Emisiunea InfoPescar 30.05.2009
Emisiunea InfoPescar 30.05.2009
Super emisiune, cel putin primele 10 minute pe care le-am vazut.
"Multumesc" meseriasilor de la UP... pentru caderea transmisiei mai multor programe, printre care si OTV-ul. !@$@%#@&$%*^&(%#%^$#$#&^$$%# , fara numar fara numar
Florentin, cand va fi postata pe site? Ma intereseaza foarte mult
Si cum putea lua legatura cu Bogdan, poti sa il rogi sa posteze adresa magazinului sau un numar de telefon de contact. Multumesc mult si inca odata, felicitari pentru emisiune, super meseriasa, ca de obicei!
"Multumesc" meseriasilor de la UP... pentru caderea transmisiei mai multor programe, printre care si OTV-ul. !@$@%#@&$%*^&(%#%^$#$#&^$$%# , fara numar fara numar
Si cum putea lua legatura cu Bogdan, poti sa il rogi sa posteze adresa magazinului sau un numar de telefon de contact. Multumesc mult si inca odata, felicitari pentru emisiune, super meseriasa, ca de obicei!
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- IULIAN C
- carpZone team
Re: Emisiunea InfoPescar 30.05.2009
Teddy...ai fost vreodata in Crangasi la magazinul ala de pescuit anul trecut?Daca da,te duci si acum tot acolo,doar ca nu mai sunt cei care erau ci acolo e Bogdan acum...sper sa nu se considere reclama,ca n-am dat mai multe detalii!Teddy scrie:Super emisiune, cel putin primele 10 minute pe care le-am vazut.
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- Ion Mironov
- Partener
cu alte cuvinte........
locul este exact ala unde inainte era senzor.....s-au mutat si bogdan baiat destept le-a luat vadul si clientela care era obisnuita sa vina la ei.... ca sa zic asa
magazinul se numeste CARP SHOP ...parca.....gasesti orice......
locul este exact ala unde inainte era senzor.....s-au mutat si bogdan baiat destept le-a luat vadul si clientela care era obisnuita sa vina la ei.... ca sa zic asa
magazinul se numeste CARP SHOP ...parca.....gasesti orice......
Parca auzisem eu niste zvonuri....multumesc baieti, vineri cand vin la expo, sau sambata , ii fac si lui Bogdan o vizita....
Dragos Dimache - Pescar sportiv
- bujor marius
- senior
Am si eu o intrebare pt D-nul Florentin referitor la aceasta emisiune:- spunea ca in acea reteta de bile daca nu ar avea fructoza ar folosi miere, ma intereseaza ce cantitate si banuiesc ca in partea lichida , si inca ceva in bulgari de nadit nu s-ar putea pune mierea ca indulcitor, sau este de ajuns laptele de porumb?.....fire intinse si felicitari pt emisiune.....
- florentiniuga
- Master Admin
Daca era reteta mea, in mod sigur nu mai adaugam si fructoza. Laptele de porumb este un produs oprit din tratamentul enzimatic aproape la stadiul de fructoza si este foarte apropiat de calitatea mierii de albine. Parerea mea este ca si mierea se poate folosi cu acelasi rezultat. Diferenta este ca mierea e mai dulce si are un continut de arome si enzimatic putin mai bogat si variat, fiind un produs natural. Nu se prea gaseste in comert dar mierea obtinuta de pe langa lanurile de porumb cand e in floare, are chiar aroma si culoarea specifica.
Ideea principala insa care se desprinde din acest tip de concept de reteta este ca trebuie sa fie dulce. Cat de dulce? Asta ramane la latitudinea fiecaruia. Daca e prea dulce poate deveni un puternic magnet pentru pestii mici, ca bomboanele pentru copii. Daca nu are un continut suficient de "dulce", se usuca mai repede si mai mult, pe langa faptul ca scade simtitor durata de dizolvare (vorbim desigur de boiliesuri solubile). In acest caz (mai putin "dulce"), pestii mari vor fi tinta principala dar compozitia trebuie compensata cu uleiuri de peste sau vegetale (ex. canepa) si cu un adaos sporit de proteina lactica pentru a lega compozitia.
Deci parerea mea este ca puteti renunta la fructoza si puteti chiar inlocui laptele de porumb cu miere dar atentie la doza de proteina lactica! In combinatie cu mierea poate face pasta suparator de lipicioasa.
Eu nu folosesc mierea. Am testat-o ocazional, ceea ce va recomand si dumneavoastra.
Ideea principala insa care se desprinde din acest tip de concept de reteta este ca trebuie sa fie dulce. Cat de dulce? Asta ramane la latitudinea fiecaruia. Daca e prea dulce poate deveni un puternic magnet pentru pestii mici, ca bomboanele pentru copii. Daca nu are un continut suficient de "dulce", se usuca mai repede si mai mult, pe langa faptul ca scade simtitor durata de dizolvare (vorbim desigur de boiliesuri solubile). In acest caz (mai putin "dulce"), pestii mari vor fi tinta principala dar compozitia trebuie compensata cu uleiuri de peste sau vegetale (ex. canepa) si cu un adaos sporit de proteina lactica pentru a lega compozitia.
Deci parerea mea este ca puteti renunta la fructoza si puteti chiar inlocui laptele de porumb cu miere dar atentie la doza de proteina lactica! In combinatie cu mierea poate face pasta suparator de lipicioasa.
Eu nu folosesc mierea. Am testat-o ocazional, ceea ce va recomand si dumneavoastra.
nu am pierdut nici o emisiune
am cautat in arhiva cea din 30.05.2009 si nu o gasesc
am nevoie de ea neaparat,ajutatima
numai bine cu respecte
am cautat in arhiva cea din 30.05.2009 si nu o gasesc
am nevoie de ea neaparat,ajutatima
numai bine cu respecte
- bujor marius
- senior
Nu stiti are cumva Bogdan si ceva magazin online? -ceva adresa , site?...., daca stiti cumva si ma puteti ajuta si pe mine?...multumesc anticipat!
- Madalin Dirla
- Veteran
Esti din Buc.?
Daca este de acord o sa iti trimit nr, de tel al lui pe MP. !!!
Daca este de acord o sa iti trimit nr, de tel al lui pe MP. !!!
si pe mine ma intereseaza reteta din acea emisiune. imi notasem dar am pierdut hartiuta si nu mai tin minte decat vreo 85%. Help cineva ?
Componente Solide (1 kg mix):Clabuc scrie:si pe mine ma intereseaza reteta din acea emisiune. imi notasem dar am pierdut hartiuta si nu mai tin minte decat vreo 85%. Help cineva ?
- Faina porumb - 100g
- Malai - 150g
- Gris - 200g
- WPC - 100g
- Faina Peste LT94 - 100g
- Seminte pasarele + canepa - 50g (prajite si macinate)
- Faina Soia - 100g
- Robin Red - 100g
- Nectar Blend - 100g
- Fructoza - 12g (1 lingura cu varf)
- GLM - 10g (1 lingura)
Componente Lichide (pentru 1kg mix):
- Lapte porumb - 180ml
- Apa plata - 180ml
- CSL - 25ml
- Aminoacizi - 55ml
- Liver Liquid - 30ml
- GLM - 10g