Pescuit in zona golfului Mraconia.

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
AcidAzotic
membru activ
membru activ

Pescuit in zona golfului Mraconia.

Mesaj de AcidAzotic » 03 Iun 2009, 21:01

In luna iunie voi face o iesire in natura,in zona mraconia.Vom merge vreo patru familii(verisori de-ai mei iubitori de natura,gratar si un vin bun).Daca cineva ar putea sa-mi dea si mie,cateva informatii despre aceasta zona(locuri,momeli si speciide pesti)v-as multumi foarte mult. :-?? fire intinse pt. toti pescarii.

AcidAzotic
membru activ
membru activ

Re: Pescuit in zona golfului Mraconia.

Mesaj de AcidAzotic » 10 Iun 2009, 22:24

In urma raspunsurilor pe care le-am primit pot sa trag cateva concluzii:ori lumea e suparata pe mine si nu vrea sa-mi raspunda(nu vad motivul),e in zona Dunarii si pescarii merg la Dunare ori in zona nu e un loc bun de pescuit(golful mraconia) si nu merge nimeni acolo.

Nelutu
senior
senior

Mesaj de Nelutu » 11 Iun 2009, 20:18

Mai sigur varianta a doua, ptr. golful de la Mraconia ar fi bine sa ai o barca, ptr. pescuit de pe mal sunt locuri f. putine, deja arondate de pescarii din zona s-au care si-au facut vile acolo. Majoritatea pescarilor prefera alte zone de pescuit ... ;)

stefanflorin
Veteran
Veteran

Mesaj de stefanflorin » 12 Iun 2009, 01:53

deci: la pluta caras, platica, pe fund poti prinde somn sau salau. Referitor la somn, daca dai de pe mal nu prea poti scoate pestele, stanci multe, apa f adanca, din barca ar fi cel mai indicat. Sa ai coropisnite si rame mari. Am niste amici care se duc cam in fiecare an si au prins peste insa ce a dat mare nu au scos nici macar din barca, cu fir textil si scule puternice. Sunt adevarati monstri acolo. Locurile de pescuit bune sunt cam incomode, stanci, abrupt, destul de periculos. Fire intinse!
Work is for people who can't fish!

AcidAzotic
membru activ
membru activ

Mesaj de AcidAzotic » 12 Iun 2009, 15:43

Multumes pentru raspunsuri. Si sper sa am ceva noroc **==

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”