Aditiv
Moderator: florentiniuga
- Driscu Radu
- senior
Aditiv
1.cat de compelmentare sunt betaina de la SBs si CSP tot de la SBS.Se pot folosi impreuna sau nu.va multumesc anticipat pentru raspuns, eventual si cantitatile pentru 1 kg nada.
- vladut mateianu
- utilizator
- Driscu Radu
- senior
Re: Aditiv
Vladut Csp este un aditiv ambalat de SBS intr-un recipient identic cu betaina lor la 250 gr.Nu stiu cum se foloseste.
- vladut mateianu
- utilizator
da-mi te rog un link unde sa-l pot vedea....S-ar putea sa te referi la The Edge Extract.... :roll:
APCR
- Driscu Radu
- senior
Vladut produsul se poate vizualiza pe site-ul celor de la Sipcarp la sectiunea aditivi sbs.Nu sunt date suplimentare despre acest produs vreau sal achizitonez prin comanda internet.La IS nu se aduce SBS.
- vladut mateianu
- utilizator
Nu inteleg de ce vrei sa-l achizitionezi daca nu sti ce e.... Tie de fapt ce iti trebuie ? :roll:
APCR
Bravo Vladut, ai pus punctul pe IIIIIIIII.....poate are ceva idei..lasa-l poate ne zice si noua
APCR
care este rolul principal al aditivului ? are rol de atractie , stimuleaza crapul sa caute hrana sa
revina dupa ce a gustat din niste boiliesuri care au in compozitie anumiti aditivi ?
revina dupa ce a gustat din niste boiliesuri care au in compozitie anumiti aditivi ?
- florentiniuga
- Master Admin
Depinde la ce produs anume te referi. Aditivii, la modul generic, sunt substante care se adauga unor produse pentru al le ameliora proprietatile sau pentru a obtine noi calitati.Laviniu scrie:care este rolul principal al aditivului ? are rol de atractie , stimuleaza crapul sa caute hrana sa
La aditivii de la senzor - porumb , capsuna etc ,
- george-alexandru
- Veteran
sporeste atractia.
mersi , fire intinse pe chiroiu
- Butaru Gabriel
- Veteran
Vreau sa stiu daca:
1-Este vreo diferenta intre betaina de-la senzor si cea de-la sbs
2-Este vreo diferenta intre betaina si the edge extract
1-Este vreo diferenta intre betaina de-la senzor si cea de-la sbs
2-Este vreo diferenta intre betaina si the edge extract
- grasscarphunter
- utilizator
buna tututuror, dupa cate stiu cps este o proteina solubila in apa si dupa parerea mea personala am avut succes mai mare cu bilele in care am folosit csp.