va salut
pt ca nu am gasit pe nicaieri de cumparat esenta de porumb am facut o improvizatie: 1 treime lapte porumb,1 treime aromix sensas sweet corn si 1 treime alcool dublu rafinat.
am obtinut ceva asemanator cu esenta de porumb sau e o alta combinatie care nu are legatura cu ceea ce ma intereseaza pe mine?
ESENTA DE PORUMB
Moderator: florentiniuga
ESENTA DE PORUMB
are balta peste,da............e prea multa apa peste el
- george-alexandru
- Veteran
Re: ESENTA DE PORUMB
mai concret ce te intereseaza?
- Ion Mironov
- Partener
cred ca aroma...
- Dan Mitranescu
- Partener
Aroma (foarte concentrata) o am eu in magazin : 50ml - 12ron.
intrebarea mea era daca acea combinatie care am facuto eu se apropie macar de esenta de porumb sau daca poate dauna in vreun fel.
eu as vrea sa o folosesc ca rol de stropeala pt ca pescuiesc in ape curgatoare,dunare si bistrita si am nevoie de o dispersie mai buna in apa ca siasa o ia curentul,incerc sal fac pe mustacios sami localizeze nada mult mai bine.
florentin a folosit in emisiunea din 13.06 esenta de porumb si tocmai de aia miam pus mintea la contributie,ca stiu de la parfumuri cel putin in egipt iti fac tot felul de amestecuri pe baza de arome si alcool,de aici si ideea cu alcoolul dublu rafinat.
daca am procedat bine sau nu astept parerile voastre ca profesionisti.
eu as vrea sa o folosesc ca rol de stropeala pt ca pescuiesc in ape curgatoare,dunare si bistrita si am nevoie de o dispersie mai buna in apa ca siasa o ia curentul,incerc sal fac pe mustacios sami localizeze nada mult mai bine.
florentin a folosit in emisiunea din 13.06 esenta de porumb si tocmai de aia miam pus mintea la contributie,ca stiu de la parfumuri cel putin in egipt iti fac tot felul de amestecuri pe baza de arome si alcool,de aici si ideea cu alcoolul dublu rafinat.
daca am procedat bine sau nu astept parerile voastre ca profesionisti.
are balta peste,da............e prea multa apa peste el