brasoveni
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- dragan claudiu
- Veteran
brasoveni
toti care sintem din brasov ar trebui sa spunem aici in acest topic unde am pescuit ,cu ce am dat,sa prins nu sa prins,etc.... astept brasovenii???!!!!
Re: brasoveni
Salut Claudiu.
Vad ca nu prea se ingramadeste nimeni cu informatii.
Eu am fost saptamana trecuta la Belin balta cu plopi.
Am dat numai la porumb si boiles homemade.
A mers super bine. Nici nu ma asteptam.
Crap, amur si un somn de 22.5 kg.
5 zile 24 de pesti si un total de 120 kg.
Important e sa mergi in cursul saptamanii. Weekendu e prea aglomerat. Multa galagie.
Fir intins!
Vad ca nu prea se ingramadeste nimeni cu informatii.
Eu am fost saptamana trecuta la Belin balta cu plopi.
Am dat numai la porumb si boiles homemade.
A mers super bine. Nici nu ma asteptam.
Crap, amur si un somn de 22.5 kg.
5 zile 24 de pesti si un total de 120 kg.
Important e sa mergi in cursul saptamanii. Weekendu e prea aglomerat. Multa galagie.
Fir intins!
- dragan claudiu
- Veteran
mersi marcel, am fost simbata spre duminica si nu n-a prea mers multa lume si galagie cum ai spus si tu si sa sti ca am auzit de voi cei care ati prins 100kg de peste vb. pescarii care au fost pe balta cind ati fost si voi.parca ati nadit cu vaporasu asa am inteles? si-n prima zi ati luat putin doar a doua zi au inceput prezentarile . oricum cred ca a fost o partida reusita si poate ne-ntilnim vreodata acolo . apropo de bile, cu ce aroma a mers mai bine ca mie mi-a intrat la squd&octopus cu capsuna. fire intinse iti doresc.
Salut. La boiles am prins mai putin. Nu erau destul de uscate si mi le mancau racii imediat cum le aruncam in apa.
Porumbul a fost baza, si intradevar am momit cu barcuta. Probabil deasta au si gasit pestii momeala. Nu au avut timp racii sa manance chiar tot.
E o balta frumoasa, are mult peste si peste mare, dar pacat de atatia raci. Asa ceva nu am mai vazut nicaieri.
Sa manance atat de repede si absolut orice.....
Fir intins!
Porumbul a fost baza, si intradevar am momit cu barcuta. Probabil deasta au si gasit pestii momeala. Nu au avut timp racii sa manance chiar tot.
E o balta frumoasa, are mult peste si peste mare, dar pacat de atatia raci. Asa ceva nu am mai vazut nicaieri.
Sa manance atat de repede si absolut orice.....
Fir intins!
- dragan claudiu
- Veteran
ai dreptate singurul incovenient al balti sint racii si sint foarte multi si mari,eu dau cu spuma flotanta si o mancau si pe aia.la cel mult 1 ora trebuie sa scoti lansetele sa le incarci. la porumb cu aroma de care ti-au intrat mai bine eu de fiecare data cind am fost mi-au intrat la porumb cu aroma de miere si vanilie.simbata merg la balta si vreau sa stau pina luni seara, daca va merge bine mai fac o partida si saptamina viitoare pe joi pina duminica ca pe 8 iulie plec in franta pentru 3 luni si pina in octombrie no sa mai am cum sa merg la peste. fire intinse marcele si sa ne auzim pe balta,cine stie poate avem ocazia sa ne cunoastem . fire intinse.
Salut. Weekendul asta nu pot veni la pescuit, dar joia viitoare cred ca o sa trag o fuga pana la Belin.
Nu cred ca voi ramane peste weekend ca m-am lecuit data trecuta, dar poate pana sambata dimineata voi sta.
Daca mai mergi si saptamana viitoare ne vedem pe balta.
Fire intinse!
Nu cred ca voi ramane peste weekend ca m-am lecuit data trecuta, dar poate pana sambata dimineata voi sta.
Daca mai mergi si saptamana viitoare ne vedem pe balta.
Fire intinse!
- ramonaborcea
- junior
Nu mergeti la Bradeni,am fost in fiecare an la pescuit cu familia dar ce ni s-a intamplat anul asta a depasit limita bunului simt.Voi posta pe blogul meu cateva picanterii de la Bradeni apoi le voi cere celor de la OPC si Garda de Mediu din Sibiu sa le impinga o vizita .
La Belin este super ,am prins peste frumos,am poze pe blog.
Mergem la pescuit la fiecare sfarsit de saptamana la Belin,la Vadul Rosu m-am saturat si plus de asta nu se sta peste noapte
Recomandati-mi va rog o balta in jurul Brasovului .
La Belin este super ,am prins peste frumos,am poze pe blog.
Mergem la pescuit la fiecare sfarsit de saptamana la Belin,la Vadul Rosu m-am saturat si plus de asta nu se sta peste noapte
Recomandati-mi va rog o balta in jurul Brasovului .
- vlad eugen
- membru activ
Salutari
Pe topicul ZONA BRASOV an postat partida de la Belin din wekendul ce a trecut
In afara de raci totul a fost "dead"
Pe topicul ZONA BRASOV an postat partida de la Belin din wekendul ce a trecut
In afara de raci totul a fost "dead"
- dragan claudiu
- Veteran
eu am fost la belin de ieri pina azi acuma am venit si n-am avut nici macar o trasatura toata balta a fost moarta,inschimb racii fara numar,am prieteni care au ramas acolo pina joi si sint curios daca o sa-si dea drumul ca de vineri nu sa mai prins crap. cei care merg sa ne tina la curent. vorbeam de balta cu plopi(bela). fire intinse
am auzit ca s-au luat vreo 2 amuri la 5-6 kg azi, in rest ca pauza
Salut
Acum sunt pe balta la Belin(Bela). De aseara pana acum doar trei trasaturi anemice, de fapt mai mult "impinsaturi".
In rest liniste si pace. Ca-n galeata.
Sa auzim de bine si fire intinse.
Acum sunt pe balta la Belin(Bela). De aseara pana acum doar trei trasaturi anemice, de fapt mai mult "impinsaturi".
In rest liniste si pace. Ca-n galeata.
Sa auzim de bine si fire intinse.
fir intins, mai asteptam detalii de la fata locului, din ce arata vremea pe net vor fi furtuni si ploaie multa in weekend asa ca se prea poate sa i mai zapaceasca un pic si sa iasa la mancare
- dragan claudiu
- Veteran
am fost la belin balta noua de vineri pina astazi si a mers super am luat crap de la 800gr pina la 6kg dar aseara a inceput sa ploua si ploaua si acum si din cauza asta am plecat plus ca eram si obosit ca n-am dormit doua nopti asa a mers crapu am sa pun si niste poze cu capturile. daca mergeti va urez fire intinse.
Salut
Acum m-am intors de la Belin balta cu plopi. Am luat numai amur, 6 bucati, intre 4 si 9 kg toti prinsi numai noaptea.
Am prins la porumb si bile (faina de peste cu dude) totul dipuit in scopex.
Fire intinse.
Acum m-am intors de la Belin balta cu plopi. Am luat numai amur, 6 bucati, intre 4 si 9 kg toti prinsi numai noaptea.
Fire intinse.
niste poze?marcel-77 scrie:Salut
Fire intinse.
ai stat la primul ponton in stanga cabanutei lui Bela?