parere

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
maryn_vs
membru activ
membru activ

parere

Mesaj de maryn_vs » 06 Iun 2009, 08:45

as vrea sa stiu si eu ce parere aveti despre aceste mulinete care mi-o recomandati?va multumesc anticipat

Mulineta Carp Expert Ii. (Runner / )
2767_1493.jpg
marime - 50
rulmenti - 10+1
sistem franare - fata + runner
raport recuperare - 5,1:1
material mulineta - otel
tambur - 2 buc otel + grafit
capacitate tambur - 0,23/210m
Pret recomandat - 118,00

=============================================
1206084071image_product.jpg
(17.33 KiB) Descărcat de 860 ori

marime - 50
rulmenti - 7
sistem franare - fata + runner
raport recuperare - 5,1:1
material mulineta - otel
tambur - otel +grafit
capacitate tambur - 0,33/210m
Pret recomandat - 82,00

=============================================

ma intereseaza modelul 50..astept pareri..

Poat Editat -> Gor965
Incercati sa dati toate amanuntele fara a utiliza link-uri catre magazinele on-line !

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: parere

Mesaj de gor965 » 06 Iun 2009, 13:04

Prima... ptr. avantajul oferit de un tambur de rezerva metalic si 4 rulmenti in plus fata de cealalata !
P.S
ptr.18 lei in plus iti iei LongBow 50 de la Profishing ...si aia e o mulineta care a facut razboiu ! >:)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

maryn_vs
membru activ
membru activ

Mesaj de maryn_vs » 06 Iun 2009, 17:33

ms ptr raspuns dar din ce-am citit de pe acest forum okuma nu-s cam grele? ca nimeni nu a spus ce gramaj are marimea 50.ms inca odata.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 06 Iun 2009, 18:16

maryn_vs scrie:ms ptr raspuns dar din ce-am citit de pe acest forum okuma nu-s cam grele? ca nimeni nu a spus ce gramaj are marimea 50.ms inca odata.
Cele mari de la Okuma,marimea 65, sunt mai grele ! Modelul 50 este mult mai mic si mai usor...iar in cazul mulinetelor de dimensiunea asta ,gramajul nici nu prea conteaza !

Imagine

maryn_vs
membru activ
membru activ

Mesaj de maryn_vs » 06 Iun 2009, 18:21

am citit pe forum-uri ca okuma ar avea nu stiu ce probleme cu pick-ul ....in timpul lansarii pick-ul revine inapoi cica ar fi de vina nu stiu ce arc...chiar si u ai participat la discutie...

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 06 Iun 2009, 18:40

maryn_vs scrie:am citit pe forum-uri ca okuma ar avea nu stiu ce probleme cu pick-ul ....in timpul lansarii pick-ul revine inapoi cica ar fi de vina nu stiu ce arc...chiar si u ai participat la discutie...
Da...dar problema aparuse dupa vre-o 6 ani ,daca-mi amintesc exact ! Cele pe care le-am avut eu sunt la frate-miu , sunt la al 3-lea sezon de pescuit greu (la Dunare) si n-au nici o problema !

Imagine

maryn_vs
membru activ
membru activ

Mesaj de maryn_vs » 06 Iun 2009, 18:49

ms de lamurire dar in principal si asta e buna Mulineta Carp Expert Ii. (Runner / ).adm. poate sa inchida topicul.

stefanflorin
Veteran
Veteran

Mesaj de stefanflorin » 07 Iun 2009, 02:34

ia okuma travertine ;) am 6 acum =P~ mai usoare n-ai sa gasesti, 5 rulmenti, airbail, bladebody, nu joc nu nimic, merg ceas aia de 55 ia 200m de 0.40 deci mult mai mult decat asta carp expert...care pun pariu ca e plastic ieftin. PS: treaba cu pickupul e aberatie, prima okuma pe care am cumparat-o a fost prin 98-99 si nu am avut probleme cu pickupul la niciuna.
Work is for people who can't fish!

maryn_vs
membru activ
membru activ

Mesaj de maryn_vs » 08 Iun 2009, 08:04

stefanflorin scrie:ia okuma travertine ;) am 6 acum =P~ mai usoare n-ai sa gasesti, 5 rulmenti, airbail, bladebody, nu joc nu nimic, merg ceas aia de 55 ia 200m de 0.40 deci mult mai mult decat asta carp expert...care pun pariu ca e plastic ieftin. PS: treaba cu pickupul e aberatie, prima okuma pe care am cumparat-o a fost prin 98-99 si nu am avut probleme cu pickupul la niciuna.
dar pe mine ma intereseaza ca sa arunc cit de cit mai departe..am citit pe acest forum ca nu arunci mai mult de 60-70m cu okuma travertine modelul 50.eu de obicei foloses fir de 0.25-0.28...u cit arunci cu aceste mul?

mariusangler
senior
senior

Mesaj de mariusangler » 08 Iun 2009, 11:20

maryn_vs scrie:
stefanflorin scrie:ia okuma travertine ;) am 6 acum =P~ mai usoare n-ai sa gasesti, 5 rulmenti, airbail, bladebody, nu joc nu nimic, merg ceas aia de 55 ia 200m de 0.40 deci mult mai mult decat asta carp expert...care pun pariu ca e plastic ieftin. PS: treaba cu pickupul e aberatie, prima okuma pe care am cumparat-o a fost prin 98-99 si nu am avut probleme cu pickupul la niciuna.
dar pe mine ma intereseaza ca sa arunc cit de cit mai departe..am citit pe acest forum ca nu arunci mai mult de 60-70m cu okuma travertine modelul 50.eu de obicei foloses fir de 0.25-0.28...u cit arunci cu aceste mul?
Longbow este o mulineta care poate arunca foarte departe.Cu modelul 65 si fir Gamakatsu 0,26am dat peste 140 mt lejerrrr.Totul e sa pui bine firul si sa si stii sa arunci.Longbow bate la capitolul lansare mulinete cu nume grele in spate.De fapt cine stie sa se uite la buza tamburului mulinetei LB 65 o sa inteleaga imediat unde e avantajul.

