Retete boilis
Moderator: florentiniuga
- oneata cristian
- utilizator
Retete boilis
domule florentin si domnule bogdan de la senzor va multumesc pentru emisiunea de astazi, 30 05 2009 si pentru prezentare mixului de boilies. am vazut ce este necesar pentru o reteta de bile, o singura nelamurire am aceste bile cand sant gata finite se mai pun in apa fiarta sau doar se pun la uscat ? ..... si a doua antrebare este daca eu realizez mixu fara partea lichida intr-un vas cu capac se poate folosi si pe balta adica sa fac bilele pe balta ? eu sant un pescar de delta, ce sfat imi dati ? cand apare emisiune si pe arhiva ? va multumesc fire antinse
Re: Retete boilis
1. Bogdan nu mai e la Senzor ! ...doar magazinul e in aceiasi locatie unde a fost Senzor !oneata cristian scrie:domule florentin si domnule bogdan de la senzor va multumesc pentru emisiunea de astazi, 30 05 2009 si pentru prezentare mixului de boilies. am vazut ce este necesar pentru o reteta de bile, o singura nelamurire am aceste bile cand sant gata finite se mai pun in apa fiarta sau doar se pun la uscat ? ..... si a doua antrebare este daca eu realizez mixu fara partea lichida intr-un vas cu capac se poate folosi si pe balta adica sa fac bilele pe balta ? eu sant un pescar de delta, ce sfat imi dati ? cand apare emisiune si pe arhiva ? va multumesc fire antinse
2. Bilele solubile NU SE FIERB !!!...doar boiliesurile tari care se fac cu oua in loc de lapte de porumb !
3. Din cauza condensului s-ar putea sa ai probleme cu mixul si sa-l strici ...plus ca bilele solubile trebuiesc lasate la uscat ceva timp ,asa ca mai bine le faci acasa din timp !
- oneata cristian
- utilizator
Re: Retete boilis
da va multumesc pentru sfat zi frumoasa