Scule pentru pescuit crap
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Scule pentru pescuit crap
vind 5 lansete baracuda mustang 3.90 3.5lbs 130 lei bucata, 2 rod pods din aluminiu, cu patru posturi fiecare,200lei bucata, 2seturi senzori cu 4 bucati+statie fiecare (no name). 0763741197
Ultima oară modificat 21 Iun 2009, 20:38 de către conyrdr, modificat de 2 ori în total.
- dragan claudiu
- Veteran
Re: scule crap
poze cu rod podurile??
- dragan claudiu
- Veteran
Re: Scule pentru pescuit crap
care e ultimul pret la rod pod si senzori???
rod pod +senzori 350 ultimul pret
Re: mulinete pentru crap
vind 6 mulinete okuma power line 860, mulinete folosite la 4 partide de pescuit, sunt in stare excelenta
190 lei bucata, daca le cumperi pe toate mai reducem ceva la pret 0763741197
190 lei bucata, daca le cumperi pe toate mai reducem ceva la pret 0763741197
- catalin2804
- membru activ
cu cat dai un set de senzori?
senzori 200 lei, un set este nou al doilea l/am folosit 2 nopti
cine ia senzori + rod pod are gratis 4 swignere
- dragan claudiu
- Veteran
care ar fi pretul la rod pod? si separat pretul la senzori folositi de tine.
da-mi un beep pe 0763741197 si te sun eu discutam mai multe ca nu pot sta mult la calculatordragan claudiu scrie:care ar fi pretul la rod pod? si separat pretul la senzori folositi de tine.
suna si iti fac un pret bun la toate , daca esti interesat sa le cumpericonyrdr scrie:da-mi un beep pe 0763741197 si te sun eu discutam mai multe ca nu pot sta mult la calculatordragan claudiu scrie:care ar fi pretul la rod pod? si separat pretul la senzori folositi de tine.
super oferta lansete senzori si rod pod
vind 5 lansete baracuda mustang 3.90 3.5lbs, 2 seturi de senzori (no name) fiecare a cite 4 buc+ statie si 2 rod pods cu 4 posturi fiecare. toate la pretul de numai 9 mil lei vechi pt cine doreste vind si 6 okuma pl860 cu fir de 0.32mm la 150 lei buc.
Post Editat -> Gor965
Va rog sa nu mai deschideti alt topic ptr. acelasi anunt ! Modificarile aduse ofertei inintiale se vor posta in topicul de baza,nu in topicuri separate !
Post Editat -> Gor965
Va rog sa nu mai deschideti alt topic ptr. acelasi anunt ! Modificarile aduse ofertei inintiale se vor posta in topicul de baza,nu in topicuri separate !
suna-ma si i-ti fac un pret de crizadragan claudiu scrie:care e ultimul pret la rod pod si senzori???
mulinetele okuma...de cat timp le ai de fapt cat is de folosite? m ar interesa si pe mine 2 buc.
mai sunt in garantie?
si de unde esti? eu is din tm.
mai sunt in garantie?
si de unde esti? eu is din tm.