Fundulea 7
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Fundulea 7
Patru lansete le-am avut cu fir de par si porumb capsuna +usturoi si una aruncata independent pe langa patul de nada cu "bomba" Korda cu un singur ac si porumb capsunit. La cea din urma a venit , pe la trei dimineata si era tare nervos.Fir intins.
trebuie sa platesti in plus ca sa plantezi cu barca ???
nu platesti nimic in plusbesliu scrie:trebuie sa platesti in plus ca sa plantezi cu barca ???
-
- Veteran
Stie cineva daca sa mai lasat bradisul pe Fundulea 7
Bradisul s-a lasat de saptamana trecuta, mai e foarte putin putred pe fund.
-
- Veteran
Shopy ai mai fost la Fundulea de curand ?
Da, la inceputul saptamanii - am luat doi imediat dupa ce am plantat apoi liniste. Am mai scapat unul din greseala chiar la inceput ca nu aveam minciocul desfacut. Dupa aia n-a mai tras, probabil au migrat spre alta parte a baltii sau erau prea ocupati cu reproducerea, sau cine stie? Ce pot sa-ti spun sigur e ca nici o zi nu seamana cu cealalta!
-
- Veteran
Daca ajungem pe vineri seara crezi ca avem sanse sa gasim loc pe balta ? Si as mai avea o rugaminte la tine si anume pe ce zona a baltii merge mai bine . Multam .
nu stiu, eu evit weekendurile, de fapt eu merg numai intre luni-joi, tocmai ca sa evit aglomeratia si galagia. ca zona, am dat in 3 locuri diferite si am prins relativ la fel, iar in locuri unde in alte zile prindeam 5-10 crapceni in alta partida poate luam doar 2. deci nu te lua dupa nimeni, cauta un loc singur si planteaza, altfel vei prinde probabil doar caras.mircea pescar scrie:Daca ajungem pe vineri seara crezi ca avem sanse sa gasim loc pe balta ? Si as mai avea o rugaminte la tine si anume pe ce zona a baltii merge mai bine . Multam .
Am fost iar, de duminica seara pana marti dimineata. Un singur ciortan de 1,5 kg in prima noapte, luni pe zi ploaie, vant si tot tacamul, nimic, noaptea urmatoare, pe furtuna, 3 ciozvarte, 1,5-2,5-4 kg! toti intre orele 23-03! dimineata liniste, din cate am vazut au inca icre in burta, multi, deci probabil inca sunt ocupati ca sa zic asa
Am uitat, pentru cine intereseaza tipul de montura care-l folosesc, am atasat poza.
-
- Veteran
Voi Incerca balta asta saptamana viitoare , sper ca s-au mai potolit din bataie si vor manca mai bine.
Dc pescuiesc 12 ore si nadesc am sanse sa prind vreun ciortan ????
Apropo cam intre ce ore trage ???