Ps .Prima mulineta care ai pus-o e varza.Si-a luat un prieten un si la prima iesire cu un amur in fir in 20 secunde i-a facut praf mecanismul,pinionul central cel rotund s-a spart in trei bucati.As avea mare grija cu mulinetele de la energo,intradevar sin aratoase dar atit.Eu am doua Lb 65 de 10 ani ,merg ca in prima zi si nu le-am desfacut niciodata,doar sa le calci cu tancul le poti strica.
Team Select Baits Romania

stefanflorin
Veteran
Veteran

Mesaj de stefanflorin » 08 Iun 2009, 23:43

maryn daca vrei lanseu lung de ce vrei mulinete marimea 50? :O eu am model 55 si iti garantez ca dau peste 70 de m cu ele cu fir de 25 :)) din sezut chiar :-S

Gabriel
senior
senior

Mesaj de Gabriel » 10 Iun 2009, 19:24

Salutare.
Asta cu"peste 140 mt lejer" ii tare de tot ,ii scoasa din cartea cu Fat-Frumos si Ileana Cosinzeana, unii pescari care nu fabuleaza si nu au fantezii..... cu mulinete super long-cast si bete super rigide ating in jur de 160 m si aia cu multa forta ,fara montura ,cu foarte mult antrenament si tu dai 140 m lejer.
P.S Nu am nimic cu nimeni dar sa revenim cu picioarele pe pamint!
Respecte!
Fir intins!

stefanflorin
Veteran
Veteran

Mesaj de stefanflorin » 10 Iun 2009, 22:38

in curand baltile noastre o sa fie prea mici pt noi cand o sa atingem lanseuri de 4-500 de metri =))
serios acum, cine zice ca da peste 100 lejer eu zic sa mearga pe un teren de fotbal care au lungime 90-100m de regula si sa dea acolo, vreau sa vad cati trec de linia de fund a terenului cu montura cu carlig si momeala in el, lejer =; . Iluzia optica pe balta e asa de mare.

mariusangler
senior
senior

Mesaj de mariusangler » 11 Iun 2009, 09:59

Gabriel scrie:Salutare.
Asta cu"peste 140 mt lejer" ii tare de tot ,ii scoasa din cartea cu Fat-Frumos si Ileana Cosinzeana, unii pescari care nu fabuleaza si nu au fantezii..... cu mulinete super long-cast si bete super rigide ating in jur de 160 m si aia cu multa forta ,fara montura ,cu foarte mult antrenament si tu dai 140 m lejer.
P.S Nu am nimic cu nimeni dar sa revenim cu picioarele pe pamint!
Respecte!
Nu am spus ca pot toti, sau poti tu sa faci asta,pentru ca sint convins ca nu poti.Doar ca mai sint unii, care mai stiu sa arunce cu lanseta, nu cu tastatura.poate o sa vezi vreunul pe lacuri si o sa zici ca e SF.Si nu-i baga pe aia cu 160mt de la Darvari in discutie pentru ca acolo a fost altceva.Daca nu citeai textul invers, vedeai ca au fost niste cauze ca au dat numai atat.
Poate peste ani si ani,o sa va intre in cap ca pentru lansari la dinstanta nu conteaza numai lanseta si mulineta.mai e si firul,mai e si vantul,mai e si ala care tine de boata..... si culmea e ca toti umbla sa-si cumpere numai FMj si Hi s200 convinsi ca acolo e raspunsul la problemele lor.
Team Select Baits Romania

Jar
junior
junior

Mesaj de Jar » 17 Iun 2009, 09:38

mariusangler scrie:
maryn_vs scrie:
Longbow este o mulineta care poate arunca foarte departe.Cu modelul 65 si fir Gamakatsu 0,26am dat peste 140 mt lejerrrr.Totul e sa pui bine firul si sa si stii sa arunci.Longbow bate la capitolul lansare mulinete cu nume grele in spate.De fapt cine stie sa se uite la buza tamburului mulinetei LB 65 o sa inteleaga imediat unde e avantajul.

Ps .Prima mulineta care ai pus-o e varza.Si-a luat un prieten un si la prima iesire cu un amur in fir in 20 secunde i-a facut praf mecanismul,pinionul central cel rotund s-a spart in trei bucati.As avea mare grija cu mulinetele de la energo,intradevar sin aratoase dar atit.Eu am doua Lb 65 de 10 ani ,merg ca in prima zi si nu le-am desfacut niciodata,doar sa le calci cu tancul le poti strica.

Este umpic cam greu de crezut ... cred k ai cam exagerat umpic , mai ales la partea cu lejer ;)

Respect,
Liviu

Scrie răspuns

Înapoi la “Mulinete”