![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
Moderatori: gor965, florentiniuga
Oricat m-as straduii...nu reusesc sa scot piese in plus cum fac altii !vali003 scrie:George .......dupa ce l-ai pus la loc ti-a mai ramas de unul ????![]()
, daiwa au acest produs de ceva ani buni , l-am incercat o data si nu ma incintat .
nu,fratioare,nu se regleaza,este un sistem simplu prin care ramane liber tamburul,il activezi,adica ridici clapeta si ai tamburul liber,il dezactivezi,adica apesi clapeta si revine la frana de lupta pe care o folosesti in mod curent.baracuda78 scrie:PAI SI NU SE REGLEAZA?
Sorry ,am fost plecat !...daca iti merege baitrunner-ul infranat inseamna ca si frana de lupta e prea tare stransa ! Slabeste mai mult ! In cel mai rau caz ,ridica pickup-ul cand duci firele...se va rasucii mai mult dar barca iti va merge mai usor !nastase scrie: nu,fratioare,nu se regleaza,este un sistem simplu prin care ramane liber tamburul,il activezi,adica ridici clapeta si ai tamburul liber,il dezactivezi,adica apesi clapeta si revine la frana de lupta pe care o folosesti in mod curent.
gor965
save me!!!
1. nu sunt scumpe !baracuda78 scrie:pai si ce ma sfatuiesti sa-mi iau si eu 4 pentru oryxurile mele sau sa le las asa?
Poti sa imi spui dc la mulineta din imagine se potriveste convertorul ? Mulineta este Abu Garcia RV 306.Am uitat ...au aparut intre timp ...am desfacut unul...e simplu...Nu se pot regla franele absolut independent...se pot regla separat dar reglajul ptr. baitrunner influenteaza reglajul franei de lupta !(recomandarea producatorului e sa reglati frana de lupta la nivelul dorit si dupa aia activati baitrunnerul ...eventual ,asta poate fii reglat ulterior dar daca e strans prea tare nu mai poate fii inchis)
Eu l-am luat cu 25 lei buc.(comandat printr-un magazin din zona direct de la Arrow) si imi pare destul de util.
NU MERGE DECAT LA OKUMAadidobre scrie:Poti sa imi spui dc la mulineta din imagine se potriveste convertorul ? Mulineta este Abu Garcia RV 306.Am uitat ...au aparut intre timp ...am desfacut unul...e simplu...Nu se pot regla franele absolut independent...se pot regla separat dar reglajul ptr. baitrunner influenteaza reglajul franei de lupta !(recomandarea producatorului e sa reglati frana de lupta la nivelul dorit si dupa aia activati baitrunnerul ...eventual ,asta poate fii reglat ulterior dar daca e strans prea tare nu mai poate fii inchis)
Eu l-am luat cu 25 lei buc.(comandat printr-un magazin din zona direct de la Arrow) si imi pare destul de util.