perioada optima pt somn
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian
Re: perioada optima pt somn
eu am prins cel mai bine somn intre orele 22 si 23 atunci mananca foarte bine la peste si intre orele 03 si 06 si este adevarat ca mananca caind e vreme tare mai bine
Zehost.ro - Gazduire gratuita website , solutii reale pentru viitor..
eu am pescuit foarte mult timp dupa somn pe ape curgatoare, OLT si DUNARE si am ajuns la urmatoarea concluzie: somnii mari se prind cel mai bine la momeala vie (oblete mare si avat) in perioada 15 iunie 1 iulie. acele doua saptamini sunt propice pescuitului la somn mare, atunci exemplarele mari umbla dupa hrana mai mult decit in orice perioada a anului. sau prins la "fund" cel mai bine intre 3 si6 dimineata iar dupa amiaza intre 16 si 19, noaptea in general umbla mai mult spre suprafata apei si acolo se hraneste. la artificiala ce sa zic, io pui la bot o ia, nu trece pe linga botul lui dai din mina degeaba.
-
- VIP+++
Cand da caldura tare si e apa mare pa la inceputu lu Mai atunci e somnu flamand tare si rupe tot !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
ai si tu dreptate, dar in perioada care zici tu el inca nu a plecat de pe cuib unde isi pazeste icrele trebuie sa il urmaresti sa ii afli cuibul si trebuie sa io pui la bot, in perioada care zic eu circula mai mult ca de obiceigogu steriade scrie:Cand da caldura tare si e apa mare pa la inceputu lu Mai atunci e somnu flamand tare si rupe tot !