salutare, pe un tun de 5 m sar putea pune o montura de rubeziana ? ma refer la partea cu elasticul!
fire antinse tuturor
montura pe tun elastic rubeziana
Moderator: gor965
Re: montura pe tun elastic rubeziana
parerea mea e ca nu isi are rostul, elasticul ala e facut pt rubenziana, nustiu acum, sa isi mai dea si alti cu parerea
ideea e ca am vazut un filmulet co o montura de rubeziana pe un tun de 4 m si dupa parerea mea era chiar ok. astept si alte pareri sau sugesti poate a folosit cineva
Fiti amabil ,ce inseamna un tun de 4 m ?kamon scrie:ideea e ca am vazut un filmulet co o montura de rubeziana pe un tun de 4 m si dupa parerea mea era chiar ok. astept si alte pareri sau sugesti poate a folosit cineva
Banuiesc ca fixa.
Hai mai ,pai daca la fixa de 4 m ai spune tun ,mi-e frica sa intreb cum ai zice la aia de 8 m !Nelutu scrie:Banuiesc ca fixa.
fixa da tun era o abreviere :p
- stefanflorin
- Veteran
pai in primul rand fixa aia ar trebui sa aibe varful incredibil de gros, nu stiu daca ai vazut o rubeziana de aproape dar sunt niste pari, plus ca trebuie sa fie rigida. Chiar nu vad rostul in a pune elastic. Fixa e fixa pt ca e fixa are actiunea ei elasticitate etc. Daca vrei peste mare la pluta mai bine cumperi o lanseta avon si aia e
Work is for people who can't fish!