Am ramas uimit cate poze se gasesc pe diverse site-uri cu imagini ale capturilor facute in baia, in cada, in chiuveta oriunde numai pe malul lacului nu asa ca.... NO COMMENT!
dar 100 ron /12h SA DAI LA CARAS ITI PARE NORMAL???
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Am ramas uimit cate poze se gasesc pe diverse site-uri cu imagini ale capturilor facute in baia, in cada, in chiuveta oriunde numai pe malul lacului nu asa ca.... NO COMMENT!
Atata timp cat nu iti baga mana in buzunar , FRAIER este cel care da nu cel care cere!papyllon scrie:dar 100 ron /12h SA DAI LA CARAS ITI PARE NORMAL???
Mai usor cu afirmatiile despre excrocherii ,daca nu aveti dovezi ! Argumentul pretului per kg. nu sta in picioare ,atata timp cat se poate retine orice cantitate de caras pescuit !...basca ,nu stim ce cantitate medie se prinde ,ori ce greutate medie au carasii la Darvari !papyllon scrie:eu clar nu calc pe acolo dar iti pare normal? nu-ti baga mana in buzunar dar nici asa jaf la drumul mare cu cei care nu cunsc prea multe in ale pescuitului si cum e cu baltile si credema sunt multi! mie imi miroase a excrocherie pe fata sa ceri 100 lei pt caras care nu depaseste 8 lei /kg
gor965 scrie:Mai usor cu afirmatiile despre excrocherii ,daca nu aveti dovezi ! Argumentul pretului per kg. nu sta in picioare ,atata timp cat se poate retine orice cantitate de caras pescuit !...basca ,nu stim ce cantitate medie se prinde ,ori ce greutate medie au carasii la Darvari !papyllon scrie:eu clar nu calc pe acolo dar iti pare normal? nu-ti baga mana in buzunar dar nici asa jaf la drumul mare cu cei care nu cunsc prea multe in ale pescuitului si cum e cu baltile si credema sunt multi! mie imi miroase a excrocherie pe fata sa ceri 100 lei pt caras care nu depaseste 8 lei /kg
la aceasta intrebare si ce ar spune Oana ? ..... [numai un prost ar platI EU NU ...]toader nicolae scrie:gor965 scrie:Mai usor cu afirmatiile despre excrocherii ,daca nu aveti dovezi ! Argumentul pretului per kg. nu sta in picioare ,atata timp cat se poate retine orice cantitate de caras pescuit !...basca ,nu stim ce cantitate medie se prinde ,ori ce greutate medie au carasii la Darvari !papyllon scrie:eu clar nu calc pe acolo dar iti pare normal? nu-ti baga mana in buzunar dar nici asa jaf la drumul mare cu cei care nu cunsc prea multe in ale pescuitului si cum e cu baltile si credema sunt multi! mie imi miroase a excrocherie pe fata sa ceri 100 lei pt caras care nu depaseste 8 lei /kg
Fratele meu,tu te poti opri o secunda din a face calcule economice si sa fi doar pescar?????????????????
Pe un forum de pescuit un patron de balta vine si vinde un produs la un pret care depaseste total realitatea si tu ca un adevarat avocat ii tii partea.Despre ce concepte C&R vrei tu sa mai discutam si sa tinem predici cand aproape oriunde mergem la pescuit ne lovim de acelasi soi de oameni. Parca sunt frati gemeni.
Trebuie sa intelegi ca intre noi trebuie sa promovam doar baltile unde gasesti,acel ceva care nu are legatura cu calculele economice.....BUNUL SIMT.............Iar daca acei patroni nu sunt irecuperabil pierduti, poate vor intelege ca niciodata nu este prea tarziu sa-l descopere.Daca nu reusesc asta,avem sansa noastra sa discreditam lacomia lor pana vor ajunge sa pescuiasca singuri in baltile lor.
Daca nu facem asta,indiscutabil trebuie sa discutam despre,CAT CARAS TREBUIE SA PRIND CA SA-MI ACOPAR MILIONUL,UNDE BAG CRAPUL DACA-L PRIND si C&R il lasam pentru cei mai naivi dintre noi.
P.S domnule Oana, dumneavoastra ati plati taxa de 100 ron la 12 ore de pescuit la caras????????
Fratele meu alb ...eu am invitat doar la oarece moderatiune in exprimari de genul : ala e excroc , asta e excrocherie pe fata ,etc. ...si-am argumentat ca exemplul dat cu pretul per kg. de caras nu e valabil ca proba .Iti dau un contraexemplu : ai platesc eu taxa lui Maty si prindem 100 kg. de caras de 2 kg. bucata...il retinem pe tot ca ne permite regulamentul ,il ducem la piata si scotem din vanzarea lui 800 ron ...pot sa zic ca am fost excrocat ???toader nicolae scrie: Fratele meu,tu te poti opri o secunda din a face calcule economice si sa fi doar pescar?????????????????
Pe un forum de pescuit un patron de balta vine si vinde un produs la un pret care depaseste total realitatea si tu ca un adevarat avocat ii tii partea.Despre ce concepte C&R vrei tu sa mai discutam si sa tinem predici cand aproape oriunde mergem la pescuit ne lovim de acelasi soi de oameni. Parca sunt frati gemeni.
Trebuie sa intelegi ca intre noi trebuie sa promovam doar baltile unde gasesti,acel ceva care nu are legatura cu calculele economice.....BUNUL SIMT.............Iar daca acei patroni nu sunt irecuperabil pierduti, poate vor intelege ca niciodata nu este prea tarziu sa-l descopere.Daca nu reusesc asta,avem sansa noastra sa discreditam lacomia lor pana vor ajunge sa pescuiasca singuri in baltile lor.
Daca nu facem asta,indiscutabil trebuie sa discutam despre,CAT CARAS TREBUIE SA PRIND CA SA-MI ACOPAR MILIONUL,UNDE BAG CRAPUL DACA-L PRIND si C&R il lasam pentru cei mai naivi dintre noi.
P.S domnule Oana, dumneavoastra ati plati taxa de 100 ron la 12 ore de pescuit la caras????????
Domne' ,zis si eu cum se poate demonta afirmatia de "excrocherie" cu caras de 8 lei /kg ...n-am dat "litera de lege" ! ...desii "fantezie" de-asta ,cand arunci si trage instantaneu , am trait de 2 ori !dan_palos scrie:va salut, si chiar am ramas placut surprins de acest post poate balta respectiva are mult caras, cine stie, dar nu prea cred, gor965, ca poti prinde 100kg de caras, asta e o parere personala, asta ar insemna ca atunci cand ai aruncat montura in apa sa iti si traga la ea, ceea ce pt mine e o fantezie:)) ,poate sa fie plina balta de caras, ce faci atunci cand, noaptea il hraneste?, toti patroni astia de balti cam asa fac, aproape toti, am avut situati cand dadeam la peste, platesc taxa, dupa juma de ora mai trece paznicu pe langa mine si imi spune ca au hranit pestele aseara, imi venea sa ii iau laomor pe hotii astia, ce-a mai profitabila afacere dupa mine e una care sa includa si o balta , hobby-ul trebuie alimentat de cateva ori pe an si ei stiu asta, "fraierii" platesc, nu cred ca majoritatea pescarilor sunt doldora de bani, cred ca in viitorul apropiat o sa ma duc la pescuit numa virtual, ca am cateva jocuri cu asa ceva