Cred ca-i personajul principal din SASE CAI.roni scrie:6 cai
Viermi
Moderatori: florentiniuga, Sebastian
Re: Viermi
- Butaru Gabriel
- Veteran
Bre nea Gogule ai grija cum faci ca din doua oua poate iese altceva . Pune mai bine unul de strut si es gata altoiti.gogu steriade scrie:bune idei domle Toader.cand da prima raza de soare pun si eu un ou la facut vierme sau doo oua.sami iese mai multi ati salvat toplicu cu reteta
- Niculae Andrei
- junior
de unde pot cumpara si eu viermi si rame enross ?
- Niculae Andrei
- junior
e-mail andreeass29@yahoo.com in leg. cu viermisi rame
- stefanflorin
- Veteran
ma gogule cu riscul de a deranja pe unii vreau sa te intreb, tu de fapt ce cauti pe forumul asta? nu am vazut post de al tau care sa fie in vreun fel concludent sau sa aiba legatura cu pescuitul, sau macar sa ai vreo nelamurire si sa intrebi frumos. Daca aveam admin pe forumul asta TE BANAM de mult. Pe cat de distractiv esti pt unii pe atat de enervant esti pt altii. La inceput am zis ca faci misto insa tind sa cred ca atat poti. Sincer acum, fa-ti un topic de aberatii si le vom citi cu placere.
Ontopic: viermii asa se vand in mod normal, la litru, ceea ce fac magazinele noastre se numeste furaciune, ia cu 5-6 euro litrul sau cat naiba e si vand cu 1 leu sau 2 un paharel care in realitate nu valoreaza nici macar jumate din pretul pe care il cer. E 3 sferturi rumegus si 20 de viermi muribunzi pe fund, deaia nu gasesti niciodata viermi proaspeti si de calitate.
Ontopic: viermii asa se vand in mod normal, la litru, ceea ce fac magazinele noastre se numeste furaciune, ia cu 5-6 euro litrul sau cat naiba e si vand cu 1 leu sau 2 un paharel care in realitate nu valoreaza nici macar jumate din pretul pe care il cer. E 3 sferturi rumegus si 20 de viermi muribunzi pe fund, deaia nu gasesti niciodata viermi proaspeti si de calitate.
Work is for people who can't fish!
- toader nicolae
- Veteran
Stefane,crezi ca banul e o solutie????Daca a facut un cont mai face unu asa ca trebuie lasat in pace pentru ca nu am vazut sa jigneasca nici un pescar.Asa ca cine suntem noi sa-l huiduim???????????
Votez cu doua maini(ca nu am trei) la fel cu stefanflorin.
- Qnyx
- Master Admin
E suficient off-topicul ! Problema "gogu steriade" consider ca a fost rezolvata.
Buna ziua, ati incercat cumva aceasta metoda ? Ceva detalii?toader nicolae scrie:Pentru toti cei care vor sa isi faca viermii singuri fara problema de a strica locul de recreere,vreau sa dau o reteta pe care am vazut-o in pescar moderm.Luati cateva oua pe care le gauriti cu un burghiu foarte fin si le lasati in spatiu deschis,sa poata ajunge musca la ele.Dupa cateva zile veti avea niste viermi altoiti deoarece sunt hraniti cu proteinele din ou.Un ou este mult mai ieftin decat viermii pe care ii produce.
Diferenta dintre pescari o fac pestii....(prinsi) !
- Robert Gheta
- junior
Am folosit reteta asta de producere a viermilor de cateva ori si e destul de buna. Eu obisnuiam sa fierb oul inainte sa il pun la soare si sa ii sparg in partea supeioara cojita si sa i-o iau, cam o portiune de marimea unei unghii. Dupa cateva zile de asteptare nu mai ramanea din ou decat coaja si inauntru era plin cu niste viermi foarte frumosi si suculenti, numai buni pentru pescuit.ayak_rom scrie:Buna ziua, ati incercat cumva aceasta metoda ? Ceva detalii?toader nicolae scrie:Pentru toti cei care vor sa isi faca viermii singuri fara problema de a strica locul de recreere,vreau sa dau o reteta pe care am vazut-o in pescar moderm.Luati cateva oua pe care le gauriti cu un burghiu foarte fin si le lasati in spatiu deschis,sa poata ajunge musca la ele.Dupa cateva zile veti avea niste viermi altoiti deoarece sunt hraniti cu proteinele din ou.Un ou este mult mai ieftin decat viermii pe care ii produce.
Peste sa fie!
oul il fierbi moale sau tare?
daca ii iei cam 1 cm2 din coaja portiunea respectiva nu se usuca si se intareste?
probabil sint intrebari stupide dar as vrea sa-mi fac si eu viermi. oul il lasi la soare toata perioada sau doar prima zi si apoi il pui in punga?
daca ii iei cam 1 cm2 din coaja portiunea respectiva nu se usuca si se intareste?
probabil sint intrebari stupide dar as vrea sa-mi fac si eu viermi. oul il lasi la soare toata perioada sau doar prima zi si apoi il pui in punga?
- Robert Gheta
- junior
Nu prea conteaza cum e fiert oul, ultima oara cand am facut viermusi asa a fost vara trecuta si nu prea imi mai aduc aminte cum era oul. Important este ca dupa ce iei coaja sa si formezi o mica concavitate in ou, sa iei putin din el impreuna cu pielita aia mai dura. La soare il las pe toata durata procesului, in prima zi abia incepe sa se imputa si sa atraga mustele care vor depune viitorii viermi in ou. In caz ca ai incercat sa ne spui daca au iesit viermusii conform asteptarilor.cosmake scrie:oul il fierbi moale sau tare?
Peste sa fie!
multumesc va voi anunta ce a iesit
Nu prea conteaza cum e fiert oul, ultima oara cand am facut viermusi asa a fost vara trecuta si nu prea imi mai aduc aminte cum era oul. Important este ca dupa ce iei coaja sa si formezi o mica concavitate in ou, sa iei putin din el impreuna cu pielita aia mai dura. La soare il las pe toata durata procesului, in prima zi abia incepe sa se imputa si sa atraga mustele care vor depune viitorii viermi in ou. In caz ca ai incercat sa ne spui daca au iesit viermusii conform asteptarilor.[/quote]
Dar daca zici ca incep sa se imputa atunci apare si problema cu mirosul, pe cind in metoda de care intrebam eu se specifica ca nu miroase deloc....Cum e ?
Dar daca zici ca incep sa se imputa atunci apare si problema cu mirosul, pe cind in metoda de care intrebam eu se specifica ca nu miroase deloc....Cum e ?
pai, inca nu a iesit nimic?cosmake scrie:multumesc va voi anunta ce a iesit