lanseta+mulineta spod

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
Costi P
Veteran
Veteran

lanseta+mulineta spod

Mesaj de Costi P » 12 Iun 2009, 22:00

Imi puteti recomanda un set spod lanseta+mulineta la 350-400 lei ? sau e cam putin?....sau poate are cineva de vanzare...
Pascu Constantin
CS Carp Zone
http://www.youtube.com/watch?v=EwEpF_swNg4

Driscu Radu
senior
senior

Re: lanseta+mulineta spod

Mesaj de Driscu Radu » 12 Iun 2009, 22:23

Sunt doua modele unu la Kkarp image 4 sau 5 lbs si unul la Sert de 5 lbs.Am vazut aceste spoduri taiate la varf si rigidizate facute perntru 6-7 lbs, cu aruncari peste 80-90m.Pretul lor pana in 250 roni la mulinete tot ceva de genul Trabucco sau Jaxonfara free spool.

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 12 Iun 2009, 22:29

lanseta energoteam grand lake surf, 3,90, 3 bucati, 100-200 de grame. initial am cumparat-o sa marchez locul de nadit si pescuit (nu si pt sondat apa), am vrut ceva ieftin, cu care sa arunc markerul la distanta suficienta, nu ma interesa alte calitati. ulterior am constatat ca arunc mai departe cu ea decat cu sert powerspod. 125 de lei
si iti raman suficienti bani pentru o mulineta usoara, long cast si raport de recuperare mai mare
...asta doar daca nu te duci sa faci parada modei pe balta
Fishing is life. The rest...just details

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 13 Iun 2009, 11:43

Eu ,desii nu aveam nevoie ,tot asa intentionam sa iau un bat de surf si o mulineta ieftina ptr. spod. Am gasit o "sipca" de 3.90 m ce arunca lejer 200 gr. numai ca era grea , groasa si-ti manca ficatii daca te-ai fii apucat sa nadesti mai serios . Atunci apar diferente intre betele care arunca greutati mari (surf - spod) ...cand se nadeste masiv , timp indelungat si la distanta mare ...in rest merg si improvizatiile ! :D
Tot la capitolul "improvizatii ieftine " ptr. mulineta de spod , pusesem ochii pe Lineaeffe Phenom ,bunicica in pretul ei de 140 ron ...dar n-am habar cat ar fii de fiabila !(mai am eu pe-acasa niste mulinete de la Lineaeffe ,vechi de vre-o 8 ani...dar prima a "explodat" dupa 3 ani si-a devenit piese de schimb ptr. celelalte ! :D )
Lineaeffe Phenom.jpg
...si ca sa nu ma complic inutil am mers pe Oryx 65 ! :)
costi_costi scrie:Imi puteti recomanda un set spod lanseta+mulineta la 350-400 lei ? sau e cam putin?....sau poate are cineva de vanzare...
Alegerea mea in cazul asta ar fii Oryx 65 (210 lei) si K-Karp Image spod 5 lbs(228 ron)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Brie
junior
junior

Mesaj de Brie » 15 Iun 2009, 18:15

Eu am spodul Kkarp Image 4lbs si vrea acum sa il echipez cu un Okuma Synex 65. Am inteles ca sunt superbe mulinetele.
Catch & Release

Costi P
Veteran
Veteran

Mesaj de Costi P » 15 Iun 2009, 20:28

Brie scrie:Eu am spodul Kkarp Image 4lbs si vrea acum sa il echipez cu un Okuma Synex 65. Am inteles ca sunt superbe mulinetele.

si cam cat costa astea doua?
Pascu Constantin
CS Carp Zone

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 15 Iun 2009, 21:42

costi_costi scrie: si cam cat costa astea doua?
http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... -5239.html
http://www.profishing.ro/Lansete/Spod-u ... -2567.html
...spodul de 4 lbs e mai ieftin cu 13 ron !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Teddy
Veteran
Veteran

Mesaj de Teddy » 15 Iun 2009, 21:44

Lanseta Hakuyo este cam 300 Ron, modelul de 3,90 - 4 lb (sau 4.5 , nu stiu exact) si Okuma , dar sa aiba raport de multiplicare minim 5:1, te ajuta la recuperare. Vezi ca exista si un model de Tica parca, l-am vazut intr-un magazin, este superba, cu tambur de rezerva de aluminiu, long cast...si parca era in jur de 200. O sa ma interesez exact si iti spun.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS

Costi P
Veteran
Veteran

Mesaj de Costi P » 15 Iun 2009, 22:04

Teddy scrie:Lanseta Hakuyo este cam 300 Ron, modelul de 3,90 - 4 lb (sau 4.5 , nu stiu exact) si Okuma , dar sa aiba raport de multiplicare minim 5:1, te ajuta la recuperare. Vezi ca exista si un model de Tica parca, l-am vazut intr-un magazin, este superba, cu tambur de rezerva de aluminiu, long cast...si parca era in jur de 200. O sa ma interesez exact si iti spun.
Ar fi perfecta una de 3.90 pt ca si cele pt pescuit pe care le am sunt tot de 3.90, ma obisnuiesc si eu mai rpd cu toate la fel......si mulineta de care spune Brie cred ca este buna si arata si foarte bine, parca ma incanta modelul asta de Okuma.
Pascu Constantin
CS Carp Zone

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 15 Iun 2009, 22:59

@tedi
cred ca te referi la tica dolphin. cei de la gipo spuneau ca este super reducere la modelul asta. intradevar, primele tica dolhpin erau superbe, mulinete foarte puternice si bine inchegate, costau la gipo in jur de 450 de lei, la tizul tau erau cam cu 100 mai ieftine. modelul asta de 190 de lei e cu totul alta mancare de peste. se observa putin si la finisaj, dar mai ales la forta, pret si raport de recuperare. cea veche avea 4,2 iar asta noua are 5,1 (parca). la fiabilitate nu comentez, nu stiu pe nimeni sa le foloseasca. cam la fel stau lucrurile si cu tica sportera. astea mai noi si mai ieftine mi se par mult mai slabe. se mai pot gasi inca amvele modele expuse in aceleasi vitrine. se poate vedea foarte usor diferenta
noua tica sportera poate fi o optiune pentru spod. in orice caz, incearca sa gasesti ceva usor, raport mai mare de recuperare sa aseze firul bine. modelele okuma cu sistem EOS chiar nu mi se par potrivite. se mai pot gasi mulinete mitchell avocet big surf pe pret vechi. chiar azi le-am vazut in magazin de importator. mai au si armada si armada pro, modelele 7000, tot pe pret vechi
Fishing is life. The rest...just details

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”