ma baieti v-au spalat astia creierul cu "carp fishingul" lu' peste. Hai s-o dam cinstit, deci daca te duci pe o balta peste jumate din aia cu baterii de crap de mii de euro etc habar nu au cum se tine o lanseta in mana, e logic sa zica aaa...pai nu scoti tu peste cu jordeaua aia

si ca sa ma explic de ce cred asta, pai simplu asta am vazut pe balta, in emisiuni etc. Si un contra-exemplu la ce ziceti voi: acum 1 luna si ceva un amic de al meu (nu are mana dreapta) a scos somn de 27 de kg cu bat de 2.10 act 5-25 chinezism noname, alt amic a prins cteno 17kg fir 0.30, bat de fibra de sticla chinezesc noname (pesti prinsi pe Jiu deci conditii dificile) si exemplele pot continua. E logic ca daca iti permiti sa-ti iei scule scumpe sau ma rog de firma, si sa te duci pe balti cu fitze sa te intreci cu vecinul care arunca mai departe sa nu pescuiesti cu setul ala "pt copii". Insa daca nu pescuiesti la distante mari, sau poate omu da la plantat sau pe un rau ceva eu zic ca merge batul.
PS: eu unul nu l-as cumpara, mai bine as lua sculele separat din magazin unde iti poti alege si pt stilul meu si unde pescuiesc folosesc bete 2.7-3.3m (exceptand cele de match feeder).The end!