Senzori Senzor
Senzori Senzor
A testat cineva senzorii cu statie de la Senzor?
- dragan claudiu
- Veteran
Re: Senzori Senzor
nu am testat dar am auzit ca sint foarte buni si rezistenti la apa.
- Razvan Garcea
- senior
eu am avut ocazia sa testez acum 4 sapt. atat senzorii cat si betele Magic....feerie ,aici ma refer la bete,iar senzorii pe cat de urati pe atat de buni
revin la lansete si pot sa afirm cu certitudine ca sunt cele mai minunate bete cu care am avut placerea sa arunc si sa fac un dril pe cinste cu un dulapior de 14,200kg
revin la lansete si pot sa afirm cu certitudine ca sunt cele mai minunate bete cu care am avut placerea sa arunc si sa fac un dril pe cinste cu un dulapior de 14,200kg
SENIOR CRAP CLUB
- Qnyx
- Master Admin
Interesanta reclama ! Sunt convins ca FMJ-urile si Torix-urile sunt niste gunoaie pentru tine, dar pana la urma fiecare cu preferintele lui si gusturile nu se discuta.shimano scrie:ca sunt cele mai minunate bete cu care am avut placerea sa arunc
one shoot, one killQnyx scrie:Interesanta reclama ! Sunt convins ca FMJ-urile si Torix-urile sunt niste gunoaie pentru tine, dar pana la urma fiecare cu preferintele lui si gusturile nu se discuta.shimano scrie:ca sunt cele mai minunate bete cu care am avut placerea sa arunc
Betele Magic de la senzor sant mai placute in drill decat FMJ urile si muult mai usoare si la pret muuult mai subtire dar nici nu arunca cat arunca un FMJ (175m ) . Torrix ul e ultrasensibil poate mai sensibil decat magicurile dar nesesizabil avand in vedere diferenta de pret .Oricum bravo senzor team pentru reusita sa oferiti un asa produs bun la un astfel de pret
si cu trabantul...tot la garla ajung!
- zfcristian
- senior
Omu intreaba de senzori si voi pentru a o mia oara incepeti discutia despre betele Magic.
Hai sa auzim niste opinii despre senzori , nu de alta dar si eu unul as fi interesat.
Daca ajuta pe cineva
Eu unul dupa ce am vazut filmuletul asta am inceput sa ma gandesc la achizitionarea lor.
Hai sa auzim niste opinii despre senzori , nu de alta dar si eu unul as fi interesat.
Daca ajuta pe cineva
Eu unul dupa ce am vazut filmuletul asta am inceput sa ma gandesc la achizitionarea lor.
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
Senzorii aia mai eftini la 35 lei nu au buton de sensibilitate ....... iar forma lor cam lasa de dorit .Tot la 35 lei se gasesc la Gipo la gara de nord senzori carp alarm GX digital au si buton de sensibilitate sant copiutele senzorilor Fox Rx digital care costa 700 lei bucata iar bateria(9 v) tine si 2 ani daca ii bagati alkalina .Eu am de 4 ani acesti senzori de la Gipo si sant mai mult decat multumit
Astia sant senzorii de la fox dupa care sant copiati cei de la Gipo http://www.foxint.com/catalogues-produc ... section=14
- smecherache
- senior
am eu,sunt foarte multumit,si statia senzor bate bine de la distanta,deci poti sa cumperi cu incredere senzorii senzor sr+statie
pare capabil, ma intreb ce model este:Sx sau St?zfcristian scrie:Omu intreaba de senzori si voi pentru a o mia oara incepeti discutia despre betele Magic.
Daca ajuta pe cineva
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Vladut a spus ca e un avertizor simplu si are lumina de veghe ...deci e un SX !mihi78 scrie: pare capabil, ma intreb ce model este:Sx sau St?
- sergiu calinescu
- utilizator
avertizori senzor sr + statie
va salut.
in viitorul foarte apropiat am de gand sa-mi achizitionez un set de 4 senzori si statie.
din ceea ce am mai gasit prin magazine(pe stoc in momentul de fata) m-am orientat la cei de Senzor SR.
va cer o parere voua, cei ce ati achizitionat si folositi asa ceva, sau cei ce aveti informatii despre acesti avertizori.
astept opiniile voastre.
multumesc.
numai bine!
in viitorul foarte apropiat am de gand sa-mi achizitionez un set de 4 senzori si statie.
din ceea ce am mai gasit prin magazine(pe stoc in momentul de fata) m-am orientat la cei de Senzor SR.
va cer o parere voua, cei ce ati achizitionat si folositi asa ceva, sau cei ce aveti informatii despre acesti avertizori.
astept opiniile voastre.
multumesc.
numai bine!
Salut stie cineva daca statia de senzori sr merge si la senzori sx si de unde as putea cumpara o statie senzor.