pop-ups
Moderator: florentiniuga
pop-ups
daca tot e vreme de numarat banii, eu m-am gandit sa-i cheltuiesc si am cumparat niste pop-ups despre care nu stiu mare lucru. as vrea daca se poate sa-mi spuna si mie cineva cat sunt de bune si combinatiile cu care s-ar potrivi. nu am sa scriu firmele ci doar denumirile produselor, sunt sigur ca cei care vor raspunde le vor recunoaste.
1- Juicy pineapple- 14mm
2- The secret - 14mm
3- Pulse-
4- M1- 16mm
daca se poate fara palme ca am cumparat cu ochii inchisi, ca sunt satul de ale nevesti-mii pt banii cheltuiti
Multumesc anticipat !!!
1- Juicy pineapple- 14mm
2- The secret - 14mm
3- Pulse-
4- M1- 16mm
daca se poate fara palme ca am cumparat cu ochii inchisi, ca sunt satul de ale nevesti-mii pt banii cheltuiti
Multumesc anticipat !!!
ce naste din pisica tot.....peste mananca
Re: pop-ups
Orice Popup isi face datoria, si asta e aceea de a face pestele curios, nu conteaza gustul si nici mirosul, pestele o va lua din curiozita-te.
Cred ca culoarea joaca un rol mai important(in apa pina max 3m).
m1 si pulse au culoare caramizie, secret e roz iar ananasul e verde fosfor.
Mda...aici incep probleme cu culorile aste nenaturalemartinik scrie:m1 si pulse au culoare caramizie, secret e roz iar ananasul e verde fosfor.
Unii prind bine la culoarea pink, altii la culoarea verde, iar unii la alb, dar sau facut teste pe mai multe balti, unde s-au testat mai multe Popup fluoro, curios ca in fiecare balta a fost alta culoare nr1. Aici trebuie sa testezi sa vezi.
Noi folosim in mixurile noastre popup, faina de pluta, asa ca boiliesul popup este de aceeasi culoare ca si cele de pe patul de nada, asa ca daca a acceptat nada de pe jos, pune botul si pe popup
D-lor, sunt dezamagit. 71 vizuzlizari si un singur raspuns.
cu riscul de a-mi lua cateva castane am sa va comunic si firmele producatoare, poate asa primesc si eu un raspuns exact de la cei care le-au folosit.
1. pineaplle juice----solar
2. secret -----solar
3. mainline----pulse
4. sbs----M1
multumesc !
cu riscul de a-mi lua cateva castane am sa va comunic si firmele producatoare, poate asa primesc si eu un raspuns exact de la cei care le-au folosit.
1. pineaplle juice----solar
2. secret -----solar
3. mainline----pulse
4. sbs----M1
multumesc !
Salut!
Am pescuit cu Pineapple Juice de la Solar si am avut rezultate bune cu ele in combinatie cu SBS squid&octopus si in combinatie cu Solar Club MIX squid, octopus&anchovy... Bilele de care am vorbit exista si in varianta pop-up, dar au aceeasi culoare cu bilele de fund si desi le-am incercat nu am avut rezultate cu ele... Singurele combinatii la care am avut rezultate sunt cele de mai sus... De aici am tras oarecum concluzia ca un factor determinant a fost culoarea lor...
Am pescuit cu Pineapple Juice de la Solar si am avut rezultate bune cu ele in combinatie cu SBS squid&octopus si in combinatie cu Solar Club MIX squid, octopus&anchovy... Bilele de care am vorbit exista si in varianta pop-up, dar au aceeasi culoare cu bilele de fund si desi le-am incercat nu am avut rezultate cu ele... Singurele combinatii la care am avut rezultate sunt cele de mai sus... De aici am tras oarecum concluzia ca un factor determinant a fost culoarea lor...
today is the yesterday that tommorow won't count
- Liviu Stroe
- membru activ
O intrebare referitor la importanta acestora intr-o apa de pana max 3m, care ar fi culoarea recomandata ?carprom scrie: Orice Popup isi face datoria, si asta e aceea de a face pestele curios, nu conteaza gustul si nici mirosul, pestele o va lua din curiozita-te.
Tin sa precizez ca vreau sa le incerc intr-o balta unde crapul nu este invatat la pop-ups si am recurs la aceasta metoda datorita faptului ca pe fundul baltii e plin de vegetatie .
Astept si alte pareri referitor la cum se pescuieste pe o astfel de balta.
Respect,
Liviu
Liviu
- Liviu Stroe
- membru activ
Mai doream sa precizez faptul ca o sa cumpar pop-ups-urile si apropo am nevoie de niste recomandari in aceasta privinta(firma/culoare/dimensiuni - crap nu este mai mare de 5kg in aceatsa balta).Multumesc anticipat.
Respect,
Liviu
Liviu
- cris71tian72
- senior
Acum trei ani am inceput sa ''probez'' pe balta pop-ups, cele mai bune rezultate au fost cu cele mici de 10-12 mm si culoare galbena, nu mai stiu de la ce firma, sau ce aroma aveau .Cred ca pesti le ''confundau cu porumbul''.intre timp am renuntat sa le mai folosesc am descoperit solubilele.
o intrebare ca sa nu mai deschid alt topic.
dupa cate ore de stat in apa considerati ca un pop up sintetic nu mai este de atractie.
sintetic - cele din spuma.
este de preferat un pop-up facut dintr-un mix "comestibil" si adaugat pulbere de pluta ptr. flotabilitate ?
multumiri
dupa cate ore de stat in apa considerati ca un pop up sintetic nu mai este de atractie.
sintetic - cele din spuma.
este de preferat un pop-up facut dintr-un mix "comestibil" si adaugat pulbere de pluta ptr. flotabilitate ?
multumiri
chiar credeti ca e importanta culoarea? si-a pus cineva intrebarea daca crapul distinge culoriile? are crapul celule cu bastonase e retina sa distinga culoriile sau are doar o vedere bicromatica alb-negru ?
Asta e intrebarea...eu cred ca e doar atras prin prisma mirosului si/sau prezentarea anormala momelii si nicidecum nu deosebeste un verde tipator de un roz intens ....verde,roz,alb,galben sunt doar pt. pescar si pt linistea lui psihica......parerea mea
Asta e intrebarea...eu cred ca e doar atras prin prisma mirosului si/sau prezentarea anormala momelii si nicidecum nu deosebeste un verde tipator de un roz intens ....verde,roz,alb,galben sunt doar pt. pescar si pt linistea lui psihica......parerea mea
totusi ma gandesc ca daca apa este limpede mai repede vede o bila colorata (nu neaparat strident) decat o bila de culoarea substratului.
poate ca este si la el ca la noi, prima oara un contact vizual si dupa aceea intervine mirosul.
poate ca este si la el ca la noi, prima oara un contact vizual si dupa aceea intervine mirosul.