Votati Gogu- Moderator !
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Votati Gogu- Moderator !
Gogole ai fost inspirat cand ai luat-o, ca la ce flotoare are e numai buna de folosit la plantat - nu mai dai bani pe barcuta. Acu nu stiu cat de mare e cuva
Si eu am fost intrigat de scrisul lui Gogu dar am inteles ca pot trece peste asta si am ajuns sa apreciez "culoarea"!Are farmec baietu asta si pentru asta este apreciat !Si pana la urma... toti avem cate in stol !dan_palos scrie:scuza-ti ca ma bag si eu in seama, sunt un nimeni, dar am vazut ca se vrea un moderator la diverse, poate pune-ti pe altcineva care scrie macar bine romaneste, eu nu prea am inteles nimik , gogu, nu am nimik cu tine, asta e, asta e parerea mea,
E...buna asta !mircea62 scrie:Gogole ai fost inspirat cand ai luat-o, ca la ce flotoare are e numai buna de folosit la plantat - nu mai dai bani pe barcuta. Acu nu stiu cat de mare e cuva
-
- VIP+++
dvs. va numiti palos cu s ca roberto carlos sau palos cu sh ca paloshu lu stefan cel mare care la furat turcii ?dan_palos scrie:scuza-ti ca ma bag si eu in seama, sunt un nimeni, dar am vazut ca se vrea un moderator la diverse, poate pune-ti pe altcineva care scrie macar bine romaneste, eu nu prea am inteles nimik , gogu, nu am nimik cu tine, asta e, asta e parerea mea,
eu romaneste stiu bine de tot ,da cu dictia si cu viteza la scrieri am uneori probleme ca ma grabesc si am si tastatura bolnava ca uite nu bate liniuta ,ia sa vezi ,proba _______--------_____------- ...ete a dracu acuma merge !
eniway ,nu judeca viitoru moderator dupa haine ca adevarata valoare se vede cand oi fi in fonctie ! si zi sincer ceai votat si de ce nu intelegi ,ca io am pus si fete dalea colorate sa ma exprim mai bine , ca doar nu ma apuc acum sa desenez si sa bat in alfabet Morse si alfabet Braille ca iar zice lumea ca fac o aroganta daia !
pss.
bine ca nu mai iau tastatura noua ca ziceam ca e belita asta si dadeam 300 de mii ,cand pa criza asta da banii aia mananc 15 beri !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
-
- VIP+++
poa sa fie cat de mare...numa larga sa nu fie !mircea62 scrie:Gogole ai fost inspirat cand ai luat-o, ca la ce flotoare are e numai buna de folosit la plantat - nu mai dai bani pe barcuta. Acu nu stiu cat de mare e cuva
sa vedeti chesteie ...
Ma suna unu azinoapte ...ba Gogule vino ma si iao pe martaloaga asta da pa capu nostru ca noi suntem pa balta si asta ne trage da fire ca sa faca senzorii da pa rodpod Bip bip bip ca cica la 3 bip vine gogu dupa ea !
Si cum tu nu vii ne-a mancat mancarea si bautura siacum fluiera si canta : cinea pus carciuman drum ! (cica doar ce terminase cu aia :mam indragostit deo femeie rea ! ,care se auzea mai bine )
A fost si greseala lor ca au cedat la santaj cand ia amenintat ca face striptis daca nui da o bere...si mana grebla se facu si gura gaura de putz ,ca turnat aia bere la ea,potop !
Si cum a fost circu dupa lume ,a mai venit si militia ,eu am zis necazu si sa trezeste sectoristu ,ca bai Gogule tie-ti dau amenda ba pentru nerespectarea la regimu armelor sia munitiei ...ca umbli toata ziua cu Bomba asta dupa tine : (adika nevastamea, Bubulinka care bubuie la o adica) .Si tie fai fata iti dau amenda ptr.obraznicia ca ai parasit domiciliu conjugat chiar inainte si in timpu mesei siai pus in pericol viata la tot satu ,ca sti ca Gogu cand ie foame bea si ne da in aia a lui si ne mananca ficatii si tie tio... si pana sa puna punct la fraza ia bubuit asta una in bot si ia zis :stai izi bai garcea ca to much "lapte de porumbe" ,if is not killing you ...it's make you strongest !
sincer, io am ramas fara cuvinte si garcea la fel...ce sa mai zici cand una care de-abia scrie o arden vorbe straine ca terminatoru !
vam zis,e periculosso sporgersi !
pss
pup you all !
