pt bogdan dragan
Moderator: florentiniuga
pt bogdan dragan
Salut Bogdan,am si eu un mix foarte asemanator cu al tau prezentat in emisiunea din data de 30.05.2009,dar eu nu folosesc deloc proteina lactica findca daca o folosesc devine prea lipicios e foarte greu de lucrat asa cu pasta(am folosit SUPLIMENT PAK: CONCENTART DIN ZER (WPC 80),STIU SI EU CA PIERD ASA DIN VALOAREA NUTRITIVA DAR DEVINE PREA LIPICIOS PASTA,DACA NU O FOLOSESC SE RULEZA FOARTE BINE, ASA AM PATIT SI CU SOLUBILE SI CU OU,AJUTA-MA CU NISTE SFATURI DACA TE ROG,MULTUMESC ANTICIPAT.
- Bogdan Dragan
- junior
Re: pt bogdan dragan
Salut,TAMAS scrie:Salut Bogdan,am si eu un mix foarte asemanator cu al tau prezentat in emisiunea din data de 30.05.2009,dar eu nu folosesc deloc proteina lactica findca daca o folosesc devine prea lipicios e foarte greu de lucrat asa cu pasta(am folosit SUPLIMENT PAK: CONCENTART DIN ZER (WPC 80),STIU SI EU CA PIERD ASA DIN VALOAREA NUTRITIVA DAR DEVINE PREA LIPICIOS PASTA,DACA NU O FOLOSESC SE RULEZA FOARTE BINE, ASA AM PATIT SI CU SOLUBILE SI CU OU,AJUTA-MA CU NISTE SFATURI DACA TE ROG,MULTUMESC ANTICIPAT.
Eu nu am probleme cu pasta, incerca sa o lasi o zi sa traga si nu cred ca o sa mai ai probleme.
Tamas pune 5 ml ulei de somon per kg mix si nu vei mai avea probleme la rulat.
- catalin2804
- membru activ
Bogdan, in legatura cu partea lichida, ce firma preferi? Nutrabaits?
Daca erai atent la emisiune, Bogdan foloseste la partea lichida numai de la Carp Shop.catalin2804 scrie:Bogdan, in legatura cu partea lichida, ce firma preferi? Nutrabaits?
- Bogdan Dragan
- junior
Salut Catalin,catalin2804 scrie:Bogdan, in legatura cu partea lichida, ce firma preferi? Nutrabaits?
Cristi are dreptate, folosesc in intregime ingrediente Carp Shop - Bogdan Dragan. Asa stiu cu siguranta ce pun in boiliesuri
- catalin2804
- membru activ
Scuze ca nu stiam, dar nu sunt din bucuresti... si nu am participat la competii sa ne intalnim . Aveti cumva si site? Se pot cumpara de la voi? Vreau sa ma incep si eu sa fac niste boilesuri, dar facand un calcul la ce imi trebe la reteta ta, trebe sa cumpar de vreo 4 mil. numai partea lichida daca cumpar de la nutrabaits... Despre gama de lichide de la senzor ce parere ai? ei sunt in avantaj fata de restul ca vand la cantitati mai mici, dar ma interseaza daca se merita luat.
Catalin, ai mesaj privat. Foloseste cu incredere produsele lui Bogdan, sunt net superioare celor de la S-zor.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Daca se poate sa imi trimiteti si mie linku` pe privat as fi foarte recunoscator. Multumesc!
salut...ai facut teste in paralel?sunt curios cum ai ajuns la concluzia ca sunt mai bune decat cele de la senzor...
chiar ma intereseaza...o comparatie cu cele de la nutra?care ti se par mai bune?sau cu cele de la CC More?su cu solar?sau cu sbs?
chiar ma intereseaza...o comparatie cu cele de la nutra?care ti se par mai bune?sau cu cele de la CC More?su cu solar?sau cu sbs?
De cand fac firmele pe care le-ai enumerat bile solubile (eu la ele ma refeream in primul rand, imi pare rau daca nu am fost mai explicit). Si da, am folosit produsele ambilor producatori, si pot sa spun ca la bilele lui Bogdan am prins peste mult mai mare, pe aceeasi balta. Anul trecut nu am avut nimic mai mare de 7 k, si vb de o perioada in care pestele manca foarte bine, iar anul asta intr-o perioada mai putin buna, am avut peste 10 Kg. Este parerea mea, si o voi mentine pana la proba contrarie. Fara nici un fel de reclama sau interes, dar anul asta voi merge pe toata gama de produse a lui Bogdan in care am foarte multa incredere.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
- bobo250969
- utilizator
ma intereseaza si pe mine un mod de contact bt bile.cu multumiri
- Ion Mironov
- Partener
bobo250969 scrie:ma intereseaza si pe mine un mod de contact bt bile.cu multumiri
depinde ce mod vrei....
daca esti din bucuresti treci pe la magazinul lui....e situat unde inainte era senzorii(adica la podul grant)
Salutare
Nu avea rost sa deschid un alt topic,fiind o intrebare in special pentru Bogdan Dragan (daca au amabilitatea pot raspunde si cei ce au cunostinte),mentionai intr-o emisune Infopescar Tv ca aminoacizii din carp fishing is aceeasi (sau aproape )cu cei folositi de culturisti,dar cei pt crap is lichizi iar pt culturisti is sub forma de tableta!(conteaza?)
Se pot folosi cei sub forma de tablete in carp fishing?... ,daca da si esti amabil poate ne spui un dozaj si poate daca trebuiesc prelucrati in vre-un fel!
Respecte.
Nu avea rost sa deschid un alt topic,fiind o intrebare in special pentru Bogdan Dragan (daca au amabilitatea pot raspunde si cei ce au cunostinte),mentionai intr-o emisune Infopescar Tv ca aminoacizii din carp fishing is aceeasi (sau aproape )cu cei folositi de culturisti,dar cei pt crap is lichizi iar pt culturisti is sub forma de tableta!(conteaza?)
Se pot folosi cei sub forma de tablete in carp fishing?... ,daca da si esti amabil poate ne spui un dozaj si poate daca trebuiesc prelucrati in vre-un fel!
Respecte.
Fir intins!