Sos de soia
Moderator: florentiniuga
Sos de soia
O sa radeti dar citind intamplator eticheta unui sos de soia care mie imi place foarte mult, am observat urmatoarele ingrediente : apa, zahar brun, sirop de glucoza fructoza, extract de soia(apa, boabe de soia, grau sare), melasa, sare, extract de drojdie, extract de plante aromate, acid lactic, colorant. Eh , va dati seama ca toate elementele astea m-au dus cu gandul la eficacitatea lui in partea lichida a bilelor sau macar ca si parte componenta a unui dip. Ce parere aveti ?
- faraon tudor
- membru activ
Re: Sos de soia
Cine te opreste sa incerci si poate ne spui si noua rezultatele
- grasscarphunter
- utilizator
Re: Sos de soia
salut,da ai gasit ceva bun,incerca sos cili,eu folosesc oyster sos 1flcon, 2cutii de porumb cu zeama lor,canepa fiarta cu zeama in care a fiert,totul amestec cu pelete de marimea 3,6,8 mm si sa nu uit E621 (potentiator de aroma)+3cutii conserva de ton cu sos (ulei) 90%garantat sparge tot.incercaClabuc scrie:O sa radeti dar citind intamplator eticheta unui sos de soia care mie imi place foarte mult, am observat urmatoarele ingrediente : apa, zahar brun, sirop de glucoza fructoza, extract de soia(apa, boabe de soia, grau sare), melasa, sare, extract de drojdie, extract de plante aromate, acid lactic, colorant. Eh , va dati seama ca toate elementele astea m-au dus cu gandul la eficacitatea lui in partea lichida a bilelor sau macar ca si parte componenta a unui dip. Ce parere aveti ?