o parere
Moderatori: gor965, florentiniuga
o parere
ce parere aveti despre kitul asta
Carp Combo 2 are in dotare inele Alu Ox, mandrina tip HDPS si maner EVA.
Mulineta, cu 2 rulmenti de mare precizie, beneficiaza de sistemul baitrunner, echipata cu fir monofilament de 0.25mm
Kit-ul contine si renumitele pelete moi Nitro, un cosulet de nadire si carligele de crap Eagle Claw Lazer Sharp L2222 si L319L
este la expoaventuri cu 100 ron , daca ma puteti ajuta v=as ramane dator
Poat Editat -> Gor965
Incercati sa dati toate amanuntele fara a utiliza link-uri catre magazinele on-line !
Pentru aceia care asteapta performanta maxima de la o lanseta de crap, Eagle Claw a realizat Carp Combo 2, o lanseta de 3m/40-85gr, din 2 tronsoane, cu o rezerva de putere care va face fata celor mai solicitante drilluri.Carp Combo 2 are in dotare inele Alu Ox, mandrina tip HDPS si maner EVA.
Mulineta, cu 2 rulmenti de mare precizie, beneficiaza de sistemul baitrunner, echipata cu fir monofilament de 0.25mm
Kit-ul contine si renumitele pelete moi Nitro, un cosulet de nadire si carligele de crap Eagle Claw Lazer Sharp L2222 si L319L
este la expoaventuri cu 100 ron , daca ma puteti ajuta v=as ramane dator
Poat Editat -> Gor965
Incercati sa dati toate amanuntele fara a utiliza link-uri catre magazinele on-line !
Re: o parere
Pentru o "joaca" la ciortanei merge, dar nu mai mult de atat.
- stefanflorin
- Veteran
de ce nu? daca nu scrie pe ea 3.5lb si 13 ft nu scoate crap mare sau cum? dati timpul in urma cu 10 ani, ce atunci nu se prindeau pesti mari?
Work is for people who can't fish!
Florine ,hai s-o lua babeste...nu mai sunt aceleasi vremuri ,nu mai prindem crapi la mal cu undita de bambus ,baltile de la noi sunt destul de mari ,pestele a inceput sa fie chemat la masa in larg ,trebuie sa fii meserias sa lansezi la o distanta apreciabila cu un bat de 3.00 m si cu putere de aruncare de maxim 85 gr si trebuie sa fii si mai dibaci sa tragi de un crap mai rasarit cu batul si cu mulineta aia echipata cu fir de 0.25...mai ales pe o apa naturala (si curgatoare) ! Ca la noi toata lumea vrea bete mari si puternice nu mai e chiar un moft...face parte din strategia de pescuit specifica zonei !Lumea vrea distanta si atractie rapida.Vrei sa pescuiesti 12-24 ore pe o balta ce tine peste la 80-100 m de mal...nu mai folosesti spodul sa faci pat de nada...arunci direct cu momitoare grele ori cu PVA . Nu poti sa faci asta cu sculele de mai sus ! Ca poti sa prinzi peste cu sculele alea nu neg ,dar sa prinzi crap mare (performanta maxima cum zic acolo in descriere) ar trebuii sa fii superbulanos si sa pescuiesti intr-o oala ca la Peris !
- stefanflorin
- Veteran
ma baieti v-au spalat astia creierul cu "carp fishingul" lu' peste. Hai s-o dam cinstit, deci daca te duci pe o balta peste jumate din aia cu baterii de crap de mii de euro etc habar nu au cum se tine o lanseta in mana, e logic sa zica aaa...pai nu scoti tu peste cu jordeaua aia si ca sa ma explic de ce cred asta, pai simplu asta am vazut pe balta, in emisiuni etc. Si un contra-exemplu la ce ziceti voi: acum 1 luna si ceva un amic de al meu (nu are mana dreapta) a scos somn de 27 de kg cu bat de 2.10 act 5-25 chinezism noname, alt amic a prins cteno 17kg fir 0.30, bat de fibra de sticla chinezesc noname (pesti prinsi pe Jiu deci conditii dificile) si exemplele pot continua. E logic ca daca iti permiti sa-ti iei scule scumpe sau ma rog de firma, si sa te duci pe balti cu fitze sa te intreci cu vecinul care arunca mai departe sa nu pescuiesti cu setul ala "pt copii". Insa daca nu pescuiesti la distante mari, sau poate omu da la plantat sau pe un rau ceva eu zic ca merge batul.
PS: eu unul nu l-as cumpara, mai bine as lua sculele separat din magazin unde iti poti alege si pt stilul meu si unde pescuiesc folosesc bete 2.7-3.3m (exceptand cele de match feeder).The end!
PS: eu unul nu l-as cumpara, mai bine as lua sculele separat din magazin unde iti poti alege si pt stilul meu si unde pescuiesc folosesc bete 2.7-3.3m (exceptand cele de match feeder).The end!
Nea Florine ,lasa-l draq de carpfishing ,uitate ce descriere de scula ultraperformanta are gioarsa aia ...Pentru aceia care asteapta performanta maxima de la o lanseta de crap...si hai za ne dam cu parerea cui i se adreseaza de fapt ! Nu discutam daca se pot prinde pesti cu bete din China ca stim toti ca se poate . Eu am fixe din compozit ,daca aveam de carbon n-as mai fii prins atata peste cat am prins pana acum ...o spun cu mana pe inima ,dar sa fim seriosi , gogosi de genul asta cum ca aia e scula de scos crapi mari in orice conditii(vezi...performanta maxima) s-o spuna la aia din Nigeria !
Restul ,cum ,unde, cand si cat se poate pescuii cu ea sunt povesti la care fiecare bagam cate un paragraf !
Restul ,cum ,unde, cand si cat se poate pescuii cu ea sunt povesti la care fiecare bagam cate un paragraf !
fratilor stiti cum arata lanseta asta, e groasa rau in cap, un pic mai grea dar mere asa ca eu cred ca se poate scoate ceva cu ea, si referitor la baltile alea mari de care zice-ti, sa stiti si de la mine ca exista si balti nu foarte late, deci ar merge, dar dupa cat am observat eu, lanseta asta ar merge mai bine la un somn ceva
- stefanflorin
- Veteran
pai e logic ca scrie performanta alea alea:)) dar asta nu inseamna ca te duci la cupa mondiala cu ea, chinejii incearca si ei sa vanda marfa nu? ideea nu era asta ci simplu fapt ca pt un pescuit simplu merge fara stres mult. Si producatorii renumiti de scule afirma ca scula lor e cea mai tare in raport cu banii etc etc si ca scot crapii singure arunca 300 de m din cur etc
PS: cat costa setul ala asa de curiozitate? sper ca nu mai mult de 50 de roni si daca tot o cumperi primul lucru care o sa il faci e sa schimbi firul
gata acum chiar "the end" ca le-am zis pe toate
PS: cat costa setul ala asa de curiozitate? sper ca nu mai mult de 50 de roni si daca tot o cumperi primul lucru care o sa il faci e sa schimbi firul
gata acum chiar "the end" ca le-am zis pe toate
cred ca se poate inchide acest thread, am vb cu un prieten din state sa imi aduca ceva misto de firma, una din fibra plina f elastica si usoara, si 3-4pt crap:D, ms de sfaturi