ALBELE
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
-
- Veteran
Re: ALBELE
Noroc JONNY si fir Intins . Sa postezi si tu daca dai de el la Albele.
- Madalin Dirla
- Veteran
Pai hotarastete pana la urma ce-i urezi baiatului:NOROC sau FIR INTINS? sa stie si el daca mai are rost sa mearga la peste sau nu ......................... mai bine ii urai BAFTA !mircea pescar scrie:Noroc JONNY si fir Intins . Sa postezi si tu daca dai de el la Albele.
Nu te mai duce Jonny, nu are rost. Daca si prieteni te injura.Madalin007 scrie:Pai hotarastete pana la urma ce-i urezi baiatului:NOROC sau FIR INTINS? sa stie si el daca mai are rost sa mearga la peste sau nu ......................... mai bine ii urai BAFTA !mircea pescar scrie:Noroc JONNY si fir Intins . Sa postezi si tu daca dai de el la Albele.
Tel0762.865.274
-
- Veteran
Nu are nimic , peste tot va prinde
- Madalin Dirla
- Veteran
LARY scrie:Nu te mai duce Jonny, nu are rost. Daca si prieteni te injura.Madalin007 scrie:Pai hotarastete pana la urma ce-i urezi baiatului:NOROC sau FIR INTINS? sa stie si el daca mai are rost sa mearga la peste sau nu ......................... mai bine ii urai BAFTA !mircea pescar scrie:Noroc JONNY si fir Intins . Sa postezi si tu daca dai de el la Albele.
Unde vezi tu ca il injura lumea,ca vad ca ii ureaza numai de bine ???????
-
- Veteran
Cu bafta , fara bafta , daca esti baiat destept si-l pacalesti pe peste este OK
salut baiei, stie careva care este taxa pe 24 ore la albele.....si ce regim de pescuit au?
va multumesc
FIR INTINS
va multumesc
FIR INTINS
120 ron/24h,6 lansete fara limita de pestebooghy28 scrie:salut baiei, stie careva care este taxa pe 24 ore la albele.....si ce regim de pescuit au?
va multumesc
FIR INTINS
Clubul Sportiv Overten
Always C&R
Always C&R
multam , fanefish......
fir intins
fir intins
am fost anu asta pe albele si am luat bucati frumoase de crap si novac ... are si ten dar da mai rar sau poate ca nu am stiu eu cu ce sa il atrag...poate imi spune si mie cineva o nada buna pt ten .. Fir intins !
-
- Veteran
Tine porumbul uscat la Inmuiat Intre 6-8 ore , decojestel si punel pe firul de par cu plutitor sa-l tina putin sus si vei avea rezultate si la cteno. Fir Intins .
sal.......am fost la albele pe 27-28 iunie.....
rezultat..... 6 bucati novac .... 2 la 1,5 kg.... 3 la 2 kg si 1 la 2,7 kg..cel mai rau dupa intepare a inceput sa faca sarituri din apa la 1 m ..1,5 m inaltine.
asta a fost prima mea partida de pescuit la novac.
fir intins
rezultat..... 6 bucati novac .... 2 la 1,5 kg.... 3 la 2 kg si 1 la 2,7 kg..cel mai rau dupa intepare a inceput sa faca sarituri din apa la 1 m ..1,5 m inaltine.
asta a fost prima mea partida de pescuit la novac.
fir intins
-
- Veteran
La ce ai dat dupa novac la Albele
madalin, la ce a intrat tenul pe albele ? dar novac ai luat si la ce?
Pe albele am dat cu un amestec de mamaliga cu porumb nou proaspat ras cu cutitul de pe cocean un pic de betain carp si lapte praf, asta in naditor , iar pe ac technopufi si pufarine verzi si galbene.
dupa ten nu am incercat in schimb am avut o lanseta bagat dupa somotei la buchetel, trasatrura a fost (si ce trasatura), dar din pacate ..GRABA STRICA TREABA...
FITE INTINSE VA DORESC
dupa ten nu am incercat in schimb am avut o lanseta bagat dupa somotei la buchetel, trasatrura a fost (si ce trasatura), dar din pacate ..GRABA STRICA TREABA...
FITE INTINSE VA DORESC