Tehnici si momeli !
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian
- tataurs_2004
- junior
Re: Tehnici si momeli !
daca este apa curgatoare nu ma bag ca nu am experienta dar pe lacuri e cu totul altceva.
sunt ca la mine acasa.
descriemi putin apa sa vad daca te pot ajuta cu ceva(adancimi, insulite, etc)
sunt ca la mine acasa.
descriemi putin apa sa vad daca te pot ajuta cu ceva(adancimi, insulite, etc)
- zfcristian
- senior
Re: Mini_mic
La fel si in giurgiu pe balta LA Conac din PUtineiu somnul african se invarte non stop la suprafata apei dar nu pune gura pe nimic, cum il intepam ????grigore scrie: se plmba somnul deasupra apei...ceapa masii
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
Salut care ma poate ajuta si pe mine vara cu niste tehnici la pescuitul somnului pe mures in zone alba si niste momeli daca stiti Sunt un pescar inrait si imi place sa pescuiesc mult la mreana si somn plzz help
Ps: De unde sa imi prind tipari si cu ce:D
Zehost.ro - Gazduire gratuita website , solutii reale pentru viitor..
- cristea radu
- senior
Cauta`vai adiacente Muresului si cu un minciog cu ochiuri marunte strecori apa.De obicei stau in locuri maloase.La somn mai poti da cu:vierme de salca,conopistirita,scoica,rame,lipitori,broasca,caras.
Din Ocna Mures cu 2,5 lei /bucata!Dark1 scrie:Salut care ma poate ajuta si pe mine vara cu niste tehnici la pescuitul somnului pe mures in zone alba si niste momeli daca stiti Sunt un pescar inrait si imi place sa pescuiesc mult la mreana si somn plzz help
am fost la pescuit unde stiam ca este somn mare si am prins un moronas si la-m bagat in undita si am lansat la vreo 10 metri de mal si am pris un somn de 12 kg cea mai mare captura mea
am inceracat sa prin tipari din canale si Mures dar nu sunt:|
am inceracat sa prin tipari din canale si Mures dar nu sunt:|
- cristea radu
- senior
of topic
In ce zona???
In ce zona???
in zona alba iulia..
asta e somnul
Scuze dar nu am avut cu ce imi face poza pe malul apei findca era intuneric
Ps: dupa ce am citit tot ce scria pe orum am avut si o captura fire intinse numai bine!
asta e somnul
Scuze dar nu am avut cu ce imi face poza pe malul apei findca era intuneric
Ps: dupa ce am citit tot ce scria pe orum am avut si o captura fire intinse numai bine!
Bravo pentru captura!
Care credeti ca ar fi cea mai buna metoda pe Siret, ce monturi sa folosesc, momela etc.
depinde cum e siretul daca e tulbure merge la buchet de ramne iar daca e limpede peste,sapun,lipitori,organe de pui sau porc,tipari,scoici foloseste o montura cu pulumb culisant de vreo 30 g si pescuieste la margine daca gasesti o zona cu mult namol motura sa fie una cit mai simpla un plumb culisant un opritor si un carlig numara 1 sau 2
Am pescuit acolo la somn dar nu am avut capturi de peste 2 kg
Bafta si fir intins
Am pescuit acolo la somn dar nu am avut capturi de peste 2 kg
Bafta si fir intins
Multumesc pt. raspuns, am sa incerc sa vad ce iese. Aici in zona sau prins bucati mari, si de 40kg. Dar eu sunt incepator, pana acuma am pescuit mai mult la pluta, cel mai mare somn pe care lam prins eu avea un kg.
sit junior in pescuitu somnului pe mures ma puteti forma in acest scop?astept cu nerabdare parerile voastre .tehnica momeala locuri etc multumiri
- milan_pescaru
- junior
....salutare,sunt un tanar pescar ,pescuiesc pe raul mures,si as dori sa imi spuneti ce momeli sa folosesc pt somn ,si pt crap,,,va rog fff frumos sa ma ajutati,la somn nu mai stiu la ce sa dau,si la crap am incercat toate minunile si nu trage...multumesc,FIR INTINS LA TOTI!!!
Hai mai ,ce naiba ,e topicul asta plin de momeli ptr. somn..a-ti citit intreg topicul ? Se vorbeste despre tipar ,broscuta,rama serpeasca ,pestisor viu ,coropisnita ,raci ,scoici,mate de pui ...pana si de sapun de rufe s-a vorbit la un moment dat !milan_pescaru scrie: ....salutare,sunt un tanar pescar ,pescuiesc pe raul mures,si as dori sa imi spuneti ce momeli sa folosesc pt somn ,si pt crap,,,va rog fff frumos sa ma ajutati,la somn nu mai stiu la ce sa dau,si la crap am incercat toate minunile si nu trage...multumesc,FIR INTINS LA TOTI!!!