Ce are Tv-ul ? Se incarca in continuu si nu prind nici o emisiune. Ar fi bine sa mai derulati emisiuni si din arhiva ,nu doar de la turneul info-pescar. Faceti o treaba buna , nu o luati ca pe o acuza , asta e opinia mea.
Fir intins!
Teste transmisie Tv On-line
Moderator: Qnyx
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Teste transmisie Tv On-line
Concursul de unde se transmitea TV ON LINE s-a incheiat.........................daia se incarca " in gol"
- dragan claudiu
- Veteran
de la ora doua na mai mers,si transmitea de la vadul rosu brasov,sa intrerupt si na mai mers.
- florentiniuga
- Master Admin
S-a terminat concursul la ora 12 si am intrerupt transmisia. Nu am putut incepe dimineata de tot din cauza ploii care uda aparatura.
Momentan efectuam un upgrade la soft si nu functioneaza nimic pana marti. De joi, in functie de semnal, o sa incerc transmisia de la prima mansa a calificarilor pentru CM Franta, de la Darvari. Din pacate, daca nu am semnal 3G, nu o sa pot.
Momentan efectuam un upgrade la soft si nu functioneaza nimic pana marti. De joi, in functie de semnal, o sa incerc transmisia de la prima mansa a calificarilor pentru CM Franta, de la Darvari. Din pacate, daca nu am semnal 3G, nu o sa pot.
- dragan claudiu
- Veteran
multumesc pentru raspuns domnule florentin.
mam linistit . am crezut ca vati lasat de transmis de tot.
felicitari ptr transmisiile pe net. va urmaresc cu placere si in reluare si in re-reluare emisiunile . sper sa invat si eu ceva de la ele
felicitari ptr transmisiile pe net. va urmaresc cu placere si in reluare si in re-reluare emisiunile . sper sa invat si eu ceva de la ele
Sa tzio traga la fund! = Fir intins !
vreu sa stiu si eu de ce nu mai merge sa vad filmuletele din arhiva imi trebue un prog special nu pot sa le vad pe cele din 2009
- IULIAN C
- carpZone team
n-ai bs-player in calculator?calota scrie:vreu sa stiu si eu de ce nu mai merge sa vad filmuletele din arhiva imi trebue un prog special nu pot sa le vad pe cele din 2009
ca mie imi merg cu bsplayerul si ma bucur enorm ca a facut adminul asa pt ca e cel mai confortabil mod.....le derulezi...le vezi optim!
incearca sa iei bs playerul daca nul ai
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA