nada Maty
Moderator: florentiniuga
nada Maty
Vrea cineva sa-mi spuna la ce nada pt arc se refera Maty, la concursul de pe Tancabesti in mansa 1 ?....doar dati o informatie, nu cred ca este vb de reclama ( sau daca e o problema, va rog raspuns in pm ), va multumesc anticipat
- george-alexandru
- Veteran
Re: nada Maty
este vorba despre nada Benzar,sortimentul cu betaina
pana acum din 4 raspunsuri doua sunt la fel....merci mult George !george-alexandru scrie:este vorba despre nada Benzar,sortimentul cu betaina
Uite o proba postata de Maty pe xxx :
- alinahalila
- junior
mltumim pt tot dar mai este inca ceva s-a omis a se spune . am observat domnul Maty a folosit nada benzar printre care spune ca , cea mai buna este MV2 betain crap am mai vazut MHLM dar restul nu se mai vede ..ce anume mai are si de ce am mai avea si noi nevoie. fir in drill . felicitarile noastre
- Madalin Dirla
- Veteran
@alinahalilaalinahalila scrie:mltumim pt tot dar mai este inca ceva s-a omis a se spune . am observat domnul Maty a folosit nada benzar printre care spune ca , cea mai buna este MV2 betain crap am mai vazut MHLM dar restul nu se mai vede ..ce anume mai are si de ce am mai avea si noi nevoie. fir in drill . felicitarile noastre
..................cred ca mai este nevoie de multa experienta ..... este cea mai importanta in toata povestea asta.
Fir intins si sa auzim de bine!!!