Daiwa Basia
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Daiwa Basia
De vanzare:
3 buc. DAIWA BASIA, stare impecabila, folosite 5 - 6 partide. Pret: 1200€
3 buc. DAIWA BASIA, stare impecabila, folosite 5 - 6 partide. Pret: 1200€
crapu´e prietenu nostru nu mancarea noastra
Re: Daiwa Basia
nu e nimeni interesat? se mai poate negocia putin
e mare criza asta! 1050 de euro, pret super
- Liviu Stroe
- membru activ
- al crapone
- senior
La pretul asta, si eu cred ca ramii cu ele. S-au mai vindut pe aici, tot trei bucati, cu 3000 lei, parca.
Anyway, spor la vinzare!
Anyway, spor la vinzare!
dacat sa le dau pe gratis, mai bine raman cu ele! oricum eu am platit pe toate 3 cand le-am luat ca. 1500€, deci....sub 1000€ mai bine le tin eu.
sa fiu sincer, eu nu as da cat ai dat tu pe ele, 1500eu, ce naiba, sunt si altele mai ieftine , astea nu sunt lansete de pescuit cu ele, is exponate mi-ar fi mila sa dau cu ele, oricum spor la vanzare
problema mare e ca la pretul tau in state sau anglia sunt deja noi ,deci eu cred ca la vreo 900 eur le vei da!!!succes!!
in Anglia te costa la oractuala toate 3 noi noute daca le calculezi in euro ca. 1280€, FARA TRANSPORT!!! daca mai adaugi si transportul, oare la cat ajungi?avatar scrie:problema mare e ca la pretul tau in state sau anglia sunt deja noi ,deci eu cred ca la vreo 900 eur le vei da!!!succes!!
mai asteptam, poate totusi cineva nu e chiar asa tare lovit de criza si se indragosteste de ele
- CristianBadislav
- membru activ
le dai si separat?
Slabe sanse...au trecut deja peste 3 ani de la publicarea anuntului
Cand raul seaca,toti devin pescari...