Rod pod
- Driscu Radu
- senior
Rod pod
Cine are sau a folosit (eventual prieteni, amici, care au), rod pod Mad SLR.Mutumesc anticipat, eventual si un pret de achizitie.
- Driscu Radu
- senior
Re: Rod pod
Ca sa nu mai deschid alt topic poate imi spune si mie cineva unde pot gasi catapulta ca in (matetrialu neprelucrat"turneu info mansa 1 din 24-26-04 ), eventual un pret de achizitie sau un nr. de contact cine face asa ceva.Mutumesc anticipat.Numai bine fir intins.
Driscu Radu scrie:Ca sa nu mai deschid alt topic poate imi spune si mie cineva unde pot gasi catapulta ca in (matetrialu neprelucrat"turneu info mansa 1 din 24-26-04 ), eventual un pret de achizitie sau un nr. de contact cine face asa ceva.Mutumesc anticipat.Numai bine fir intins.
http://www.chronocarpe.com/product_info ... ts_id=1678
As avea o intrebare pentru domnul Florentin Iuga. Ce rodpod este acela pe care il folositi (vazut pe infopescar.tv)??
Catch & Release
- florentiniuga
- Master Admin
No name, adica o copie dupa unul, nu stiu care, facut de cineva...?... de prin Brasov. Asa mi-a explicat vanzatorul.Brie scrie:As avea o intrebare pentru domnul Florentin Iuga. Ce rodpod este acela pe care il folositi (vazut pe infopescar.tv)??