Retete boilis

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
oneata cristian
utilizator
utilizator

Retete boilis

Mesaj de oneata cristian » 30 Mai 2009, 12:40

domule florentin si domnule bogdan de la senzor va multumesc pentru emisiunea de astazi, 30 05 2009 si pentru prezentare mixului de boilies. am vazut ce este necesar pentru o reteta de bile, o singura nelamurire am aceste bile cand sant gata finite se mai pun in apa fiarta sau doar se pun la uscat ? ..... si a doua antrebare este daca eu realizez mixu fara partea lichida intr-un vas cu capac se poate folosi si pe balta adica sa fac bilele pe balta ? eu sant un pescar de delta, ce sfat imi dati ? cand apare emisiune si pe arhiva ? va multumesc fire antinse **== **== **==

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Retete boilis

Mesaj de gor965 » 30 Mai 2009, 13:24

oneata cristian scrie:domule florentin si domnule bogdan de la senzor va multumesc pentru emisiunea de astazi, 30 05 2009 si pentru prezentare mixului de boilies. am vazut ce este necesar pentru o reteta de bile, o singura nelamurire am aceste bile cand sant gata finite se mai pun in apa fiarta sau doar se pun la uscat ? ..... si a doua antrebare este daca eu realizez mixu fara partea lichida intr-un vas cu capac se poate folosi si pe balta adica sa fac bilele pe balta ? eu sant un pescar de delta, ce sfat imi dati ? cand apare emisiune si pe arhiva ? va multumesc fire antinse **== **== **==
1. Bogdan nu mai e la Senzor ! ...doar magazinul e in aceiasi locatie unde a fost Senzor !
2. Bilele solubile NU SE FIERB !!!...doar boiliesurile tari care se fac cu oua in loc de lapte de porumb !
3. Din cauza condensului s-ar putea sa ai probleme cu mixul si sa-l strici ...plus ca bilele solubile trebuiesc lasate la uscat ceva timp ,asa ca mai bine le faci acasa din timp ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

oneata cristian
utilizator
utilizator

Re: Retete boilis

Mesaj de oneata cristian » 02 Iun 2009, 12:16

da va multumesc pentru sfat zi frumoasa

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”