, numai pot de ras, inca nu votasem, dar ai un vot de la mine si inca o data
Asta-i Gogu !(si cu Goaga lui !)
-
- VIP+++
sa-vem pardon ,aia e mustatza mea si e faina ca dac ma ploua nici nu ma ploua direct in gura ca tine paravan !tavimai scrie: Asta-i Gogu !(si cu Goaga lui !)
si mia zis bubulinka ca daca tot am dato pa post ca pa infractoare cica sa fiu rezon si sa ma pun la avatar pe mine in mod natur ca sa ma stie lumea si sa nu ma confunda la vot ! plus ca ieram mai fresh in ziua aia siam facut poza corect ca sa nu zice lumea ca sunt fake ca mai stio io dastia care umbla cu ciorile vopsite da da fapt e luzzari !
pss.
mile gratzie ! din partea nevesti prentu aprecieri da bine ,da a zis ca sai lasati in pace flotorile ca va face praf daca va prinde ! sh fie vorba intre noi io stiu una si buna mancavash :barbatii a descoperit focu da femeili a descoperit cum sa sa joace cu el ! ...
pup you all !
gogule' te-ai scos ca de meri la balta si marsavu de paznic da drumu' la calugar o bagi pe bubulina la apa si creste nivelu' napoi cat despre aia cu ciorditu' nu cred ca trebuie sa-ti faci griji ca bubu e buna si de bozdigard iar ca sfat apuca-te de plantat frate ca nu tre sa dai la vasle in barca ci imprumuta de la frumoasa' niste tanga sii poti folosi ca vela
p.s. esti barbat frate nu gluma ca la alea faine stie oricine
-
- VIP+++
pai bine vere maramureshu ie cu mine simi da nota 1 cu plus ? io la scoala am loat numa +9 ,+10 cu felicitarile ca earm elev emitent ! daca zicea educatoarea ,ba gogule zi ceva destept ,io nici nu stateam pa ganduri si ziceam ...cucoana ,matale desii ne persecti zilnic si ne fucki la cap ,io cu mintea mea mareata nu pot sa zic ca iesti inutila pa pamnt ,ca uite ,avem si noi pa cine sa dam eczemplu negativ ! ...si pafff , sa lasa liniste pa toata clasa si io eram privit ca ganditoru da la hamangina . chiar ma ,gina lobrigida ,mama ce bucata era pa vremuri ...si ce da chiloti mai schimbam din cauza ei ! caveam daia cu imprimeu ! si cu brus lii aveam...ba ce vremuri !old_radu scrie:Gogule...
+ 1
Maramuresu' e cu tine...
hai ca ma lovi nostalgia ...si mai e una in sat pa care o chiama Micoza si cu aia fac jihadu mare...bai ce parinti tampitzi ,huoo ca stricati vitoru la babardei !
auguriiiii !
-
- VIP+++
ia uite altu cu uzer da submarin ! Nimitz asta nu ie al car la scufundat pe Bismarc ? daca nu ie ala sa stii ca daca te intalneste bubulinka te scufunda sigur ,ca sa cam sukarise cand te-a cetit !nimitz scrie:gogule' te-ai scos ca de meri la balta si marsavu de paznic da drumu' la calugar o bagi pe bubulina la apa si creste nivelu' napoi cat despre aia cu ciorditu' nu cred ca trebuie sa-ti faci griji ca bubu e buna si de bozdigard iar ca sfat apuca-te de plantat frate ca nu tre sa dai la vasle in barca ci imprumuta de la frumoasa' niste tanga sii poti folosi ca vela
p.s
iti dai seama ca nare tanga ca nu sa gaseste pa fofoloaca ei... cumpara steaguri si cu alea sa inveleste ca ie super !
hai cushca ,ca ne ia radarista aia in vizoru !
i pup you all !
-
- VIP+++
domnu cu buzduganu matale toata ziua razi ...daca iesti da varsta a treia e nasol frate ca rasu face rau la riduri ,da daca iesti tanar ,rasu alunga stresu si diabetu si recatiunile adverse si bashca mea e mai bine decat sa stai cu gandu la riduri !dan_palos scrie: