poze Facau
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- joga petre
- membru activ
- joga petre
- membru activ
Re: poze Facau
sorin ionescu "soare" cu un crap de 16,7kg,nasul meu cu un ten de 15 kg...
- ionescu iulian
- senior
- voicu ionut
- utilizator
auzi Petrica i-a spune-ne care din acele exemplare au ramas in Facau!!!!!????
- ionescu iulian
- senior
voicu ionut scrie:auzi Petrica i-a spune-ne care din acele exemplare au ramas in Facau!!!!!????
Probabil ca asta a vrut sa fie in loc de: '' Mama ce pesti a prins ''asta'' ,oare eu o sa prind vreodata asa ceva?''
Nu am inteles si nu o sa inteleg niciodata asemenea comentarii.Pacat.....,ar fi mai bine sa il felicitam pe om pentru aceste exemplare si sa incercam sa aflam mai multe detalii despre cum a reusit ''capturarea'' lor.
TOTUL PENTRU CRAP
Invidia domnule,si iar invidia
- joga petre
- membru activ
e prietenul meu......asa ca are voie sa faca orice fel de comentariu si are si el trofee prinse la viata lui....poate baga si el niste poze sa ne mai clatim ochii
Imi poti da ceva detalii despre Facau? Am primit o invitatie dar nu prea am auzit comentarii de bine despre aceasta balta.Ce momeala, cat e taxa , plusuri si minusuri.
- joga petre
- membru activ
balta frumoasa salbatica cu adancimi intre 20-25 cm(unde eu am luat un crap record de 21kg) si 12metri,pamant tare argilos,structuri putine(cateva cocioace in unele locuri si ceva buturugi)
porumbul e de baza si vreau sa-ti spun ca am incercat fel de fel de retete si am ramas la concluzia ca dc vrea sa manance trage la orice
am incercat si boiles si am prins(s&o,capsuna,frankfurter)-am avut intr-adevar o zi cand,la inspiratie,am pus o bila de 15 capsuna de la dynamite baits cu pop up de ananas si am avut 6 trasaturi la aceeasi lanseta in timp ce altii se uitau lung la ele(am luat 2 rom de 6-7 kg si un ten la fel de greu plus 3 ciortani)
insa am vazut la alti pescari(care merg pe la concursuri) si care au dat nmai la boiles capturi frumoase(intre 7-16kg)
porumbul e de baza si vreau sa-ti spun ca am incercat fel de fel de retete si am ramas la concluzia ca dc vrea sa manance trage la orice
am incercat si boiles si am prins(s&o,capsuna,frankfurter)-am avut intr-adevar o zi cand,la inspiratie,am pus o bila de 15 capsuna de la dynamite baits cu pop up de ananas si am avut 6 trasaturi la aceeasi lanseta in timp ce altii se uitau lung la ele(am luat 2 rom de 6-7 kg si un ten la fel de greu plus 3 ciortani)
insa am vazut la alti pescari(care merg pe la concursuri) si care au dat nmai la boiles capturi frumoase(intre 7-16kg)
- joga petre
- membru activ
am uitat sa spun ca taxa a fost anul trecut 150ron pe 12 ore si ca este o balta ffff ciudata(chiar si "profesorii" nu prind zile la rand)
A fost cineva pe Facau recent?
Spuneti'mi si mie ceva detalii , locuri , momeala(merge pe boilesuri?)
Va multumesc
Spuneti'mi si mie ceva detalii , locuri , momeala(merge pe boilesuri?)
Va multumesc