Salutare, am tot cautat pe net si nu am gasit, asa ca intreb pe cineva care stie:
ce dimensiuni are sacul de dormit PROLOGIC MULTI SEASON? desfacut si strans?
Merci anticipat!
are cineva sac de dormit Prologic? intrebare...
Re: are cineva sac de dormit Prologic? intrebare...
Motivul? oricum pe interior e mai mic ca si pe exterior.Singurul lucru din lume, atentie, care e mai mare pe dinauntru decat pe dinafara, este masina golf 1.
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?
Am impresia ca doar vrei sa strangi posturi, altfel nu-ti inteleg interventia aici, daca nu vii cu nimic constructiv.romelian scrie:Motivul? oricum pe interior e mai mic ca si pe exterior.Singurul lucru din lume, atentie, care e mai mare pe dinauntru decat pe dinafara, este masina golf 1.
No offence, era doar o gluma..sorry. Marimea,din cat am cautat si eu e specificata doar ca si XL.Acum, ce-o fi insemnand asta in cm...Dzeu stie.
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?
Postul era oricum de ceva vreme, de atunci l-am cumparat si l-am si folosit
- IULIAN C
- carpZone team
Shopy,te-ai prins....romelian are ceva de spus la toate topicurile....dar mai precis e evident ca alearga dupa posturi... si incarca forumul aiurea:-??shopy scrie:Am impresia ca doar vrei sa strangi posturi, altfel nu-ti inteleg interventia aici, daca nu vii cu nimic constructiv.romelian scrie:Motivul? oricum pe interior e mai mic ca si pe exterior.Singurul lucru din lume, atentie, care e mai mare pe dinauntru decat pe dinafara, este masina golf 1.
Poate spune si de ce,ca deja e jenant sa vezi peste tot ca zice cate ceva asa....de-aiurea!
Scuze de off-topic!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- Driscu Radu
- senior
Daca te referi la cel de 4 sezoane are cam4,5kg 200-205/75, a fost cumparat de la magazin online, cert este ca e putin mai mic(cativa cm), fata de lungimea si latimea unui pat.
Merci, insa asa cum am scris mai sus, deja l-am cumparat si folosit. Numai bine !Driscu Radu scrie:Daca te referi la cel de 4 sezoane are cam4,5kg 200-205/75, a fost cumparat de la magazin online, cert este ca e putin mai mic(cativa cm), fata de lungimea si latimea unui pat.