Navomodel
Re: Navomodel
De ce iti doresti viteza mare?
TESTEAZA o data un navo si iti zic eu ca iti schimbi parerea.
TOTUL PENTRU CRAP
coleman scrie:De ce iti doresti viteza mare?
Sunt navo care duc o montura in 5 min si navo care o duc la 200m in 1-2 min.Ma intelegi?De exemplu Carponizer.Este f mare dar si f lenta.
Deci, cu cat viteza este mai mare cu atat mai mult firul care zboara dupa mulineta se poate incurca sau iti poate ''smulge'' montura din cuva , la asta ma refeream.
Eu cand duc monturile nu merg niciodata cu viteza maxima deci nu ai nevoie de o viteza foarte mare.Plus ca si consumul este mai mare atunci cand puterea motorului este mai mare.
Eu imi puteam echipa navo cu un motor foarte puternic si noroc ca mi-a explicat cineva ca nu am nevoie si bine ca l=am ascultat.
Deci, parerea mea este ca nu asta trebuie sa fie principalul criteriu dupa care trebuie ales un navo.
Eu cand duc monturile nu merg niciodata cu viteza maxima deci nu ai nevoie de o viteza foarte mare.Plus ca si consumul este mai mare atunci cand puterea motorului este mai mare.
Eu imi puteam echipa navo cu un motor foarte puternic si noroc ca mi-a explicat cineva ca nu am nevoie si bine ca l=am ascultat.
Deci, parerea mea este ca nu asta trebuie sa fie principalul criteriu dupa care trebuie ales un navo.
TOTUL PENTRU CRAP
- Ion Mironov
- Partener
iti pot face un navomodel cu care sa lantezi la 300 de m intr-un minelby_82 scrie:Ce navomodel imi recomandati? Singura cerinta este viteza de deplasare mai mare. Nu conteaza pretul.
dar nu iti recomand.....coleman a zis exact care sunt problemele care pot aparea(cateva)mai sunt si costurile mult mai mari......cand ai zis ca nu conteaza pretul la ce suma te-ai referit?1000euroi?
suna-ma si o rezolvam.....in functie de cerintele tale....ma refer la problema ta cu navo....
acest navomodel la care te referi nu are eliciile care trebuie ,din aceasta cauza merge atit de incetelby_82 scrie:coleman scrie:De ce iti doresti viteza mare?
Sunt navo care duc o montura in 5 min si navo care o duc la 200m in 1-2 min.Ma intelegi?De exemplu Carponizer.Este f mare dar si f lenta.
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Imi recomandati ceva pana in 2300-2500 Ron?
intii trebuie sa ceri [un motor, doua motoare,o cuva,2--3 cuve,autonomie,clasica, catamaran,cu ce o transporti, la un metru ,la 80cm. ] sint foarte multe aspecte.elby_82 scrie:Imi recomandati ceva pana in 2300-2500 Ron?
Omule nu vreau ceva complicat.
O cuva, un motor si fiabila
la ce vrei tu una din optiuni este 0730504454 daca te intereseazaelby_82 scrie:Omule nu vreau ceva complicat.
- Ion Mironov
- Partener
nando scrie:la ce vrei tu una din optiuni este 0730504454 daca te intereseazaelby_82 scrie:Omule nu vreau ceva complicat.
nando ce faci mahhh imi iei painea de la gura?
spor la vanzare
elby_82 scrie:Omule nu vreau ceva complicat.
Ca sa fi sigur de alegerea pe care o vei face trebuie in primul rand sa ''testezi'' inainte.
Eu mi-am luat cu 2 cuve desii multi mi-au zis ca se vor incurca intre ele monturile si pana acum nu mi s-a intamplat niciodata si il folosesc de aproape 1 an, dar eu intai am vazut pe''viu'' si dupa aia am hotarat daca e bun sau nu.
Sunt mai multe aspecte de care ar trebui sa ti cont multe dintre ele au fost spuse altele te vei lovi de ele pe parcurs ,daca nu testezi inainte.
TOTUL PENTRU CRAP
nu dar poate sta mai aproape de mine si!! am glumit . si cu treba aia inca nu am gasit ce vrei tu mai cautjonny_23 scrie:nando scrie:la ce vrei tu una din optiuni este 0730504454 daca te intereseazaelby_82 scrie:Omule nu vreau ceva complicat.
nando ce faci mahhh imi iei painea de la gura?
spor la vanzare
am vazut o remarca la adresa carponizerului vis-a-vis de elici . ma puteti sfatui si pe mine ce anume elici sa caut sau imi puteti vinde ? eventual un numar de tel ptr alte informatii...presupun ca aveti idee de alte hibe ale modelului si as vrea sa le elimin .nando scrie:acest navomodel la care te referi nu are eliciile care trebuie ,din aceasta cauza merge atit de incetelby_82 scrie:coleman scrie:De ce iti doresti viteza mare?
multumesc