Patratica de mamaliga !!!
Patratica de mamaliga !!!
A incercat cineva la patratica de mamaliga pe montura de "fir de par" ?? Dc da ce rezultate ati avut ~~?? cum e mai bine direct pe ac sau pe "fir de par "? Asta ma refer pt Prut ca acolo vreau sa aplic metoda asta ~~
Re: Patratica de mamaliga !!!
Poti sa pui patratica pe firul de par , dar sa fie firul mai lung sa poti baga ochetul unde vine stoparul pe ac facand o bucla si patratica e bine s-o fierbi puta dupa ce o tai cuburi.
Eu dau in felul asta (cu patratica pe fir de par) dar zona unde dau e un canal unde apa nu are curent ! La Dunare ,din cauza curentului si a agataturilor prefer ca patratica sa fie pe ac ! Iti spun sigur ca varianta pe firul de par are randament mai mare (pestii se inteapa in buza de jos , nu in lateral ori in buza superiaoara cum se intampla de obicei daca pui patratica pe ac) . Eu trag patratelele clasic pe firul de par ...sub patratica am un opritor siliconic (sa n-o ia in jos pe fir ) iar deasupra , sub stoper bag o paieta ,in felul asta rezistand f.bine la impactul lansarii (o sa pun niste poze mai vechi ,facute cu telefonul si chiar daca nu se vad bine macar va faceti o idee)besliu scrie:A incercat cineva la patratica de mamaliga pe montura de "fir de par" ?? Dc da ce rezultate ati avut ~~?? cum e mai bine direct pe ac sau pe "fir de par "? Asta ma refer pt Prut ca acolo vreau sa aplic metoda asta ~~
ingenioasa varianta!carligul cumva este un cutting point?gor965 scrie:Eu dau in felul asta (cu patratica pe fir de par) dar zona unde dau e un canal unde apa nu are curent ! La Dunare ,din cauza curentului si a agataturilor prefer ca patratica sa fie pe ac ! Iti spun sigur ca varianta pe firul de par are randament mai mare (pestii se inteapa in buza de jos , nu in lateral ori in buza superiaoara cum se intampla de obicei daca pui patratica pe ac) . Eu trag patratelele clasic pe firul de par ...sub patratica am un opritor siliconic (sa n-o ia in jos pe fir ) iar deasupra , sub stoper bag o paieta ,in felul asta rezistand f.bine la impactul lansarii (o sa pun niste poze mai vechi ,facute cu telefonul si chiar daca nu se vad bine macar va faceti o idee)besliu scrie:A incercat cineva la patratica de mamaliga pe montura de "fir de par" ?? Dc da ce rezultate ati avut ~~?? cum e mai bine direct pe ac sau pe "fir de par "? Asta ma refer pt Prut ca acolo vreau sa aplic metoda asta ~~
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!