Moara Vlasiei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- jila pitis
- senior
Re: Moara Vlasiei
bai fratilor am luat teapa duminica.la ora 6,20 eram pe balta la moara vlasiei 2cand ce sa vezi "CONCURS" ne dam jos sa mergem mai aproape sa vedem ce se intampla,era in plina desfasurare concursul primaverii organizat de senzor.concursul se termina duminica la ora 12 si asa am fost nevoiti sa facem cale intoarsa.daca mai stiti careva cand sunt concursuripostati si voi fratilor sa nu mai facem drumul degeaba la balta.daca aveti informatii postatile
N-ai cautat atent pe forum ...vezi AICI !jila pitis scrie:bai fratilor am luat teapa duminica.la ora 6,20 eram pe balta la moara vlasiei 2cand ce sa vezi "CONCURS" ne dam jos sa mergem mai aproape sa vedem ce se intampla,era in plina desfasurare concursul primaverii organizat de senzor.concursul se termina duminica la ora 12 si asa am fost nevoiti sa facem cale intoarsa.daca mai stiti careva cand sunt concursuripostati si voi fratilor sa nu mai facem drumul degeaba la balta.daca aveti informatii postatile
- jila pitis
- senior
da corect ai dreptate scuze
ce sa itimplat fratilor nu mai este peste in moara vlasiei de nu mai posteaza nimeni nimic?
Moara Vlasiei 2
intrebare ?? Eu nam nici-o unelta pentru a nadi si acum intreb dc am vreo sansa sa prind ceva la Moara Vlasiei fara sa nadesc ??? Adica sa dau asa la intalnire !!!!
- misu_sipanu
- Veteran
Re: Moara Vlasiei 2
Nadeste cu momitoarele!Dar ai grija sa arunci pe aceleasi culoare si distante.Fire intinse!
@Besliu
Am mutat intrebare dvs. in acest topic si am rugamintea (de altfel ptr. toata lumea care citeste acest post) ca inainte de a deschide un topic nou sa faceti o cautare folosind functia ASTA ptr.a vedea daca nu exista deja deschis un topic pe aceiasi baza de discutii !
Am mutat intrebare dvs. in acest topic si am rugamintea (de altfel ptr. toata lumea care citeste acest post) ca inainte de a deschide un topic nou sa faceti o cautare folosind functia ASTA ptr.a vedea daca nu exista deja deschis un topic pe aceiasi baza de discutii !
de ce nu pot pune niste poze pe site ??? niste capturi frumoase pe moara vlasiei de azi
Probabil sunt prea mari ! Micsoreaza una si vezi apoi daca o poti atasa !besliu scrie:de ce nu pot pune niste poze pe site ??? niste capturi frumoase pe moara vlasiei de azi
Vezi AICI !besliu scrie:cum o micsorez ???
Nu ne dam seama din poza daca te-ai epilat sau nu ti-a dat inca tuleiul, dar e tare urit sa faci poze topless cu pesti in brate. Am si eu, neepilat, dar nu le fac publice
remi scrie:Nu ne dam seama din poza daca te-ai epilat sau nu ti-a dat inca tuleiul, dar e tare urit sa faci poze topless cu pesti in brate. Am si eu, neepilat, dar nu le fac publice
Sincer nu inteleg atitudinea dumneavoastra, unde a gresit ? Nu cred ca este normal sa va adresati asa unui pescar care e ''la inceput de drum''
TOTUL PENTRU CRAP
sa inteleg ca trebuie sa stau cu suba pe mine ???? dc ti se pare ca la tempatura de duminica era cazu sa stai cu tricoul pe tine atunci stai tu !!! nam postat aceste poze ca sa ma dau mare dezbracat am vrut sa arat pescarilor ca se prinde peste frumos pe Moara Vlasiei !, dar ma rog , fiecare cu conceptia lui !!! alta data numai postez nici-o poza sa numai supar pe nimeni cu pozele mele !!