Monica Gabor Columbeanu !!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca, No Comment !!!!!!!!
Asa ca, No Comment !!!!!!!!
Nu cumva candidatul era Ciprian Marica sau alt fotbalist ca si-a dat bacul anul asta ????